M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PEHLİVAN
    Çalışkan
    • 13 Şubat 2009
    • 1138

mehmetayhan abim bu tekstillerden luks kadife ne eder bi yorumlarmısın

Yorum

• tractact
      TOBOma
      • 19 Kasım 2007
      • 560

isterseniz sayfanın bir tanesindeki mesajları renklendireyim... güzel gözükecekse serbest bırakalım...

bold ve renklendirme yalnızca üyelerin yazdıklarında belli bir yere dikkat çekmek için kullanması gereken özelliklerdir... ya da topik sahibi de bu özelliği kullanabilir... çünkü yazdıkları diğer üyeler tarafından kolayca takip edilebilir...

mülayimlikten, olgunluktan bahsediyorsanız... ben de öyle yapıyorum zaten... dikkat ediyorsanız yazışmaları hemen siliyorum...

Yorum

• narada
        Haberci
        • 04 Mayıs 2009
        • 1737

EREGL, 18 ay vadeli 550 milyon dolar ve 24 ay vadeli 900 milyon TL kredi temin etti...
        oyak yorum: Hafif olumlu ama beklentiler dahilinde. Kötü ekonomik koşulları ve nakit akışı ihtiyacını göz önüne alırsak, bu tarz bir kararın kaçınılmaz ve nakit akışı için de açık bir şekilde olumlu
        olduğunu söyleyebiliriz. Yeniden finansman maliyeti hususunda ise ayrıntılı bilgi bulunmamaktadır

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu, yeni bir anonim şirket kurulması hususunda Genel Müdürlüğün yetkilendirilmesine karar verdi…
        Kurulacak olan yeni şirketin esas faaliyet konusu
        havacılık sektörünü ilgilendiren tüm alanlarda (hava trafik kontrolü, havayolu şirketlerinin mali, teknik ve operasyonel denetimi gibi) nitelikli eleman yetiştirtmesini de içerecek şekilde eğitim hizmetleri
        olacak. Türk Hava Yolları, kurulacak olan şirketin çoğunluk hissedarı olacak.

(oyak yatırım)
        YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• carizzm
          Tecrübeli
          • 16 Mayıs 2008
          • 317

topik tahminleri yüksek oranda ilkseans tuttu .çalışmaya devam dayanamaz hocam gayri gelir . şiirler falanda yazıldı hadi hocam gel artık ..23.30 da grşrz yeşiliniz bol olsun.afiyet olsun

Yorum

• yusuf79
            Tecrübeli
            • 25 Mart 2009
            • 517

Ubre fabrıkaları t.a.s.'nden gelen yazı:
            Bugun bırcok yatırımcı tarafından tunus'ta yatırım ıle ılgılı sırketımızden
            bılgı talep edılmıstır. Yatırımcıların sorularına kaynak teskıl eden yatırım
            haberı bır web sıtesınde yer almıs olup tunus sanayı, enerjı ve kobı bakan'ına
            dayandırılmıstır. Sırketımız kamuoyuna muteaddıt defalar uzun donemlı projelerı
            arasında yer alan fosfat kayası kaynaklarına sahıp ulkelerde yatırım yapmak
            uzere cesıtlı calısmalar yaptıgını acıklamıstır. Tunus devletı tunus'un kef
            bolgesınde sra ourtane adlı proje ıle fosfat kaynaklarının yer aldıgı bır
            madene yatırım yapılması ıcın uluslararası bır onyeterlılık ıhalesı acmıstır.
            Sırketımız tunus sanayı, enerjı ve kobı bakanlıgı'nın actıgı sra ouertane maden
            ısleme ve kımyasal donusum onyeterlılık ıhalesı'ne basvurarak ıhale ıcın
            onyeterlılık almıstır. Sırketımız ılgılı proje cercevesınde fınansal, tıcarı,
            teknık vb. Acılardan degerlendırmeler yaptıktan sonra teklıf verılıp
            verılmemesı hususuna karar verecektır. Sra ouertane projesı yatırım degerının
            ıse yaklasık 1-2 mılyar tunus dınarı olabılecegı tahmın edılmektedır

