MESUTC Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
sn Ketenhelva YKGYO için şimdi, 0.67 seviyesinde iken atağa hazırlandığını yazabilirim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hedef,destek,direnç ve stop neresidir sn mesutcMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn Ketenhelva YKGYO için şimdi, 0.67 seviyesinde iken atağa hazırlandığını yazabilirim
tşk lerDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
OZGYO 0.65 seviyesini kırmak istemiyorşu anda 0.66 seviyesinden işlem görmekte olan hissenin göstergeleri düzeliyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn Ketenhelva YKGYO için şimdi, 0.67 seviyesinde iken atağa hazırlandığını yazabilirim
mesutc hocam teşekkür ederim,sabah 67 den verdim,şu an biraz sakin kalmayı hedefliyorum..ögleden sonraki verilerin gelmesini ve kodamanların biraz aşagı sürmesini bekleme niyetindeyim..her şey olacağına varır..
Yorum
-
090 hedef ben tutuyorumradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedef,destek,direnç ve stop neresidir sn mesutc
tşk ler
Yorum
-
bu arada ecb iyi şeyler söylemiyor,her koyun kendi bacagından asılır ona göre mealinde şeyler söylüyor..nerde birlik..öküz ölünce ortaklıkta bitiyo galiba..birleşin sömürülen dünyanın halkları(vay be buda kominist manifestosu gibi bişey oldu yani):037:
her şey olacağına varır..
Yorum
-
teknik sorudur..mehmetayhan hocam dünki akgrt için işlem hacmi %43 artmış 90 günlük ortalamaya göre demiş.şu anda nedir..ben matirikis ekranına bir gün önceki hacmi ekleyebilirmiyim??
yada nerden bakarım dün kaç lot işlem gerçekleşmiş..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Hayırdır Hiram borsa nadasa bırakılmaz ki 2 gün de olsahiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster200 lot thyo malıyet 5,45
200 lot trcas malıyet 2,45
500 lot kutpo malıyet 0,85
aldık hayırlısı olsun
tesekkurler şimdi gitcem salı gelcem bol kazançlar
Hayırlı olsun kutpo takibimde değil ama turcas ve THYOA da durumlar güzel görünüyor fırtınaların estiği şu anlarda bile
Kazanmanız umuduylaBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
annem yanıma gelmıstı bıtlıse,aksam yolculuk yapcaz memlekete antepe tesekkurler sagolunMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırdır Hiram borsa nadasa bırakılmaz ki 2 gün de olsa
Hayırlı olsun kutpo takibimde değil ama turcas ve THYOA da durumlar güzel görünüyor fırtınaların estiği şu anlarda bile
Kazanmanız umuduyla
Yorum
-
Yorum