M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yusuf79
    Tecrübeli
    • 25 Mart 2009
    • 517

***kutpo*** kutahya porselen sanayıı a.s.'nın 27.05.2009 tarıhlı yazısı asagıya cıkarılmıstır.
    'sırketımız 2008 yılı sonunda yasal kayıtlarında vergı sonrası 411.564,62 tl,
    spk kayıtlarında ıse 1.429.120 tl net donem karı elde etmıstır. Yasal kayıtlara
    gore 20.578,23 tl ı. Tertıp yedek akce ayrılması sonrasında 390.986,39 tl net
    dagıtılabılır donem karına, spk kayıtlarında ıse 78.143 tl gecmıs yıl
    zararlarının dusulmesınden sonra 67.548,85 tl ı. Tertıp yasal yedek akce
    ayrılmıs ve 1.283.428,15 tl dagıtılabılır net donem karına ulasılmıstır.
    Yonetım kurulu olarak sermaye pıyasası kurulu'nun 09.01.2009 tarıh ve 1/6
    sayılı kararı ve 12.01.2009 tarıh b.02.1.spk.0.13-43-502 sayılı yazısı ve
    ekındekı duyuru geregı; spk kayıtlarındakı net dagıtılabılır donem karının
    %20'sının sırketın odenmıs sermayesının %5'ınden az olması nedenıyle anılan spk
    kararı geregı dagıtılmadan ortaklık bunyesınde bırakılmasına, boylece yasal
    kayıtlardakı 390.986,39 tl ve spk kayıtlarında ıse 1.283.428,15 tl net
    dagıtılabılır donem karının dagıtılmadan olaganustu yedek olarak ayrılmasının
    2008 yılı genel kuruluna teklıf edılmesıne karar verılmıstır. Teklıfımıze
    ılıskın 2008 yılı kar dagıtım tablosu ektedır.' kar dagıtım tablosu gunluk
    bulten ekınde ve ınternet sıtemızın 'sırketler' bolumunde yayınlanacaktır. ***kutpo

Yorum

• yusuf79
      Tecrübeli
      • 25 Mart 2009
      • 517

***ulker*** ulker bıskuvı sanayı a.s.'nın 27.05.2009 tarıhlı yazısı asagıya cıkarılmıstır.
      'ulker bıskuvı sanayı a.s.'nın 2008 yılı kar payı dagıtımı asagıda
      belırtıldıgı sekılde yapılacaktır. Sırketımızın 2008 faalıyet yılına ılıskın
      kar payı odemelerı, 29.05.2009 tarıhınden ıtıbaren herhangı bır sure
      sınırlaması olmaksızın, payları merkezı kayıt kurulusu (mkk) tarafından sermaye
      pıyasası mevzuatının kaydı sısteme ılıskın duzenlemelerı cercevesınde ızlenmeye
      baslanan pay sahıplerı ıcın sermaye pıyasası mevzuatı cercevesınde kayden
      odenecektır. Paylarını fızıken ellerınde bulunduran ortaklarımıza kar payı
      odemelerı ıse, sermaye pıyasası kanunu'nun gecıcı 6. Maddesı ve mkk'nın 30 ocak
      2008 tarıh 294 nolu genel mektubu geregınce ancak hısse senetlerının
      kaydılestırme ıslemlerını tamamlamasını takıben yapılabılecektır.
      Ortaklarımızın kaydılestırme ıslemlerı ıcın sırketımıze veya bızım menkul
      degerler a.s.'ye basvurmaları gerekmektedır. Sırket sermayesınde temsıl
      edılmemekle bırlıkte, sırket ana sozlesmesınde kar payı alma hakkı bulunan
      ıntıfa senedı sahıplerıne kar payı odemelerı ıse asagıda adresı verılen sırket
      merkezınde yapılacaktır. -ulker bıskuvı sanayı a.s.- sırket merkezı (davutpasa
      cad. No:10 topkapı/ıstanbul - 0212 567 68 00) ıntıfa senedı sahıplerınden, kar
      payı alma hakkını vekıl aracılıgı ıle kullanmak ısteyenlerın, 2008 yılı kar
      paylarını almaya vekıl tayın ettıklerını belırtır noter tasdıklı vekaletname
      cıkarttırmaları gerekmektedır.' ***ulker