Yorum

• yusuf79
              Tecrübeli
              • 25 Mart 2009
              • 517

***gubrf*** gubre fabrıkaları t.a.s.'nden gelen yazı:
              Bugun bırcok yatırımcı tarafından tunus'ta yatırım ıle ılgılı sırketımızden
              bılgı talep edılmıstır. Yatırımcıların sorularına kaynak teskıl eden yatırım
              haberı bır web sıtesınde yer almıs olup tunus sanayı, enerjı ve kobı bakan'ına
              dayandırılmıstır. Sırketımız kamuoyuna muteaddıt defalar uzun donemlı projelerı
              arasında yer alan fosfat kayası kaynaklarına sahıp ulkelerde yatırım yapmak
              uzere cesıtlı calısmalar yaptıgını acıklamıstır. Tunus devletı tunus'un kef
              bolgesınde sra ourtane adlı proje ıle fosfat kaynaklarının yer aldıgı bır
              madene yatırım yapılması ıcın uluslararası bır onyeterlılık ıhalesı acmıstır.
              Sırketımız tunus sanayı, enerjı ve kobı bakanlıgı'nın actıgı sra ouertane maden
              ısleme ve kımyasal donusum onyeterlılık ıhalesı'ne basvurarak ıhale ıcın
              onyeterlılık almıstır. Sırketımız ılgılı proje cercevesınde fınansal, tıcarı,
              teknık vb. Acılardan degerlendırmeler yaptıktan sonra teklıf verılıp
              verılmemesı hususuna karar verecektır. Sra ouertane projesı yatırım degerının
              ıse yaklasık 1-2 mılyar tunus dınarı olabılecegı tahmın edılmektedır. ***gubrf***

Yorum

• yusuf79
                Tecrübeli
                • 25 Mart 2009
                • 517

***ıheva*** ıhlas ev aletlerı ımalat sanayı ve tıcaret a.s.'nın borsa baskanlıgı tarafından sermaye pıyasası kurulu'nun
                serı:vııı, no:54 sayılı ozel durumların kamuya acıklanmasına ılıskın
                teblıgı'nın 'olagandısı fıyat ve mıktar hareketlerı' baslıklı 17. Maddesıne
                ıstınaden aynı teblıg'ın 21 ve 22. Maddelerıne gore ıstenen acıklamaya cevaben
                gonderdıgı 27.05.2009 tarıhlı yazısı asagıya cıkarılmıstır. Konu: Olagandısı
                fıyat ve mıktar hareketı. 27.05.2009 tarıh ve ımkb/4-gdd-133/99-354-05714
                sayılı yazı ıle ıstemıs oldugunuz sırketımız hısse senetlerı uzerınde gercekle-
                sen olagandısı fıyat ve mıktar hareketlerıne ılıskın olarak, henuz kamuya
                acıklanmamıs ozel bır durum yoktur. ***ıheva

Yorum

• yusuf79
                  Tecrübeli
                  • 25 Mart 2009
                  • 517

***vakfn*** vakıf fınansal kıralama a.s.'nın borsa baskanlıgı tarafından sermaye pıyasası kurulu'nun serı:vııı, no:54
                  sayılı ozel durumların kamuya acıklanmasına ılıskın teblıgı'nın 'olagandısı
                  fıyat ve mıktar hareketlerı' baslıklı 17. Maddesıne ıstınaden aynı teblıg'ın 21
                  ve 22. Maddelerıne gore ıstenen acıklamaya cevaben gonderdıgı 27.05.2009
                  tarıhlı yazısı asagıya cıkarılmıstır. Sermaye pıyasası kurulu'nun serı:vııı,
                  no:54 sayılı ozel durumların kamuya acıklanmasına ılıskın teblıgı'nın
                  'olagandısı fıyat ve mıktar hareketlerı' baslıklı 17. Maddesıne ıstınaden aynı
                  teblıg'ın 21 ve 22. Maddelerıne gore henuz kamuya acıklanmamıs ozel bır durum
                  bulunmamaktadır. ***vakfn

