teşekkürler mesut bey..alınmaya değer kağıt görürsen haber ver lütfen.
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam silver riskli olmakla berebar 097 deneme yapacak ğibi ama çokta can yakıcı riski seven için olabilirmi.
Tradeyi severim. Trade risk demek. Ancak olaki ters koseye yatarsam temel analizi saglam ve derinligi olmali hissenin. Bu kriterlerime uymuyor silver. Bilmem anlatabildim miBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
Ben sattim ama... Iheva bana nanik yapiyor ve iste boyle sattirirlar diyerekten al sinyali veriyor :(Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
gostergeleri olumlu inceliyemedim derinligine ama...mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdohol ihaleye katılıyor hisse harekete ğeçtiBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
***IHEVA*** Ihlas Ev Aletleri Imalat San. ve Tic. A.S.'nden gelen yazi: Bagli Ortakligimiz Ihlas Madencilik A.S.'nin Manisa, Salihli Mersindere Koyu'nde yaptigi sondaj calismalariyla ilgili aciklamasi asagidaki gibidir. Salihli Mersindere koyundeki, ruhsat no: 67301, iki aydir yuruttugumuz sondaj calismalari sonunda Alman denetim firmasi DMT'nin de onayladigi uzere asagidaki neticeler alinmistir. Bilgiler SURPAC yazilim paket programina gore modellenmistir. Calisma alani 45 hektardir olup toplam rezerv 111.540.000 ton, toplam ruhsat alani 420 hektar olup, beklentimiz sahanin tamaminda jeolojik yapinin devam ettigi goz onune alindiginda mumkun rezerv 1.265.782.500 tona ulasmaktadir. Yapilan calismalar sonucunda sahanin bir poli metal sahasi oldugu anlasilmistir. 45 hektar, toplam rezerv 111.540.000 ton sahanin ihtiva ettigi metallar sunlardir; Cins; Miktar (Ton); Tutar (Ons) Altin; 21.19; 747.440 Gumus; 452.85; 15,973,500 Titanyum; 644.5 Zirkonyum; 24.5 Demir: 6,172.00 Kuvars; 25,600.00 Bu rezervin toplam metal degeri yaklasik olarak 4.500.000.000 $ (USD) olmaktadir. DMT firmasi nezaretinde yapilan sondajlarda ancak 150 metreye kadar inilmistir. Yukaridaki neticeler yaptigimiz on calismalarda daha buyuk mineral yapilasmasini gostermektedir. Yapilacak stratigrafi calismalarindan sonra derinlik olcumu hesaplanarak mumkun rezervin artacagini beklemekteyiz. Firmamiz su anda bu bolgede sondajlarina devam edip, toplam 5.200 metre sondaja ulasmistir. Bu sondajlar neticesinde 250 hektarlik bolumun sondaj calismalari bitirilip, analiz ve degerlendirmelere gecilmistir. Kasim ayina kadar DMT firmasi ile birlikte bu bolgenin mumkun rezervini gorunur rezerve donusmesi icin calismalarimiz devam etmektedir. Calismalar ve arastirmalarimiz tamamen bittiginde, DMT firmasinin ongorusu Turkiye'nin en buyuk poli metal yatagi olmasini beklemektedir. Konu ile ilgili detayli bilgiler yarin basin toplantisi ile kamuoyuna bilgi verilecektir. ***IHEVA*** (28/08/2008 - 14:16:06)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
evet hocam 2210 dirençi varMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergostergeleri olumlu inceliyemedim derinligine ama...
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaptigi ikili tepe sonrasinda indikatorlerinde zayiflama sinyalleri var. 2.15 destegi. 2.30 ilk direnci gecerse ivme kazanir diye dusunuyorum
tskler....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
tavanı 3,48:36_1_13:yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriheve bu haberle tavana mı gidiyor ne:(MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
-
guclu hareket icin o direnc seviyesi zayif kalacak gibi bir ongorum varmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet hocam 2210 dirençi varBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Ama ben pegyo hakkindaki dusuncelerimi yukarida verdigim linkin sayfasinda gecen hafta yazmistim ki globalin alim onerisi uzerineydi ustelik... Sitelerde bol bol onerilirken yazdim tersini alim yapilmaz diye...BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat yorumlarınız benim için önemli.ama pegyo yorumlarınızı yeni geldiğim için henüz gördüm. bir miktar elimde var bu seviyelerden çıkmak olur mu?beklemeye devam mı?tşkBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bir taraftan topige yazi yetistirme bir taraftan portfoyumu takip etme bir taraftan da onerdiklerimin takibi derken sattigim fiyata alabildim ihevayi ;) Komisyon zararina kurtardik pacayi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
HOCAM MALİYETİNİZ KAÇ?:36_1_13:MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir taraftan topige yazi yetistirme bir taraftan portfoyumu takip etme bir taraftan da onerdiklerimin takibi derken sattigim fiyata alabildim ihevayi ;) Komisyon zararina kurtardik pacayi
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Yorum
Yorum