M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gica
    Aktif
    • 18 Mart 2009
    • 250

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani memnunsun gica..he??
    taze olduğum için kendi tezgahımı kurmaya çalışıyorum ve test şansı veriyor.

"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
    futbolcu, hiçbir zaman
    büyük futbolcu olamaz."
    Gheorghe Hagi

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bana insanlar kızacak diye bişey diyemiyorum ama ben bir çaylak olarak bu durumları yaşamaktan ve bu havayı koklamaktan memnun değilim desem yalan olur
      Daha ayunun yavrusunu gördünüz siz, şanslısınız dün de özelden yazdığım gibi...
      Anımsarım dün gibi, 1994 krizinde, tüm hissseler tabandı...1 lot gırgırına alalım demiştik de şimdi kapanan tatyatırım brokere telefonda bağıra bağıra fırça atmıştı, almayın diyoruz ya diye
      O ayular henüz yavrusunu gönderdi
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

ney.daha kendisidemi gelcek.ailecek yatıya gelsinler bari..
        her şey olacağına varır..

Yorum

• gica
          Aktif
          • 18 Mart 2009
          • 250

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Anımsarım dün gibi, 1994 krizinde, tüm hissseler tabandı...1 lot gırgırına alalım demiştik de şimdi kapanan tatyatırım brokere telefonda bağıra bağıra fırça atmıştı, almayın diyoruz ya diye
          Hocam, girdiğim günden bu yana boğaların sırtındayken minik ayılarla değilda babalarıyla tanışsam sanırım hevesimi kaybederdim sanırım allahım hala beni sevmeye devam ediyor
          "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
          futbolcu, hiçbir zaman
          büyük futbolcu olamaz."
          Gheorghe Hagi

Yorum

• yusuf79
            Tecrübeli
            • 25 Mart 2009
            • 517

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            broker ben de alayım iyi bişey herhalde..

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

ALKIM Kasım 2008 de 3.00, Mart 2009 da 3.60, Hafta başında 4.62-4.66 kademelerinden alım düşünülebilir diye yazdığım hisse 5.30 seviyesinde bulunan direncini 44.058 adet işlemle test etmiş, gelecek hafta 4.90 seviyelerini test edebilir
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

ney.daha kendisidemi gelcek.ailecek yatıya gelsinler bari..
                :d

Yorum

• ketenhelva
                  ..................
                  • 10 Aralık 2008
                  • 1488

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  broker ben de alayım iyi bişey herhalde..
                  elbet.sebze dograr,kıyma yapar,çöp öğütür,hamur açar..mantı bile yapıyor.ben 2 dene almıştım zamanında ucuzluktan.ama biri çin işi çıktı,çabuk su koyverdi..

Yorum

• yusuf79
                    Tecrübeli
                    • 25 Mart 2009
                    • 517

elbet.sebze dograr,kıyma yapar,çöp öğütür,hamur açar..mantı bile yapıyor.ben 2 dene almıştım zamanında ucuzluktan.ama biri çin işi çıktı,çabuk su koyverdi..
                    süper

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      süper
                      o en ufak boyu,megayla hiperde çıkarmış fabrikası..bide yakında gövdesine lcd ekran ekliycez diyolar ama onu ne diye satcaklar bilmiyom..

Yorum

• yusuf79
                        Tecrübeli
                        • 25 Mart 2009
                        • 517

şaka bi yana da bunlardan almak için kaç para vermek gerekiyor?ben işteyken de benim adıma alım satım yapar yaparsa da beni batırmaz değil mi

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

yok öyle bişey yusuf.sen emir verirsen sana işlem yapar,hatta büyük yada kurumsal yatırımcısını kollayarak işlem yapar sana..ama otomatik sistemler var öyle,şart girdiginde ona göre alıp satıyor.gavurda büyük fonlarda kullanan varmış bu otomatik emirleri.bizde ziraatte benzeri bir şey var..

Yorum

• yusuf79
                            Tecrübeli
                            • 25 Mart 2009
                            • 517

sen zıraarla mı çalışıyosun?aracı kurumum ....kazıklıyor beni sanki

Yorum

• ketenhelva
                              ..................
                              • 10 Aralık 2008
                              • 1488

ziraat..

Yorum

• emeklica
                                Devekuşu Avcısı
                                • 30 Ağustos 2008
                                • 696