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

Sevgili dostlar,
                    Öncelikle slm ve saygılar.
                    Duygu ve düşüncelerini paylaşan penguen, simurg, mehmetayhan üstatlara, topikteki paydaşlara içten teşekkürlerimi sunarım
                    Ben siteden topikten ayrılmadım, bu nadide güzel ortamdan da ayrılmayı hiç düşünmedim.
                    Sadece...
                    Kendimi tanıyorum. Belki de bir çoğumuz gibi, EQ zekam IQ tarafına göre daha zayıf ve kırılgan. Öfkelerim dümene geçtiğinde EQ yanım kontrolü kaybediyor, IQ zeka pısırık kalıyor...
                    Böyle kritik bir süreçte ısrarla topik kurallarına uyulmaması sinirlerimi kontrol etmemi zorlaştırdı, bu durumda biliyorum ki, sağlıklı analiz yapamıyorum. Şahsımın sağlıklı olduğu konusunda kuşku duyacağım analizlerle kimseyi yanıltmak istemedim. O nedenle bir süre yazmayacağım deme gereği duydum.
                    Topik hayatım eski sayılmaz, iki yıllık bir geçmişim var. Bu sürede Keyborsa 3. sitem. Ama... Kayborsadaki ortamın güzelliğini, dolu dolu bir dolu üstat ve dostları tanıyınca, diğer sitelerde geçmiş zamanıma acıyorum.
                    Sitedeki dolu dolu yazıları okumaktan paylaşımlardan büyük zevk alıyorum, dolu dolu paylaşanları yazmaya kalksam, birinin ismini unutsam haksızlık olur, mesaj isimlerle boğulur. İzleyici olarak bile bu siteden, bu ortam korunduğu sürece ayrılmam. Korunacağından da şüphem yok.
                    Böyle bir ortamdan çekip gitmek en başta kendi gelişimime zarar verir, biliyorum. Bu derece üst düzey fikirler, paylaşımlar varken benim kenarda sadece okuyucu olarak kalmam da en hafifinden duyarsızlık olur, bunu düşünmem bile abestir.
                    Sadece...Zihnimin karar alma direksiyonuna tekrar EQ nun kontrolü sağlamış yönüyle geçmesini ve sonrasında yazmayı bekliyorum. Bu kadar...
                    Kaldı ki takip listem kabarık sayılır ve hedeflerine ulaşmadılar (sadece 1 hisse yakınlaştı o kadar) Takip listemi de kabartmak gereksiz zaten şu an. Simurg ve mehtmetayhan üstatlarımın takip listesi de kabarık...
                    Kaldıki, simurg üstat, ortağım mehmetayhan üstadım topikte, bu kadar analizi yapılmış hisseyi portföye almaya ne sizin ne de bizlerin gücü yeter mavilim üstat bir diğer dost potin topiğinde, diğer üstatlar da ha keza bir dolu dop dolu yazmaktalar...
                    Benim biraz dinlenmemin kimseye zararı olmaz sanırım
                    Saygı ve sevgilerimle
                    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yusuf79
                      Tecrübeli
                      • 25 Mart 2009
                      • 517

***anelt*** anel telekomunıkasyon elektronık sıstemlerı sanayı ve tıcaret a.s.'nın 27.05.2009 tarıhlı yazısı asagıya
                      cıkarılmıstır. '18.05.2009 tarıhlı ozel durum acıklamamızda duyurdugumuz; anel
                      telekomunıkasyon elektronık sıstemlerı sanayı ve tıcaret a.s.'nın temettu
                      dagıtım tarıhıne ılıskın acıklamamız dogrultusunda; 29.05.2009 tarıhınde nakıt
                      olarak odenecek 936.560,05 tl (1 tl nomınal degerlı pay basına brut 0,0213 tl
                      net 0,0181 tl nakıt temettu ) temettu dagıtılacaktır. Bedelsız pay seklınde
                      yapılacak kar dagıtımı (1 tl nomınal degerlı pay basına 0,0455 tl bedelsız pay)
                      ıle ılgılı tarıh ıse sermaye pıyasası kurulu'nun, kayıtlı sermaye sıstemı
                      dahılınde yapılacak sermaye artırımı onayından sonra kamuya duyurulup,
                      yapılacaktır.' ***anelt***

