Iyi tatiller
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
üstat bu hafta sonuna söz vermiştin detaylı bir incelemeye unutma bizi saygılarMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIpmat ve koza da o hakar cok haber akisi varki surekli onlari okumak ve yeniden degerlendirmek gerek
Yorum
-
KOZAD:şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat bu hafta sonuna söz vermiştin detaylı bir incelemeye unutma bizi saygılar
01-05/09/08 tarihleri arasinda:
SATICILAR:
Ctibank Y: - 1.321.501
Deutsche: - 830.535
TEB : - 513.012
ALICILAR:
Isyatirim: 571.813
Isbank : 530.633
Yapi kredi:373.223
Toplamda ilk 5 : -1.309. 486
Indikatorlerde olumsuzluk devam ediyor. Daha once de yazdigimi saniyorum, 2.00 seviyelerinde stop olmali diye dusunuyorum. Temmuz ayindaki bir onceki dip seviye asagi kirilmis. Satislarin devami halinde 1,60-1.70 araliginda dengelenmenin olusup olusmadigi gozlenmeli.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
slm cikan isim nedeniyle piyasalari takip edemedim bugun, suprizler hazirlamis piyasa tumgun
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
üstat doğan grubunun hepsi düşüşte.ekmek çıkarmı?MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm cikan isim nedeniyle piyasalari takip edemedim bugun, suprizler hazirlamis piyasa tumgun
Yorum
-
Yarin da islerim nedeniyle piyasadan uzak olacagim. Gorusmek uzereBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Temel, teknik, takas, haber akisinin degerlendirilmesi yapilmadan sadece dusuyor diyerekten hisse alimi tam bir kumardir aklin suzgecinden ve veriler isiginda degerlendirme yapilmadan hisse alim satiminin kesinlikle size kazandirmayacagini bilin dostum.thegame34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat doğan grubunun hepsi düşüşte.ekmek çıkarmı?
Borsa icin kurtlar sofrasi deyimi bosuna soylenmiyorLast edited by MESUTC; 09 Eylül 2008, 04:04.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
***IPMAT*** Ipek Matbaacilik Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Istirakimiz Koza Altin Isletmeleri A.S., Newmont Altin madencilik sirketinin Anadolu'nun muhtelif bolgelerinde toplam 187.485 hektarlik alani kapsayan, 65 adet altin gumus madeni ruhsatlarini satin almak icin prensipte anlasma saglamistir. Anlasma geregi gizlilikle yurutulen gorusmeler sonucunda Soz konusu ruhsatlarin Satin alma sartlari ve bu sahalarda tespit edilmis olan rezerv miktarlari hakkindaki bilgiler, Newmont Altin madencilik Sirket ile prensip anlasmasi taraflarca sonuclandirilip, imzalandik- tan sonra IMKB araciligi ile duyurulacaktir. ***IPMAT*** (09/09/2008 - 10:33:10)
Yorum
-
***THYAO*** Turk Hava Yollari A.O.'ndan gelen yazi: Ortakligimiz yonetim kurulu kararinca, Jade Aircraft Leasing Limited ve Jasper Aircraft Leasing Limited firmalarindan 2 adet A319-100 ucagi 6 yilligina kiralanmistir. ***THYAO*** (08/09/2008 - 09:33:27)
Yorum
-
***DARDL*** Dardanel Onentas Gida Sanayi A.S.'nden gelen yazi: 4743 sayili yasa kapsaminda yapilandirilan banka borclarimizin alacaklilar arasinda yer alan RCT Varlik Yonetim A.S. sirketimiz aleyhine 2.598.539 USD tutarli kambiyo senedinden dolayi ve 28.991.534 USD tutarli genel kredi sozlesmemizden dolayi ilansiz icra takipleri baslattigini ogrenmis bulunmaktayiz. Gerek bu takipler gerekse genel banka borclarimiz kapsaminda alacaklilarla gorusmelerimiz surmektedir. ***DARDL*** (08/09/2008 - 09:09:56)
Yorum
-
***AFMAS***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ- (05 EYLÜL 2008)
AFM Uluslararası Film Prodüksiyon Ticaret Sanayi A.Ş.’nin 05.09.2008
tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği
uyarınca yapılan açıklamadır.
30 Haziran 2008 tarihli özel durum açıklamamızda, Grup Dinamik
Güvenlik Sistemleri Organizasyon Hizmetleri, Nakliyat ve İnşaat
Taahhüt LTD.Şti. ile Elazığ MISLAND Alışveriş Merkezi'nde yer alan 7
adet Sinema Salonunun bu firma tarafından AFM markası ile yönetim ve
danışmanlık hizmeti verilerek işletilmesi amacıyla 5 yıl süreli bir
franchising sözleşmesi imzalandığını duyurmuştuk. Söz konusu
şirketin Sözleşmeden kaynaklanan edimleri yerine getirmemesi
nedeniyle sözleşmenin feshedilmesi için ihbarname gönderilmiştir.
Sözleşme tebliğ tarihinden itibaren 1 (bir) ayın sonunda münfesih
olacaktır.”
(08/09/2008 - 08:30:21)
Yorum
-
sn mcm katkilarin icin cok tsk.
Yarin birlikte olmak umuduyla
DJ 11.230 (-2.43)
Nasdaq: - 2.64
Bovespa: -4.50
S&P: -3.41
Suprizler firtina sevinci yasatir insana...
Kanaatim IMKB islemlerinde yukaridaki tablonun beklenmedigi yonunde. Kanaatim dogrulanirsa bugun fiyatlandirilamayan yukaridaki tablo yarin fiyatlandirilacaktir diye dusunuyorumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum