M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anhyt nasıl görüyorsunuz?göz kırpar gibi)
    İMKB 30 hisselerinin iyi olduğu aşikar artık
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmetayhan
      Demirbaş
      • 23 Temmuz 2008
      • 1850

afiyet olsun

Yorum

• altima
        Yeni üye
        • 22 Mayıs 2008
        • 44

hocam bu banvit çay molasından önce bir de yemek yemeye karar verdi galiba

Yorum

• sabr06
          Aktif
          • 10 Aralık 2008
          • 208

Afiyet olsun

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

altima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hocam bu banvit çay molasından önce bir de yemek yemeye karar verdi galiba

Hissenize haksızlık yapmayin bence, yarış atı değil ki bunlar sonuçta piliç yani, uçtu yoruldu.
            Sizi bilmem ama ben kendi açımdan beklentime ulaştım yeterli marjı elde ettim bu hissede. Teknik açıdan tut konumunda. 1.44 seviyesinde hacimli satışlar görülmesi durumunda stop düşünebilirsiniz.
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• BORSAMATİK
              Katılımcı
              • 16 Şubat 2009
              • 103

Selam dostlar.....Valla ben bu ikiliyi çok sevdim...Heleke Tatks dede haklı çıktılar ya...İki kere daha fazla sevdim..Başındada yazmıştım...Burası çok iyi olacak..Bu üye az buraya....Hakkı daha fazla üye...Ama reklama gerek yok başarı üyeyi zaten getirir...Tebrikler....Yolunuz açık olsun....Kim tutar artık sizi....

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                anelte 1.25 ten atağa geçmek ister
                O kadar hızlı hareket ediyor ki, 1.29 a atak yapıp bu seviyeden 1.17 ye kadar satışlar yapıldı

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

Slm hoşgeldiniz sn Borsamatik

Teşekkürler düşünceleriniz için

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

BORSAMATİK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Selam dostlar.....Valla ben bu ikiliyi çok sevdim...Heleke Tatks dede haklı çıktılar ya...İki kere daha fazla sevdim..Başındada yazmıştım...Burası çok iyi olacak..Bu üye az buraya....Hakkı daha fazla üye...Ama reklama gerek yok başarı üyeyi zaten getirir...Tebrikler....Yolunuz açık olsun....Kim tutar artık sizi....
                    bilsler mesut hocamla burda yazdıgımızı
                    100 kişiyi ğeçer burası emin ol

Yorum

• EFEKENT
                      Kıdemli
                      • 15 Mayıs 2008
                      • 4329

mehmet hocam merhaba iyi çalışmalar. GSDHO için beklentiniz var ne söyleyebilirsiniz bu hisse hakkında.
                      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        cemts 0.78-0.79 da işlem görmekte atak yapmak ister
                        0.84-0.82 aralığında sıkı bir direnci var, dikkate almak gerekli

Yorum

• mehmetayhan
                          Demirbaş
                          • 23 Temmuz 2008
                          • 1850

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          mehmet hocam merhaba iyi çalışmalar. GSDHO için beklentiniz var ne söyleyebilirsiniz bu hisse hakkında.
                          beklentim oldugunu söylemedim

Yorum

• mehmetayhan
                            Demirbaş
                            • 23 Temmuz 2008
                            • 1850

ANHYT E Açk. TarihiRef. TarihiKaynakKonular10/03/2009 10/03/2009 TÜRKİYE G. KAR-ZARAR Anadolu Hayat 52.9 milyon kârdaAnadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Mete Uğurlu, 2008 yılında şirket net kârının 52.9 milyon TL seviyesinde gerçekleştiğini bildirdi. Şirketin 2008 yılı performansına ilişkin yazılı açıklama yapan Uğurlu, bireysel emeklilik sistemindeki pazar paylarının, katılımcı sayısında yüzde 21.6 ve fon büyüklüğünde ise yüzde 20.7 seviyesinde gerçekleştiğini ifade etti. Hayat sigortacılığı branşında yüzde 21.9 pazar payı ile sektör liderliğini sürdürdüklerini kaydeden Uğurlu, 2008 yılında bireysel emeklilikte toplam 376 bin 330 katılımcıya, hayat sigortasında ise 743 bin 781 müşteriye ulaştıklarını belirtti. Uğurlu, hayat sigortalılarına ait finansal varlıkların toplamı 1 milyar 608 milyon TL, bireysel emeklilik katılımcılarına ait toplam fon tutarının da 1 milyar 314 milyon TL düzeyinde oluştuğunu aktardı.

Yorum

• mehmetayhan
                              Demirbaş
                              • 23 Temmuz 2008
                              • 1850

simurg hocam hoş ğeldiniz

Yorum

• mehmetayhan
                                Demirbaş
                                • 23 Temmuz 2008
                                • 1850

kordsa dikkat çekiyor 1350 üzerine atarsa 1500 ğidebilir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information