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 23419

tünaydın arkadaşlar

ancak fırsat bulabildim özür dilerim:(
                        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• mehmet emin
                          Tecrübeli
                          • 19 Ağustos 2008
                          • 303

Finans Yatırım, Erdemir için önerisini 'Endekse Yakın Getiri'ye
                          yükseltti.
                          Finans Yatırım (www.finansonline.com) konu ile ilgili raporunda,
                          Erdemir için önerisini 'Endeksin Altında Getiri'den 'Endekse Yakın
                          Getiri'ye yükselttiklerini belirtirken, 3.54 TL'den 4.90 TL'ye
                          çıkardıkları 12 aylık fiyat hedefinin yüzde 12 getiri potansiyeline
                          işaret ettiğini kaydetti.
                          Raporda şu değerlendirme yapıldı:
                          "Satış hacmi tahminleri ve tavsiye yükseltildi...
                          Satış hacmi tahminlerindeki yükseliş, birim nakit maliyet
                          tahminlerimizdeki düşüş ve sermaye gideri tahminlerindeki azalma
                          nedeniyle, Erdemir için tavsiyemizi ?Endeksin Altında Getiri?den,
                          ?Endekse Yakın Getiri?ye yükselttik. 24 Kasım 2008?de Endeksin Altında
                          Getiri belirleyerek şirketi takip listemize yeniden dahil etmemizden
                          bu yana şirketin hisseleri, İMKB 100 endeksinin %18 gerisinde
                          performans göstermiştir. Şirket yönetiminin hedefiyle uyumlu şekilde
                          2009 için satış hacmi tahminlerimizi yükseltirken, hammadde
                          giderlerine ilişkin tahminlerimizdeki değişimleri hesaba dahil etmek
                          için, ortalama birim nakit maliyet tahminimizi 2009-2010 dönemi için %
                          9.2 düşürdük. Diğer yandan, ortalama birim satış fiyatı
                          tahminlerimizde önemli bir değişiklik yapmadık. Önde gelen çelik
                          şirketleri ile demir cevheri & kok kömürü tedarikçileri arasındaki
                          fiyat görüşmeleri sonuca yaklaşmaktadır. Hammadde fiyatlarının
                          istikrara kavuşmasının, belirsizliği azaltacağını ve global çelik
                          fiyatlarını destekleyeceğini düşünüyoruz. 3.54 TL?den 4.90 TL?ye
                          yükselttiğimiz 12 aylık fiyat hedefimiz % 12 getiri potansiyeline
                          işaret etmektedir.
                          *Satış tahminleri yukarı yönlü revize edilmiştir. Şirket
                          yönetiminin verdiği bilgilerle uyumlu şekilde, 2009 satış
                          tahminlerimizi 5.7 mn tondan 6.2 mn tona yükselttik. Yassı çelik
                          ihracatı, yıl başından bu yana toplam yassı çelik satış hacminin %
