eren@ Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ihlasta bir kataguli cevriliyor bu haberin dusmesi de keriz silkelemeye yonelik gibi geldi banaBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Kritik Gecis Noktalari
Haftaliklarda Problem Yoksada, Seansliklarda Baski Devam Ediyor.
Endeks 41.000-40.800 Destek Seviyesi Uzerinde Bir Gun Tutunmasinin
Ardindan, Tekrar Onemli Gecis Araligi Olan 41.000-40.800 Altinda, Hafif
Ancak Saticili Bir Surec Yasamakta.
Son 3 Haftalik Bant Araligini Dikkate Aldigimizda 40.800 -43.600 Olumlu
Bant Araiginin Altinda, Genel Olarak Negatif Haber Akisina Hazirlikli Bant
Araligi Olarak Gelisen 40.800-39.200 Bolgesindeyiz. Son Iki Is Gununde
Hareketin Gostergesi Devam Etmekte. Haftalik Grafiklerde Bir Problem
Gozukmezken,seansliklarda Cok Kisa Surelide Olsa Satis Baskili Goruntunun
Bugun Veya Yarin 40.500 Seviyesi Uzerinde Hareket Edilemedigi Taktirde,
Tekrar 39.200 Veya Son 1 Ayin En Kotumser Alt Noktasi Olan 38.000 Seviyesini
Gundeme Getirebilecegini Soyleyebiliriz.
Bugun Gun Icinde 40.000-40.200 Uzerine Atamadigi Taktirde Negatif Haber
Akisina Hazirlikli( Duyarli) Bant Araliginin Tekrar Calismasi Anlaminda
Kotumser Isaretler Devam Edebilir. Ancak Bulundugumuz Bolgenin Kararsiz
Fakat Kotumser Ve Yatay Bir Bolge Oldugunu Dusundugumuzde Olumlu Ve Olumsuz
Kirilmalarin Yasanacagi Seviyeleri Mercek Altina Aldigimiz Taktirde Kritk
Noktalar Soyledir.
Yukarida Olumlu Kirilma Icin Bugun Veya Yarin 40.500 Gecilmeli Simdilik
Dis Piyasalari Dikkate Aldigimzida Biraz Daha Zayif Bir Ihtimal Gibi
Dursada, Bu Ihtimal Ve Yuzdenin Artmasi Icin En Kararsiz Bolgede Oldugumuzu
Tekrar Soyleyebiliriz.
Asagi Yonde Kirilma Icin Bugun Ve Yarin 39.600 Seviyesi Zarar Kes Noktasi
Olarak Izlenebilir.
Destekler 39.900-39.800-39.600-39.200 Direncler 40.100-40.200-40.500
(analize Iliskin Grafik Ekte Bulunmaktadir)
Halil Recber
Anadolu Yatirim
* * *
Burada Yer Alan Yatirim Bilgi, Yorum Ve Tavsiyeleri Yatirim Danismanligi
Kapsaminda Degildir. Yatirim Danismanligi Hizmeti Sermaye Piyasasi Kurulu
Tarafindan Yayimlanan Seri:v, No:52 Sayili "yatirim Danismanligi Faaliyetine
Ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara Iliskin Esaslar Hakkinda Teblig"
Cercevesinde Araci Kurumlar, Portfoy Yonetim Sirketleri, Mevduat Kabul
Etmeyen Bankalar Ile Musteri Arasinda Imzalanacak Yatirim Danismanligi
Sozlesmesi Cercevesinde Sunulmaktadir. Burada Ulasilan Sonuclar Tercih
Edilen Hesaplama Yontemi Ve/veya Yorum Ve Tavsiyede Bulunanlarin Kisisel
Goruslerine Dayanmakta Olup, Mali Durumunuz Ile Risk Ve Getiri
Tercihlerinize Uygun Olmayabileceginden Sadece Burada Yer Alan Bilgilere
Dayanilarak Yatirim Karari Verilmesi Saglikli Sonuclar Dogurmayabilir"
-matriks-
Yorum
-
Gule gule harcayin ama tsk icin daha erken degil mi... Bir yol alsin boyunun olcusune bakalimeren55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparsan için teşekkür.2.39
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Hafta basinda yapmistim 5-6 sayfa oncesinde olmali ve yanilmiyorsam 4.74 stop olarak dusunulebilir demistim. Bati cephesinde degisen bir sey yok. Satislarin gucu bitmis ama alimlar da guclu degil...şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat birde kozad yorumu alabilirmiyimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
teşekürler üstat alım için buralar uygun muMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHafta basinda yapmistim 5-6 sayfa oncesinde olmali ve yanilmiyorsam 4.74 stop olarak dusunulebilir demistim. Bati cephesinde degisen bir sey yok. Satislarin gucu bitmis ama alimlar da guclu degil...
Yorum
-
şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekürler üstat alım için buralar uygun mu
Karar sizin. Benim tercihim hisseyi 2 kademe yukaridan almak ama garantili almak ve fazla beklememektir. Ama herkesin stratejisi degisir. Kaldiki benim hisseden hisseye degisen stratejim var
karar ve soz sizde
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Hocam Bossa Da 1,35MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
Kayda deger bir sey yok henuz Bossa alimi yapan yapacak olan bir sure sabirli olmak zorunda 2 ay kadar surecek bir sabir olabilirmustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Bossa Da 1,35
Yorum
-
Enkayi 2 sayfa oncesinde yorumladim ip mat da sanirim hafta basiydi 5-6 sayfa oncesindeşahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat enka ve ıpmat yorumu alabilirmiyim saygılarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
26.08.2008 15:36MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparsan 2.30-2.32 araligindan trade amacli alim dusunulebilir
Degerlendirenlere bol kazanclar :10_5_134v:Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
:5_5_1: iyi aksamlarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum