Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
hocam bu banvit çay molasından önce bir de yemek yemeye karar verdi galiba
Hissenize haksızlık yapmayin bence, yarış atı değil ki bunlar sonuçta piliç yani, uçtu yoruldu.
Sizi bilmem ama ben kendi açımdan beklentime ulaştım yeterli marjı elde ettim bu hissede. Teknik açıdan tut konumunda. 1.44 seviyesinde hacimli satışlar görülmesi durumunda stop düşünebilirsiniz.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Selam dostlar.....Valla ben bu ikiliyi çok sevdim...Heleke Tatks dede haklı çıktılar ya...İki kere daha fazla sevdim..Başındada yazmıştım...Burası çok iyi olacak..Bu üye az buraya....Hakkı daha fazla üye...Ama reklama gerek yok başarı üyeyi zaten getirir...Tebrikler....Yolunuz açık olsun....Kim tutar artık sizi....
O kadar hızlı hareket ediyor ki, 1.29 a atak yapıp bu seviyeden 1.17 ye kadar satışlar yapıldı
Selam dostlar.....Valla ben bu ikiliyi çok sevdim...Heleke Tatks dede haklı çıktılar ya...İki kere daha fazla sevdim..Başındada yazmıştım...Burası çok iyi olacak..Bu üye az buraya....Hakkı daha fazla üye...Ama reklama gerek yok başarı üyeyi zaten getirir...Tebrikler....Yolunuz açık olsun....Kim tutar artık sizi....
bilsler mesut hocamla burda yazdıgımızı
100 kişiyi ğeçer burası emin ol
cemts 0.78-0.79 da işlem görmekte atak yapmak ister
0.84-0.82 aralığında sıkı bir direnci var, dikkate almak gerekli
ANHYT E Açk. TarihiRef. TarihiKaynakKonular10/03/2009 10/03/2009 TÜRKİYE G. KAR-ZARAR Anadolu Hayat 52.9 milyon kârdaAnadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Mete Uğurlu, 2008 yılında şirket net kârının 52.9 milyon TL seviyesinde gerçekleştiğini bildirdi. Şirketin 2008 yılı performansına ilişkin yazılı açıklama yapan Uğurlu, bireysel emeklilik sistemindeki pazar paylarının, katılımcı sayısında yüzde 21.6 ve fon büyüklüğünde ise yüzde 20.7 seviyesinde gerçekleştiğini ifade etti. Hayat sigortacılığı branşında yüzde 21.9 pazar payı ile sektör liderliğini sürdürdüklerini kaydeden Uğurlu, 2008 yılında bireysel emeklilikte toplam 376 bin 330 katılımcıya, hayat sigortasında ise 743 bin 781 müşteriye ulaştıklarını belirtti. Uğurlu, hayat sigortalılarına ait finansal varlıkların toplamı 1 milyar 608 milyon TL, bireysel emeklilik katılımcılarına ait toplam fon tutarının da 1 milyar 314 milyon TL düzeyinde oluştuğunu aktardı.
Yorum