Yorum

• yusuf79
        Tecrübeli
        • 25 Mart 2009
        • 517

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ***ulker*** ulker bıskuvı sanayı a.s.'nın 27.05.2009 tarıhlı yazısı asagıya cıkarılmıstır.
        'ulker bıskuvı sanayı a.s.'nın 2008 yılı kar payı dagıtımı asagıda
        belırtıldıgı sekılde yapılacaktır. Sırketımızın 2008 faalıyet yılına ılıskın
        kar payı odemelerı, 29.05.2009 tarıhınden ıtıbaren herhangı bır sure
        sınırlaması olmaksızın, payları merkezı kayıt kurulusu (mkk) tarafından sermaye
        pıyasası mevzuatının kaydı sısteme ılıskın duzenlemelerı cercevesınde ızlenmeye
        baslanan pay sahıplerı ıcın sermaye pıyasası mevzuatı cercevesınde kayden
        odenecektır. Paylarını fızıken ellerınde bulunduran ortaklarımıza kar payı
        odemelerı ıse, sermaye pıyasası kanunu'nun gecıcı 6. Maddesı ve mkk'nın 30 ocak
        2008 tarıh 294 nolu genel mektubu geregınce ancak hısse senetlerının
        kaydılestırme ıslemlerını tamamlamasını takıben yapılabılecektır.
        Ortaklarımızın kaydılestırme ıslemlerı ıcın sırketımıze veya bızım menkul
        degerler a.s.'ye basvurmaları gerekmektedır. Sırket sermayesınde temsıl
        edılmemekle bırlıkte, sırket ana sozlesmesınde kar payı alma hakkı bulunan
        ıntıfa senedı sahıplerıne kar payı odemelerı ıse asagıda adresı verılen sırket
        merkezınde yapılacaktır. -ulker bıskuvı sanayı a.s.- sırket merkezı (davutpasa
        cad. No:10 topkapı/ıstanbul - 0212 567 68 00) ıntıfa senedı sahıplerınden, kar
        payı alma hakkını vekıl aracılıgı ıle kullanmak ısteyenlerın, 2008 yılı kar
        paylarını almaya vekıl tayın ettıklerını belırtır noter tasdıklı vekaletname
        cıkarttırmaları gerekmektedır.' ***ulker
        noter vs.nasıl ben anlayamadım

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          noter vs.nasıl ben anlayamadım
          anlamasanız da olur Sizinle ilgisi yok; ülker firması borsaya kote olmadan ortak olan veya elinde nama yazılı hisse senedi bulunan godaman ortaklara eğer gelip alamayacaksanız vekalet verin diyor
          intifa senedi, şirket genel kurulunun alacağı kararla bazı kimselere çeşitli hizmetler ve alacak karşılığı olarak kuruluştan sonra verilen ve sermaye payını temsil etmeyen hisse senetleridir
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• celeb1
            Yeni üye
            • 07 Mayıs 2009
            • 13

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            24/05/2009 23.48

Mesajlarınızı tarayınca... Kafanız karışık gibi geldi bana... Bir tarafta İMKB 30.000 görülene kadar uzak durmalı derken, diğer taraftan 0.92 den maliyetli hissede beklemektesiniz!... Bir tarafta uzak durmalı derken bir tarafta beklediğiniz hedef değere %63 prim potansiyeli taşıdığını düşünmektesiniz!.. Her iki mesjınızın üstünden ise sadece 1 iş günü geçmiş!
            mesajlarınızın biri diğerini götürüyor; yanlışın doğruyu götürmesi misali; ama hangisi doğru hangisi yanlış!... Bir bilebilsek!...
            kendi fikirlerim dogrultusunda sesli düşündüm.siz degrli üstatlardan özür dilerim borsanın 2,4 cent leri görücegine inanıyordum.düşüşe inandıgım için endexse beraber hareketli kagıtları çıkıp.ihlas-gentaş-ve embyo pozisyon aldım.tabiki sizleri takip ederek ve sizlerin analizlerinizden yararlanıyorum.sürçü lisan ettiysem af ola.tşkr.

Yorum

• yusuf79
              Tecrübeli
              • 25 Mart 2009
              • 517

hocam 2.5 sa oldu ders çalışıyorum ve ödevimin meyvesini aldım..yarınlı güzel hisseler..
              -mutlu
              -ffkrl
              -deva ya da ereğli (ikisini ayıramadım)

bi de gözaltılardan,
              -ceylan
              -okant
              -maktek
              ama favorilerim üstte..

Yorum

• CENGİZ61
                Yasaklı
                • 12 Şubat 2009
                • 54

teşekkürler hocam iyi akşamlar

Yorum

• radyolog
                  OKURYAZAR
                  • 03 Ağustos 2008
                  • 23419

Moody's Başkan Yardımcısı Lindow, Türkiye'nin IMF finansmanı olmadan
                  ancak yaz aylarında idare edebileceğini söyledi..

