M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
GARFA 1.90 seviyesinde atak yapmak isterBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
kozaa 1.51 e atak yapmayı düşünüyor sanırım ekürisi deBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Dün prkte için önce 1.43 stop demiştim 1.41 seviyesini de son durak olarak görmüştüm. Bugün 1.41 den işlem yapma fırsatı bile vermemişlerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
o zaman stoplarımızı nerde çalıştıralımMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün prkte için önce 1.43 stop demiştim 1.41 seviyesini de son durak olarak görmüştüm. Bugün 1.41 den işlem yapma fırsatı bile vermemişler"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Yapı kredi sigorta 5.15-5.20 seviyesinde atak yapabilirBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
bende çok ümitliyim bu hissedenMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYapı kredi sigorta 5.15-5.20 seviyesinde atak yapabilir
Yorum
-
hadi darısı ykgyo ya inşallah mehmet hocam ama hala 67yi geçemedikmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterah yataş 090 oldu'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
Arkadaşlar sık sık yazıyorum ve imzama koydum, benim için 4-8 kademe önemli ve yeterli olabilir. Destek ve dirençlerimi de öncelikle bu hedeflerime göre belirliyorum. Prkte de şu anda 1.37 destek konumunda kırılması durumunda 1.32 diğer desteği ki bu desteği daha önemli stoplarını ona göre siz belirleyebilirsinizBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
iki gün önce 15.70 de dikkati çektiği Tüpraş şu fırtınalı havada 16.40 da 16.60 seviyesini gördü
TUPRAS, GENEL KURULUNA HB 1,97 TL NET NAKIT TEMETTU ODENMESINI TEKLIF EDECEK
TUPRAS-TURKIYE PETROL RAFINERILERI A.S.'NIN 06.03.2009 TARIHLI YAZISI
ASAGIYA CIKARILMISTIR.
'SIRKETIMIZ SERMAYE PIYASASI KANUNU VE SERMAYE PIYASASI KURULU
DUZENLEMELERI'NE GORE 2008 YILI FAALIYETLERINDEN 432.222.310,66 TL KONSOLIDE
VERGI SONRASI NET KAR, YASAL KAYITLARA GORE ISE 423.558.909,98 TL VERGI SONRASI
NET KAR ELDE ETMISTIR. SIRKETIN 2008 YILI KONSOLIDE BILANCO AKTIF TOPLAMI ISE
8.636.797.671,15 TL'DIR. TURK TICARET KANUNU'NUN 466. MADDESI UYARINCA
AYRILMASI GEREKEN %5 KANUNI IHTIYAT, ONCEKI YILLARDA AYRILAN TUTAR TAVANI
ASTIGI ICIN CARI YILDA AYRILMAMISTIR. YASAL KAYITLARA GORE HAZIRLANAN MAIL
TABLOLARDAKI DAGITILABILIR CARI DONEM KARI, SERMAYE PIYASASI KANUNU VE SERMAYE
PIYASASI KURULU DUZENLEMELERI'NE GORE HAZIRLANAN MALI TABLOLARDAKI
DAGITILABILIR CARI DONEM KARINDAN DAHA DUSUK OLDUGUNDAN, DAGITIMA ESAS ALINACAK
KAR, YASAL KAYITLARDA YER ALAN 423.558.909,98 TL'DIR.
BUNA GORE; 27 MART 2009 CUMA GUNU 2008 YILI FAALIYET NETICELERINI GORUSMEK
UZERE TOPLANACAK OLAGAN GENEL KURUL'A; CARI YIL ISTISNA KAZANCLARINDAN
7.918.910, 56 TL, CARI YIL ISTISNA OLMAYAN KAZANCLARDAN 378.272.913,06 TL,
2. TERTIP IHTIYATLARDAN 193.278.205,18 TL OLMAK UZERE TOPLAM 579.470.028,80
TL HISSEDARLARA TEMETTU 56.694.906,88 TL %10 II. TERTIP IHTIYAT OLARAK
AYRILMASININ ONERILMESINE,
- YUKARIDAKI TEMETTU DAGITIM TEKLIFININ GENEL KURULCA KABULU HALINDE YASAL
KAYITLARIMIZ ESAS ALINARAK,
- DAGITILACAK 579.470.028,80 TL NAKIT TEMETTUNUN 7.918.910,56 TL CARI YIL
ISTISNA KACANCLARDAN 378.272.913,06 TL CARI YIL ISTISNA OLMAYAN KAZANCLARDAN VE
193.278.205,18 TL'SININ ISE ISTISNA OLMAYAN 2. TERTIP IHTIYATLARDAN KARSILANMASINA,
- TAM MUKELLEF KURUMLAR VE TURKIYEDE BIR ISYERI VEYA DAIMI TEMSILCI ARACILIGI
ILE KAR PAYI ELDE EDEN DAR MUKELLEF KURUM ORTAKLARIMIZA %231,40 NISPETINDE
VE 1,00 TL NOMINAL DEGERDE BIR ADET HISSE SENEDINE 2,314 TL BRUT=NET NAKIT
TEMETTU ODENMESI
- DIGER HISSEDARLARIMIZA %231,40 NISPETINDE VE 1,00 TL NOMINAL DEGERDE BIR ADET
HISSE SENEDINE 2,314 TL BRUT, 1,9716 TL NET NAKIT TEMETTU ODENMESI VE TEMETTU
DAGITIM TARIHI BASLANGICININ 1 NISAN 2009 CARSAMBA GUNU OLARAK ONERILMESINE
KARAR VERILMISTIR.
KAR DAGITIM TABLOSU GUNLUK BULTEN EKINDE VE INTERNET SITEMIZIN 'SIRKETLER'
BOLUMUNDE YAYINLANACAKTIR.
-IMKB-Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
spekülatifçiler okan teksti atak yapacak görünüyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
metyoda öyle ama çok sakat 1000 lotu ğeçmemek lazımMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspekülatifçiler okan teksti atak yapacak görünüyor
Yorum
-
3.04-2.98 arası maliyetlenmeler İSC için ov güzel alım bölgesidir diye düşünüyorum. bugün 3.04 kademesinde 117.000 satış yapılmışBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum