2.68den
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
850 lotta benden hocammavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.68den sığ bir senettten çok az aldım
öğle taramasına girdi..petun..
sadece 300 lot aldım..
Yorum
-
ikisi tamam...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Takibimdeki üc senette AO´larin genele yayilmaya basladigi ve üc vakte kadar bu senetlerde tek tuslarin calismaya baslayacagi gibi bir his var icimde...
Hadi hayirlisi....
Sira ücüncüde.... Hadi koc......
Yorum
-
-
*ABD'DE ICSC/GOLDMAN HAFTALIK MAĞAZA SATIŞLARI YÜZDE 0.6 AZALDI(ÖNCEKİ +0.2%)
*ABD'DE ICSC/GOLDMAN HAFTALIK MAĞAZA SATIŞLARI YILLIK YÜZDE 1.5 AZALDI(ÖNCEKİ -0.8%)
ABD'DE ICSC/GOLDMAN HAFTALIK MAĞAZA SATIŞLARI YÜZDE 0.6 AZALDI
ABD'nin Uluslararası Mağaza Merkezleri Konseyi(ICSC) ve Goldman Sachs,
mağaza satışlarının 6 Haziran haftasında yüzde 0.6 azaldığını bildirdi.
Önceki hafta satışlarda yüzde 0.2 artış olduğu açıklanmıştı.
ICSC ve Goldman'dan yapılan açıklamaya göre, satışlar geçen yılın aynı
dönemine göre yüzde 1.5 düştü. Geçen hafta yıllık yüzde 0.8 düşüş olmuştu.
Büyük perakende zincirlerdeki satışları gösteren mağaza satışları
verisi, ABD ekonomisinin yaklaşık 3'de 2'sinden fazlasını oluşturan
tüketici harcamalarındaki artış miktarını yansıtıyor.
Yorum
-
ne diyebilirim ki ustaların elleri öpülürmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrysası bu tırmanışta 4 kere aldım ve sattımBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
hocam bidaha bukadar az olmasın.biz 13ler falan duymuşken.performansta düşme mi var.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrysası bu tırmanışta 4 kere aldım ve sattım
Yorum
-
13´ten fazla... Emin olun...;)hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bidaha bukadar az olmasın.biz 13ler falan duymuşken.performansta düşme mi var.
Yorum
-
Hayırlı olsun hocam. bende aldım 2.68 denmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.68den sığ bir senettten çok az aldım
öğle taramasına girdi..petun..
sadece 300 lot aldım..
Yorum
Yorum