iheva 3,20 de 3.20-3.16 araligindan trade amacli alim dusunulebilir
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
iheva 3.16-3.18 den islem gormekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGUBRF de stop yapmakta fayda var su anda 43.50-43.75
42.00-42-25 seviyesinden islem gormekte... Stop demismiydik
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
prkte 2.04-2.06 seviyelerinden alim icin uygun gorunuyor. 2.06 dan islem gormekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
prkete de 2.06 lar kalktiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
prkte de bu kez 2.05 lere de verdilerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
iheva da 3.14 lere veriliyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ihlasta 063 lere yuklu miktarda verildi ama kademe dusmedi, tavan kapatmaya da niyet yokBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
bugun de bu kadar yeter...
Iyi aksamlar bu topigin giris kapisina birileri hastanelerde "sus" isareti yapan bayan hemsirenin fotosunu mu koydu acaba
Gorusmek uzere sevgi ve dostlukla
'Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCagri yapmama taleplerinin kabul edilmeyecegini dusunuyorum. Satin alan grupta ayni fikirde olmali ki surekli hisseyi baski atina alarak hisse topluyor 6 ay sonrasinda FFKR gibi olacagini dusunuyorum
hocam bossa hakkında biraz daha bilgi verirmisiniz?:36_1_13:MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugun de bu kadar yeter...
Iyi aksamlar bu topigin giris kapisina birileri hastanelerde "sus" isareti yapan bayan hemsirenin fotosunu mu koydu acaba
Gorusmek uzere sevgi ve dostlukla
'...
Yorum
-
mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bossa hakkında biraz daha bilgi verirmisiniz?:36_1_13:...:a85:
Yorum
-
Ogrenmek isyediginiz nedir? Ulasamadiginiz veya ogrenmek istediginiz nedir bilsemmustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bossa hakkında biraz daha bilgi verirmisiniz?:36_1_13:
))
Yorum
-
:a88:mcm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...:a85:
Yorum
-
BOSSA TICARET VE SANAYI ISLETMELERI A.S. ILE ILGILI OLARAKmustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bossa hakkında biraz daha bilgi verirmisiniz?:36_1_13:
AKKARDAN A.S.'NDEN GELEN YAZI:
ILGI: 05.08.2008 TARIHLI OZEL DURUM ACIKLAMASINA EK ACIKLAMA;
ONCEKI OZEL DURUM ACIKLAMAMIZDA SIRKETIMIZIN SABANCI HOLDING'E AIT BOSSA
TICARET VE SANAYI ISLETMELERI A.S.'NIN 54.130.110,40 YTL NOMINAL DEGERLI
(%50,12) HISSE SENETLERINI ALMAK UZERE HISSE DEVIR ANLASMASI IMZALADIGI
ACIKLANMISTI.
HISSE ALIS ISLEMI ICIN SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:IV NO:8 SAYILI TEBLIGI
KAPSAMINDA CAGRI MUAFIYETINE ILISKIN HUKUMLERIN SAGLANMASINA CALISILACAK,
SAGLANAMAZSA CAGRI YAPILACAKTIR.
-IMKB-
Mesajiimda belirtmek istedigim bu haberdi. Hisse baski altinda tutulup surekli alimlar yapiliyor. Yekstil sektoru icin yeni duzenlemeler yapilacagi sozu edildiginden bu yana guzel tum tekstil sirketleri guzel primler yaparken Bossa nicin cakili kaldi diye sormak gerek. F/K, PD/DD oranlari sektorunun icinde tatmin edici. Tekstil sektorunde konsalidasyon tamamlanmak uzere. Bossanin onemli bir miktarda ihracati ABD'ye yapilmakta. Burasi onemli cunku parite etkisinden kaynaklanan ve hesaba katilmayan bir kar marji artisi ufukta. Baska nedir ogrenmek istediginiz?
Yorum
Yorum