Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bana insanlar kızacak diye bişey diyemiyorum ama ben bir çaylak olarak bu durumları yaşamaktan ve bu havayı koklamaktan memnun değilim desem yalan olur
Daha ayunun yavrusunu gördünüz siz, şanslısınız dün de özelden yazdığım gibi...
Anımsarım dün gibi, 1994 krizinde, tüm hissseler tabandı...1 lot gırgırına alalım demiştik de şimdi kapanan tatyatırım brokere telefonda bağıra bağıra fırça atmıştı, almayın diyoruz ya diye
O ayular henüz yavrusunu gönderdi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Anımsarım dün gibi, 1994 krizinde, tüm hissseler tabandı...1 lot gırgırına alalım demiştik de şimdi kapanan tatyatırım brokere telefonda bağıra bağıra fırça atmıştı, almayın diyoruz ya diye
Hocam, girdiğim günden bu yana boğaların sırtındayken minik ayılarla değilda babalarıyla tanışsam sanırım hevesimi kaybederdim sanırım allahım hala beni sevmeye devam ediyor
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
ALKIM Kasım 2008 de 3.00, Mart 2009 da 3.60, Hafta başında 4.62-4.66 kademelerinden alım düşünülebilir diye yazdığım hisse 5.30 seviyesinde bulunan direncini 44.058 adet işlemle test etmiş, gelecek hafta 4.90 seviyelerini test edebilir
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
elbet.sebze dograr,kıyma yapar,çöp öğütür,hamur açar..mantı bile yapıyor.ben 2 dene almıştım zamanında ucuzluktan.ama biri çin işi çıktı,çabuk su koyverdi..
elbet.sebze dograr,kıyma yapar,çöp öğütür,hamur açar..mantı bile yapıyor.ben 2 dene almıştım zamanında ucuzluktan.ama biri çin işi çıktı,çabuk su koyverdi..
yok öyle bişey yusuf.sen emir verirsen sana işlem yapar,hatta büyük yada kurumsal yatırımcısını kollayarak işlem yapar sana..ama otomatik sistemler var öyle,şart girdiginde ona göre alıp satıyor.gavurda büyük fonlarda kullanan varmış bu otomatik emirleri.bizde ziraatte benzeri bir şey var..
Yorum