Üstadlara teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hayırlı akşamlar,
tekrar görüşmek üzere.............“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
BRİC TOPLANTISI TASLAK BİLDİRİSİ, DOLAR VEYA ULUSLARÜSTÜ PARA BİRİMİNE ATIFTA BULUNMUYOR- KAYNAKLAR
Uluslararası ajanslarda konuya yakın kaynaklara dayandırılan haberlere göre, BRİC ülkeleri tohplantısının ardından yapılacak bildirinin taslağında ABD Doları ya da yeni bir küresel rezerv para birimine atıfta bulunulmayacak. Kaynaklar, bildiride küresel finansal reformların yanısıra 'çeşitlendiriilmiş, istikrarlı ve öngörülebilir bir kur rejimi' çağrısı yapılacağını belirttiler. Ülkeler ayrıca uluslararası finansal kuruluşlarda gelişmekte olan ülkelerin ağırlığının artırılmasını talep edecekler. Foreks Haber Merkezi
Yorum
-
I love Picassomavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGrafiğe bakarken sn Hocam Yaşar Erdinç'in bir lafı geldi
hatırıma:
"Herkesin bildiği bilgiden para kazanılmaz"..
Potin çizgilerimde gizli 3 resim olduğunu
ve bunu benden başka kimsenin görmesinin mümkün olmadığını yazmıştım
daha önce.. işte o resimlerden biiri
Rysasda var.....
Yorum
-
BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
ayhan abi merhabalar.......sonunda seni buldum.......
mavilim hocam geriye dönük grafikleri inceledimde süpersiniz.......
Yorum
-
mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
Yorum
-
3.54 maliyetli zorenlerim 3.72 %
28.25 maliyetli eggub lerim 30.75
2.16 maliyetli rysaslarım 2.40 olmuş
az önce işten geldim ve az daha uçacaktımk28 sn mavilim itiraf edeyim sizin gibisini görmedim ,allah razı olsun
,tüm topik adına sonsuz teşekkürler .
inşallah sabah satış fırsatı verirler ,gerçi ekran başında olsaydım çoktan yollamıştım heyecandan
, edy hocam sizin durum üzücü ama allah sağlık versin biz o parayı fazlasıyla geri alırız inşallah .
Yorum
-
s.a.
hayırlı sabahlar..........“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
hoşgeldin, sefalar getirdin........sanverermis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayhan abi merhabalar.......sonunda seni buldum.......
mavilim hocam geriye dönük grafikleri inceledimde süpersiniz.......
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum

Yorum