mehmetayhan hocam merhaba alkim neden düştüki bu kadar
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bence matriks müşteri hizmetlerini arasan en ideali edy dostumEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar moral sifir...
Ögle arasi uzaktaki bir markete gitmek zorunda kalmistim.. Her zamanki gibi Laptop ve matriksi acik birakmistim...
Ve Win Vista otomatik update yapip daha sonra yeniden baslatmis... Sanirim o an acik olan matrikste bir dosya hatasi olmus... Ne olduysa artik bilemiyorum...
Su an matriksi acamiyorum... Deli oldum iyice... Ana makinaya baglaniyor diyor biraz bekleyip ana pencere yükleiyor gibi olup orada kaliyor..
Bir bilgisi yada önerisi olan varmi ?
Yorum
-
-
buralar desteği tutanabilecekmi bakalımgani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmetayhan hocam merhaba alkim neden düştüki bu kadar
patron müsade etmedi
Yorum
-
Silip sifirdan tekrar kuracagim ama onca formül cöpe gidecek yahu..... Acayip moralim bozuldu...kalimera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence matriks müşteri hizmetlerini arasan en ideali edy dostum
Ana makinayla baglanti kuruldu diyor orada kaliyor öylece...:(
Yorum
-
kalimera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence matriks müşteri hizmetlerini arasan en ideali edy dostum
başlat-donatılar-sistem araçları-sistem geri yükleme de yapabilirsin sn.edy
Yorum
-
merhaba,EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar moral sifir...
Ögle arasi uzaktaki bir markete gitmek zorunda kalmistim.. Her zamanki gibi Laptop ve matriksi acik birakmistim...
Ve Win Vista otomatik update yapip daha sonra yeniden baslatmis... Sanirim o an acik olan matrikste bir dosya hatasi olmus... Ne olduysa artik bilemiyorum...
Su an matriksi acamiyorum... Deli oldum iyice... Ana makinaya baglaniyor diyor biraz bekleyip ana pencere yükleiyor gibi olup orada kaliyor..
Bir bilgisi yada önerisi olan varmi ?
yardım ve destek penceresi altında bilgisayarı geçmiş tarihe geri yükle seçeneği vard
ordan bilgisayarı dünkü tarihe yüklersen sanırım sorun düzelir
Yorum
-
üstad birinci soruna birşey diyemem ama ikinci sorundaki formüller metastock formülleri ise bir yol gösterebilirim,EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSilip sifirdan tekrar kuracagim ama onca formül cöpe gidecek yahu..... Acayip moralim bozuldu...
Ana makinayla baglanti kuruldu diyor orada kaliyor öylece...:(sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
-
iclerinde MSten matrikse uyarladigim ve cok farkli periyotlarla kendi ürettiklerim vardi... bir metin belgesinde sakli onlar gerci ama tamda full senetteyken böyle bir durum cileden cikariyor adami...ATAMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad birinci soruna birşey diyemem ama ikinci sorundaki formüller metastock formülleri ise bir yol gösterebilirim,
Saol hocam sen...akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteredy yendien yazarız formülleri dert ettiğin şeye bak...
Yorum
-
Matriks ´Teknik Destek´ten gelen yaziyi buraya aktarayim... ileride ayni sorunu yasayan baska arkadaslar olursa onlarinda faydalanabilmesi ümidiyle...
Merhaba Ercan Bey
Bilgisayarınızdan C:\MATRIKS\HELP klasörünün içine girip Onar.Bat veya C_Onar.Bat dosyasını çalıştırın.Daha sonra Matriks açtığınızda sorununuz düzelecektir.
İyi Çalışmalar
Laptopun tekrar acilmasini bekliyorum... Gelismeleri yazarim...
Yorum
-
[QUOTE=EDY;118029]iclerinde MSten matrikse uyarladigim ve cok farkli periyotlarla kendi ürettiklerim vardi... bir metin belgesinde sakli onlar gerci ama tamda full senetteyken böyle bir durum cileden cikariyor adami...
sn EDY C/prog.files/equis dosyasındadır onlar..
equis dosyasını yedekle.
MS yi yeniden kur yedeklediğin equis dosyasını C/prog.files/equis' e yapıştır işlem tamam..
geçmiş olsun..
inşallah sorun en kısa zamanda çözülür, kolaylıklar diliyorum..sonunda gidiş O'nadır...
Yorum
Yorum