                          30-40?ını oluşturmuştur, ancak 2009?un geri kalanında bu payın
                          toplamın yaklaşık %20?sine gerilemesini bekliyoruz. Bununla birlikte,
                          bina inşaatlarındaki iyileşmeyi değerlendirip, 2010 ve 2011?deki uzun
                          çelik satış hacmi tahminlerindeki yükselişi hesaba katmak için satış
                          hacmi projeksiyonlarımızı yükselttik. 2009 ortalama satış fiyatı
                          tahminimizdeki hafif yukarı yönlü revizyona karşın, diğer yıllardaki
                          fiyat tahminlerimizi sabit tuttuk.
                          *Birim nakit maliyet tahminlerinde düşüş. Hammadde maliyeti
                          tahminlerimizdeki değişiklik nedeniyle, ortalama birim nakit maliyet
                          tahminimizi 2009-2010 dönemi için %9.2 düşürerek, ton başına 377 $?a
                          çektik. Şirketin kok kömürü & demir cevheri tedarikçileri ile sözleşme
                          imzalamadığını not edelim. Şirket hammaddeleri, beklenen anlaşma
                          fiyatlarından daha düşük görünen spot fiyatlardan satın almaktadır.
                          Görüşmeler tamamlandığında, şirketin hammaddeleri uzlaşılan fiyat
                          üzerinden kullanmaya başlayacağını tahmin ediyoruz. Diğer yandan,
                          şirketin daha önce satın aldığı ? ve daha ucuz olan ? hammaddeleri
                          işledikten sonra, toplam hammadde maliyetlerinde düzeltme tahmininde
                          bulunmuştuk. Ancak, şirket bu konuda herhangi bir bilgi vermemiştir.
                          Yukarıda bahsedilen konulara ek olarak, 1Ç09 sonuçlarının ardından
                          yönetimden yeni bilgiler almamız nedeniyle, diğer satılan malların
                          maliyeti için tahminimizi yeniden gözden geçirdik. Sonuç olarak, FAVÖK
                          tahminlerimiz 2009 için 162 mn $?dan 421 mn $?a, 2010 için ise 893 mn
                          $?dan 1,079 mn $?a yükseltilmiştir.
                          *Sermaye gideri tahminlerinde değişiklik. Yönetimin verdiği
                          bilgilerdeki düzeltme nedeniyle, 2009-2013 toplam sermaye gideri
                          tahminimizi 2.0 milyar $?dan 1.5 milyar $?a düşürdük.
                          *Riskler. Değerlememiz satış fiyatı tahminlerine yüksek duyarlılık
                          taşımaktadır ortalama çelik fiyatlarında 2009-2020 arasında her %
                          0.1?lik değişim, indirgenmiş nakit akımları değerlememizde % 0.9?luk
                          düzeltme gerektirmektedir. Satış hacimlerinin beklentilerden düşük
                          olması olasılığı ve hammadde sözleşmelerinde farklı bir senaryo,
                          değerlememiz için aşağı yönlü risk oluşturmaktadır."