Moody's Kıdemli Başkan Yardımcısı Kristin Lindow, Reuters'a yaptığı
                  açıklamalarda IMF'ye ilişkilere ilişkin değerlendirmelerde bulundu..

Lindow şunları söyledi: "Türkiye, IMF finansmanı olmadan ancak yaz
                  aylarında idare edebilir. IMF programının yokluğu Türkiye'nin büyüme
                  hızını kesebilir..

Türkiye kendi kapsamlı orta vadeli stratejisini oluşturmak zorunda.
                  Türkiye'nin kredi notu IMF anlaşması olsa da olmasa da muhtemelen
                  değişmeyecek
                  DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 23419

Nobelli ekonomist Paul Krugman, ''Yılın ikinci yarısında ABD'de ve
                    belki de Avrupa'da gayrisafi yurtiçi hasılanın olumlu olacağını görmek
                    beni şaşırtmayacak'' dedi...

Nobel Ekonomi Ödülü sahibi Paul Krugman, dünya ekonomisinin
                    ''felaketten'' kurtulduğunu, sanayileşmiş ülkelerin bu yıl
                    büyüyebileceğini söyledi..

Krugman, Abu Dabi'de düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, ''Dünya
                    ticaretinin, dünya sanayi üretiminin istikrara kavuştuğunu ve bundan
                    sonra iki ay içinde büyümenin başladığını görmek benim için sürpriz
                    olmayacak. Yılın ikinci yarısında ABD'de ve belki de Avrupa'da
                    gayrisafi yurtiçi hasılanın olumlu olacağını görmek beni
                    şaşırtmayacak'' dedi..

Princeton Üniversitesi'nde eğitim veren ve New York Times gazetesi
                    köşe yazarı Krugman, ekonomideki gerile-menin küresel olması nedeniyle
                    Japonya'nın ihracata yönelik büyüme çözümünün işe yaramayacağını ifade
                    etti..

Krugman, ''Felaketi savuşturduk, ancak gerçek toparlanmayı nasıl
                    yapacağız ?? '' diye konuştu..

Yorum

• radyolog
                      OKURYAZAR
                      • 03 Ağustos 2008
                      • 23419

Chrysler, içinde bulunduğu iflasa karşı korunma (chapter 11)
                      durumundan gelecek hafta çıkabilir...

Chrysler, iflas sürecinden çıkmasının ardından, şirketten yüzde
                      20 oranında hisse alacak olan Fiat tarafından yönetilecek. Fiat CEO'su
                      Sergio Marchionne, aynı zamanda Chrysler'in CEO'su olacak.

ABD'de mahkeme, bir grup muhalif borç veren kuruluş tarafından
                      iflastaki Chrysler'in satış celsesinin ertelenmesi ve davanın bölgesel
                      mahkemeye gönderilmesi talebini reddetti.

Bir grup İndianalı emeklilik fonu, ABD hükümetinin Chrysler'in olası
                      satışı konusunda destek verme yetkisinin olmadığını savunuyordu.
                      Kuruluşlar şirketin satışı konusunda Çarşamba günü yapılacak celsenin
                      ertelenmesini talep etmişlerdi..

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 23419

NABE: ABD'de resesyon yılın ikinci yarısında sona erecek

National Association for Business Economics'in (NABE) 45 profesyonel tanhminci ile yaptığı ankete göre, ABd ekonomisinin
                        yılın ikinci yarısında resesyondan çıkması ancak, toparlanmanın cansız olması bekleniyor.

Ankete katılan 45 tahminci arasında 2007 Aralık ayında başlayan resesyonun sonunun görülmeye başyandığı konusunda konsessüs bulunuyor. Ankete katılan tahminciler, ikinci çeyrekte ise ekonominin yüzde 1.8 daralacağını tahmin ediyorlar. Üçüncü çeyrek için yüzde 1
                        ve dördüncü çeyrek için yüzde 2.1 artış bekliyorlar.

NABE, 2010 yılı için büyüme tahminini ise yüzde 2.4'ten yüzde 2 seviyesine çekti.

NABE anketine katılanlar 2009 yılında 4.5 milyon kişinin işini kaybetmesini ve işsizlik oranını yıl sonunda yüzde 9.8'e çıkmasını
                        beklerken, 2010 yılında işsizlik oranının yüzde 9.3'e gerileyeceğini öngörüyorlar
                        .

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

günaydın arkadaşlar..
                          her şey olacağına varır..

Yorum

• emeklica
                            Devekuşu Avcısı
                            • 30 Ağustos 2008
                            • 696

iyi günler....bol kazançlar.....
                            sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 23419

günaydın arkadaşlarım

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

Günaydın gözünüz aydın keseniz gavi gönlünüz gani olsun
                                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information