hocam inaninki dostum en cok koza yi kacirdigima yaniyorum %100 gitti gozumun onunden alisiyorum yeni yeni imkbe nin pit trade ine.
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu olacak trendi dondururmu hayir elbette kanimca dondurmez ama 7000-7300 ustunden dowda vede 750 lerden s&p de oyle marjlar yaratirki 1 hafta side trade sonrasi ver elini 6000 altlari iste elliotcularin bahsettikleri 5. dalgalarina bahane yaratilmis olur ve bu inis elinde zaten %70ini kaybetmis yatirimciyi hasta yatagina dusurup piyasayi temizler. gibi sekilleniyor kafamda hani bu plana uygun fikri olan lfn yazarsa cok sevinirim her fikir cok onemli bu piyasalarda hocamizda cok sever boyle beyin firtinalarini
Hmmmm... Aslinda mantikli...
Fakat birak süründürmeyi, öldürdügü o KYi bir daha bulamayacak olan PY bunu illede yapmak istermi acaba der benim amatör zihniyet...
Yorum
-
Dostum senaryo çizmek, öngörüde bulunmak bir yetenek, veri setini doğru değerlendirmek ve yerli yerine oturtmak gerek, sizin bu alandaki yeteneğiniz tartışılmaz Tebriklerjelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu olacak trendi dondururmu hayir elbette kanimca dondurmez ama 7000-7300 ustunden dowda vede 750 lerden s&p de oyle marjlar yaratirki 1 hafta side trade sonrasi ver elini 6000 altlari iste elliotcularin bahsettikleri 5. dalgalarina bahane yaratilmis olur ve bu inis elinde zaten %70ini kaybetmis yatirimciyi hasta yatagina dusurup piyasayi temizler. gibi sekilleniyor kafamda hani bu plana uygun fikri olan lfn yazarsa cok sevinirim her fikir cok onemli bu piyasalarda hocamizda cok sever boyle beyin firtinalarini
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
katılıyorum ortmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertkbnk ekmek yedirebilir biraz denerimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Oysa size uzun uzun yazmıştım 0.84-0.86 da demir attığında. Sağlık olsun bilirsiniz piyasada fırsatlar bitmez sözünü elbette.jelly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam inaninki dostum en cok koza yi kacirdigima yaniyorum %100 gitti gozumun onunden alisiyorum yeni yeni imkbe nin pit trade ine.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yorum
-
-
tat tatlandı hedefleri 1.04-1.06 şimdilikBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Alikm alım seviyelerinde 3.92-3.86 seviyelerinden yapılacak kv ov alımların güzel prim yapacağını tahmin ediyorum. Bir kaç güne güzel bir trend oluşturma izlenimi veriyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
PNSUT 2.36 seviyesinde işlem görmekte çay çorba parası veririm iddiasında
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Prkab 1.97-2.00 arası kademeli alım kv getiri vaad ediyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum