Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
eggub tavan svg edy ben de 29.25den vermiştim ama dayanamadım 30.25den bi daha aldım tavana yapıştım çok şükür
hocam çok sağolun elleriniz dert görmesin inşallah bugün kazandım sayenizde bereket versin:081:
Full senette olmasaydim kacirmazdim bende.... Nasip kismet iste....
sn Edy alıntı ile cevap veremedim .. bağlantı sorun var yine..
Yalnız 2.11 e gelirse ben de alaırım Rysas..
Dün Eggub de gördüğüm resmi Rysasda da gördüm..
Grafiğe bakarken sn Hocam Yaşar Erdinç'in bir lafı geldi
hatırıma:
"Herkesin bildiği bilgiden para kazanılmaz"..
Potin çizgilerimde gizli 3 resim olduğunu
ve bunu benden başka kimsenin görmesinin mümkün olmadığını yazmıştım
daha önce.. işte o resimlerden biiri
Rysasda var.....
Ceylan Giyim'in hissedarları şirketin yüzde 51'nin satışı için bir şirketle “Gizlilik Sözleşmesi ve İyi Niyet Mektubu" imzaladı. Şirketin borsaya gönderdiği açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Ceylan Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Şirket)’in % 80 hissedarları (Hissedarlar) olarak, alıcı tarafla yönetim kontrolü sağlayacak şekilde Şirket sermayesinin % 51’ine ait hissesinin satışı ve bu oranda hisselerin devrine yönelik bugün bir şirketle “Gizlilik Sözleşmesi ve İyi Niyet Mektubu” imzalanmıştır.
- Satışı düşünülen ve “Gizlilik Sözleşmesi ve İyi Niyet Mektubu” kapsamında satış konusunda anlaşılması durumunda devredilmesi planlanan hisselerin Hissedarlar arasında dağılımı şu şekilde olacaktır.
Ortağın Ticaret Ünvanı / Adı Soyadı Sermayedeki Payı (YTL) Sermayedeki Payı (%)
A. Zeki Özdoğan 1.311.360 % 19,20
Ü. M. Ceylan Atuk 1.311.360 % 19,20
Topkapı Boya ve Örme San. A.Ş. 819.600 % 12,00
Gönül Özdoğan 40.980 % 0,60
Toplam 3.483.300 % 51,00
- Devir ve satın almaya taraf olmamakla beraber “gizlilik” hükümlerinin en üst düzeyde uygulanabilmesini amacıyla hisse senetleri devre konu Şirket olan CEYLAN’da “Gizlilik Sözleşmesi ve İyi Niyet Mektubunu” taraf olarak imzalamıştır.
- Konuyla ilgili görüşmeler bugün başlamış olup, gelişmeler hususunda kamuoyu derhal bilgilendirilecektir.”
rysaş hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim daha öncede almıştım sıkıntıdan sattım ve yükseldi aynı durum bu gün yine var bu yüz burada bir terslik var demiştim ben dediki sadece his............
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum