M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dün hep kaybetmekten sıkıldım diyip, en riskli gördüğüm iki kağıda, ne var ne yok hepsini sallamış durumdayım...
benden kurtulabilirsiniz de, başınıza hep ekşiyor olarak kalabilirim de...
ihlas ve kozaa da tam tekmil hepsi birden durumdayım...YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
-
hemen kaçacam ama. ikisinin de riski çok büyük şirket verilerine göre. insanı beşikten düşmüşe benzetiverirler iki dakikada..ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracaip kardası o zaman narada..
tabi bu benim hüsnü kuruntum da olabilir.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
burdayım hocam grnyo izleyeceğim biraz birde sen ğöz at hocamPEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmet abiyi gören varmı acaba ?
Yorum
-
bunun ğitmesi lazımdı 4400-4500 çok dinlendiPEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmetayhan abim ;
comdo seni soruyor mehmet abim bana bi baksın dedi
Yorum
-
ne çabuk baktın abi maşallah korkulur senden vallaPEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermehmetayhan abim ;
comdo seni soruyor mehmet abim bana bi baksın dedi
Yorum
-
işte çok dillenince gitmiyor zaten sorunda orda , parazitleri döksün gidermehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunun ğitmesi lazımdı 4400-4500 çok dinlendi
4.160 - 4.340 sonrasını bilmem
Yorum

Yorum