Sık sık yabancı yatırımcıya kızarız, yabancılar olmasa, borsa çekilmez bir hal alır; 2 gündür işlemler de bunu göstermiyor mu
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
ozay´isimli üyeden Alıntı
mesut hocam merhaba,
güneş sigorta 1.30 fiyat nasıl?
almaya değer mi?kısa veya orta, hangisi daha uygunsaMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMrb Ozay
Hangi vade için sorunuz
Yorum
-
GUSGR: göstergeleri bir çok hissede olduğu gibi sıkışmış durumda. KV de 1.33-1.35 seviyelerinde hacimli işlemlerin olması durumunda sert yükselis gösterir. Ama tüm hisselerde şu günlerde görülen hacimsiz işlemler yön tayinini zorlaştırıyor. 1.26 seviyesinin kırılması durumunda ise aşağıya sert düşüş gösterebilir. Belirttiğim seviyeler geçilmeden pozisyon açmak zaman kaybettirebilir. Takasta son bir aylık süreçte analmalı bir değişim sçz konusu değil. Deutschbank diğer tüm hisselerde olduğu gibi satışta iken citibank aynı miktarda alıcı rolünde bulunmuş.
Satış sürecine ilişkin başakgourup genel müdürü tok alıcı olalcaklarını söylediğine göre ki şirketin %35 ine sahip durumundalar, beklentilerin üzerinde bir fiyatın ortaya çıkmasını beklemiyorum. Ancak bu gelişmeler yakından takip edilir beklentiler üzerinde fiyat oluşumu gözlenir ve önceden sezilebilirse güzel prim yapması mümkün.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
adrenalin dopingi yapmak, can sıkıcı seansı kumara çevirmek isteyenler buyrun NUGYO ya Sadece hızlı ve seri işlem yapabilme becerisi olanlara davetiyedir... ;''-)Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Gungr ye dikkat çekmek isterimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
denemeBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
..Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
sayın mesut bey uzun zamandır yoksunuz. isabetli tradeleriniz olmuş. Çalışmalarınızda kolay gelsin.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum
-
Teşekkür ederim, hoşgeldiniz. Gördüğümüzü ince eleyip sık dokuyarak yazmaya çalıştık. Yerimizi geçlere bırakmak zamanı geldi artık ;)YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın mesut bey uzun zamandır yoksunuz. isabetli tradeleriniz olmuş. Çalışmalarınızda kolay gelsin.
Agustos ayında ne kadar yararlı oluyorum sorusunun yanıtını bulmak amacıyla sn simurgdan topik için anket düzenlemesini rica ettim, 6 ayda 51 kişi ancak düşüncesini belirtti...
Marifet iltifata tabidir derler atalar, bir anketi bile değerlendirecek zamanı ayırmayanlara, topik girişinde 4 kişinin ancak değerlendirme bölümünü doldurduğu topikte hala yazmak için zaman ayırıyor olmam bile çok değil mi sizce!
Zaman buldukça keyfe keder zamanlarda yazıyorum yine de. Size de kolay gelsin topiğiniz hayırlı olsun. Umarım başarılı olursunuz.
SaygılarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
20.11.2008 tarihinden bu yana alım yönünde önerdiğim portföyleri artık satım yönünde pusu almak olarak çeviriyorum. 1,5 ay gibi kısa bir sürede minimum %30 bazı hisselerde örneğin (PRKTE gibi) %60 prim elde edilmiş durumda.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam bilincli yatırımcı bulmak çoz zor. Bilinçli arkadaşlar edinmek çok çok zor. İnsanların birşeyleri mutlaka düşünmeleri gerekiyor. Aslında pek tanınmamış bir site olmasından kaynaklanıyor. Birde fazla kişi olmaması nedeniyle oluyor. zamanla dolacaktır inşallah. Burası dolduğu zaman büyük ihtimal bende miladımı doldurmuş olurum. Sessiz yerler bana göre. doğru dürüst paylaşım yapacak 20 kişi çok şey. boş olduktan sonra 100 kişi olsa ne yazar. Neyse hocam sana olumsuz puan verenlerden biri benim. zaten hepsi bir kişi kasıtlı verdim. Sevmediğim ya da kastım olsun diye değil. Muhalefet mutlaka olmalıMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür ederim, hoşgeldiniz. Gördüğümüzü ince eleyip sık dokuyarak yazmaya çalıştık. Yerimizi geçlere bırakmak zamanı geldi artık ;)
Agustos ayında ne kadar yararlı oluyorum sorusunun yanıtını bulmak amacıyla sn simurgdan topik için anket düzenlemesini rica ettim, 6 ayda 51 kişi ancak düşüncesini belirtti...
Marifet iltifata tabidir derler atalar, bir anketi bile değerlendirecek zamanı ayırmayanlara, topik girişinde 4 kişinin ancak değerlendirme bölümünü doldurduğu topikte hala yazmak için zaman ayırıyor olmam bile çok değil mi sizce!
Zaman buldukça keyfe keder zamanlarda yazıyorum yine de. Size de kolay gelsin topiğiniz hayırlı olsun. Umarım başarılı olursunuz.
Saygılar
Gençlere bırakma zamanı dedinizde tecrübeli insanlar mutlaka gerekli. Onlar olmadan gençler önlerini tam göremezler. hadi kalın sağlıcakla. Önemli olan dinanizmi yitirmemek.Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
-
1.03 ve 1.17 seviyelerinde önerdiğim vakıfbank hedefe benim açımdan kv için ulaşmıştır. Şu anda 1.34-1.35 seviyelerinde işlem görmekte.
1.25-1.30 seviyelerinde alım önerdiğim NUGYO da 3 1.42-1.52-1.66 olmak üzere 3 tavan yakalamış olduk.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
İMKB en düşük 28.087 seviyesini görerek %-2.12 seviyesinde...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster20.11.2008 tarihinden bu yana alım yönünde önerdiğim portföyleri artık satım yönünde pusu almak olarak çeviriyorum. 1,5 ay gibi kısa bir sürede minimum %30 bazı hisselerde örneğin (PRKTE gibi) %60 prim elde edilmiş durumda.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
başarılar... Devamlı birileri takip etse faydası olacak ama devamlı takip eden yok anlaşılan...
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Yorum
Yorum