Foreks Haber Merkezi
                          'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• tredas
                            Tecrübeli
                            • 15 Mayıs 2008
                            • 716

***RYSAS*** Reysas Tasimacilik ve Lojistik Ticaret A.S.'nin 27.05.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Reysas Tasimacilik ve Lojistik Ticaret A.S.'den gelen yazi; 2008 yili hesaplarinin gorusulecegi Olagan Genel Kurul'un 18.06.2009 saat 14.00'de Abdurrahmangazi Mah., Elmas Cad., No:6, Samandira, Sancaktepe/Istanbul adresinde yapilmasina, toplanti ile ilgili gerekli toplanti ilanlarinin yapilmasi, kanunen zorunlu kilinan rapor, belge ve sair dokumanlarin hazirlanmasi ve hissedarlarin incelemesine hazir tutulmasina, ilanlarin ve cagrilarin yapilmasi ile ilgili sair islemler icin Genel Mudurlugun yetkilendirilmesine ve Genel Kurul gundeminin gerekli yerlere bildirilmesine ve ilanina karar verilmistir. Olagan Genel Kurul gundemi ve vekaletname ornekleri Gunluk Bulten ekinde yayinlanmak uzere I.M.K.B.'ye iletilecektir. Olagan gundem maddelerinin yanisira; Sirket Esas sozlesmesinin Madde:3 Sirketin Amac ve Konusu, Madde:4 Sirketin Merkez ve Subeleri, Madde:6 Sermaye ve Paylarin Nevi, Madde:12 Genel Kurul, Gecici Madde:1 basliklarinin tadil edilmesi ve Gecici Madde:3 basliginin eklenmesi hususlarinin Genel Kurul'un onayina sunulmasi, hususlarinin da yer aldigi Genel Kurul toplanti gundemi ve vekaletname ornegi ekte yayinlanmaktadir. Genel Kurul toplanti gundemi ve vekaletname ornegi internet sitemizde de (www.reysas.com) yayinlanacaktir." Olagan gundem maddelerinin yanisira; Yonetim Kurulu'nun, Sirketin VUK'a gore hazirlanmis 2008 yili mali tablolarinda ve UFRS'ye gore hazirlanan mali tablolarinda donem zarari bulundugundan pay sahiplerine kar dagitimi yapilmamasi onerisinin Genel Kurul'un tabvibine sunulmasi, VUK ve SPK, Seri:XI, No:29 sayili tebligine gore hazirlanmis 2008 yili Bilancolarinin Ozkaynaklar bolumunde yer alan, a) 570 Gecmis yillar karlari hesabinin 580 Gecmis Yillar Zarari hesabina mahsup edilmesi, b) (a) maddesindeki mahsuplardan sonra 580 Gecmis Yillar Zarari hesabinda kalan tutarin, 520 hisse Senetleri Ihrac Primleri hesabina bulunan emisyon primlerinin mahsup edilmesi, c) 503 Sermaye Duzeltmesi Olumsuz Farklari hesabinin 520 Hisse Senetleri Ihrac Primleri hesabinda bulunan emisyon primlerine mahsup edilmesi , ile ilgili kayitlarinin yapilmasi icin genel kurulun onayina sunulmasi, hususlarinin da yer aldigi Genel Kurul toplanti gundemi ve Vekaletname ornegi Gunluk Bulten ekinde ve ayrica internet sitemizin (www.imkb.gov.tr) "Gunluk Bulten" bolumunde "Sirket Haberleri Ekleri" basligi altinda yayinlanacaktir. ***RYSAS*** (27/05/2009 - 15:02:21)
                            Biz trakyalıyız...
                            Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
                            arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• mail2uye
                              Aktif
                              • 23 Nisan 2009
                              • 97

HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-CREDİT SUİSSE, TÜRK TELEKOM İÇİN TAVSİYESİNİ 'OVERWEİGHT'A YÜKSELTTİ Uluslararası bankacılık kuruluşu Credit Suisse, Türk Telekom için tavsiyesini 'overweight'a yükseltti. Kuruluşun konu ile ilgili raporuna göre, karara gerekçe olarak şirket hisselerinin Ocak sonundan bu yana endeksin yüzde 22 altındaki performansı gösterildi. Değerlendirmede Türk Telekom hisseleri için fiyat hedefi de % 37 artırılarak 5.62 TL'ye yükseltildi. Foreks Haber Merkezi

Yorum

• mehmet emin
                                Tecrübeli
                                • 19 Ağustos 2008
                                • 303

Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
                                Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
                                "ENDEKS TARİHİ GEÇİŞ SEVİYESİNİ IKI DEFA TEST ETTİ.
                                ENDEKSİN 58.800 SEVİYESİNDEN 19 AY ÖNCE BAŞLAYAN DÜŞÜŞ TRENDİ SON
                                İKİ Ş GUNUNDE TESTEDİLDİ
                                VE BU SEVİYEDEN TEKRAR SATIŞLAR GELMİŞ DURUMDA.
                                KISA VADEDE BU BÖLGE ÜZERİNE YUKSELİŞİN OLDUKÇA ZOR OLDUĞUNU BİR
                                KEZ DAHA SÖYLEYEBİLİRİZ.
                                NORMAL PİYASA BANT ARALIĞI OLAN 35.800 ÜZERİ HAREKETLİLİK SON 2.5
                                AYDA YUZDE +59 YUKSELMİŞ BİR BORSANIN ORTALAMA
                                YUZDE -20 KAR REALİZASYONU YAŞAMADAN, 28.000-29.000 BÖLGESİNE
                                ÇEKİLMEDEN 35.800 ÜZERİNDE HAREKETİNE DEVAM ETMESİNİN ÇOKTA GERÇEKÇİ
                                OLMAYACAĞINI TEKNİK OLARAK DÜŞÜNMEKTEYİZ."
                                'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

Working...
                                X

Debug Information