Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
nasıl ğeçti ğünümüz son durum
bir şey kazanabildikmi
Deveyi hamuduyla yuttuk
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Ben genelde uzun zamandır takip ettiğim Mavilim ustadımın ağzının içine bakıyorum . Günahı bana ait olmak üzere takip edebildiğim kadarı ile alıyorum kar cebe yakışır misali fazla da dayanamadan satıyorum . Bugün 1,75 i görmüş ALCATEL i işlerim dolayısıyla yakalayamamış ve satamamış durumdayım . Fakat zararda da değilim . Alış fiyatından şuan için kapanmış durumda . Zarar etmeden kapanan günler benim için en büyük kar olmaktadır .
Teşekkürler Sayın Mavilim ve diğer paylaşımcı ustalarım
Arkadaşıma katılıyorum. Zarar etmeden kapanan günler benim için de bu kurtlar sofrasında en büyük kardır.
sevgili edy ffkrl hakkında ne düşünüyorsun acaba oldu mu acaba
Sevgili Yusuf´un bu soruyu gicikligina sordugunu tahmin ettim.. Bende bir giciklik yapip su grafiklere bir bakayim dedim.. Buyruuun....
FFKRL Saatlik gidisat...
FFKRL Saatlik Destek-Direnc...
FFKRL Saatlik Hacim-Risk...
FFKRL Günlük gidisat...
FFKRL Günlük Destek-Direnc...
FFKRL Günlük Hacim-Risk...
FFKRL Haftalik gidisat...
FFKRL Haftalik Destek-Direnc...
FFKRL Haftalik Hacim-Risk...
Sonuc.....
Bu cizgileri benden yorumlamami istemeyin... Hele hele bu senedi alirmiydin satarmiydin diye hic sormayin... Tanidigim senetlerden biri degil cünkü... Daha hic alip satmadigim bir senet...
Birde söylemek gerekirse Mavilim ve Simurg hocalarin oldugu yerlerde ben grafiklerimi paylasmaktan hicap ederim... Yalani yok...
Yok hocam ciddiyim... Bu cizgilere dikkat edersen macd rsi yada obo tobo tarzi seyler yok.... Sizlerde onlarin tecrübeleride var ve biliyorumki onlarda cok önemli...
Benim bu eksikligimi tamamlamaya calistigim tek yer mum grafikler... Bugün karsimdaki duvarin resmini cekip göndereyim sizlere....
Bu arada Mesutc ve Mehmetayhan hocalarin ismini zikretmeyisimin sebebi onlarin incelemeye aldiklari senetleri grafiksel olarak yorumlamamalariydi... Yoksa asla onlarin hakkini yemem söz konusu degil... Saolsunlar varolsunlar...
Yok hocam ciddiyim... Bu cizgilere dikkat edersen macd rsi yada obo tobo tarzi seyler yok.... Sizlerde onlarin tecrübeleride var ve biliyorumki onlarda cok önemli...
Benim bu eksikligimi tamamlamaya calistigim tek yer mum grafikler... Bugün karsimdaki duvarin resmini cekip göndereyim sizlere....
...
Bu resimleri buraya ekleyisimin sebebi, bu ise ne derece önem verdigimi ve ne is yaparsam yapayim gereken ciddiyeti göstermis olmami ifade etmek icindi....
Daha dogrusu borsaya yeni ilgi duyan yada giren kisiler okuyorum görüyorum forumlarda... Acik ve net söyleyeyim... Borsayi kumara ceviren, bir koyup üc alacagim zihniyetiyle hareket edip arastirmadan, bilmeden etmeden al-sat yapmaya kalkanlara üzülüyorum... Ve hatta müthis kiziyorum...
Aramizda hali vakti oldukca iyi olan kisilerde var... Ve hatta yine bu forumda forum katilimi, sohbeti yada analizleriyle degilde cebindeki parayla hava atmaya kalkanlarda var... Birisi aldigi senedi ve aldigi lot miktarini yazmisti... Yanilmiyorsam 100-150 bin TLlik bir rakamdi.. Kahkahalarla gülmüstüm adama... Cünkü o sahsin cebindeki para yada bulundugu mevkinin zerre kadar kiymeti olmaz gözümde...
Ayni sekilde icimizde memur maasiyla ev gecindirerek calisip didinip üc lirasini dört lira yapabilmek icin cirpinanlarda var.. Ki, böyle abi kardes yada arkadaslarin zarar ettigini görmek beni kahreder..
O yüzdendirki derim... Bu isi sakaya almayin.. Hele hele bu isi kumara cevirmeyin... Asla...
(Nedense Sayın EDY'ye yazınca pek hoşuma gitmedi, umarım kusura bakmazsınız)
Böyle giderse sizi de yakında büyük üstadların arasında görürüz gibi geldi bana.
Umarım o zaman bizim gibi kaybetmemek en büyük kazançtır ilkesi ile hareket edenleri unutmazsınız.
Çalışmalarınızın karşılığını en iyi şekilde almanız dileğiyle, kolay gelsin...
Saygılar...k4
Üstteki mesajı yazdıktan sadece bir saat sonra EDY (üstad) topic açmış.
İnşallah bu öngörü borsa işlemlerinde de bana yardımcı olur.
Bakın paylaşımların sonucunda çok güzel şeyler oluyor...
Teşekkürler...
Yorum