tractact Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Renklerin dışında yazı puntosu küçültülüp başka bir yazı sitili seçilebilir. Teşekkürler.
-
Haklısınız, uyarınız için teşekkürler.tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadım başarılı öngörüleriniz için tebrikler...
sizden bir ricam var... başkaları için geçerli mi bilemiyorum ama imzanızdaki renklilik dolayısıyla yazdığınız mesajlarda görüntü olarak karışıklık yaşıyorum... bazı düzenlemeler yaparak bu durumu çözebilir misiniz?
saygılar sunarım...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
kozaa belirttiğim hedefe 1,5 ayda ulaşmış durumda, güçlü görünüyor devam etmek isteyenler devam edebilir yolaBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
SAHOL konusunda öğle arasında uv perspeftifinden inceleme yapabildim, hafta sonu kv açısından da inceleme yapacak zamanım olur umarım, 2ancak şunu söyleyebilirim şimdilik; bu seviyelerden satılmaz bilakis biriktirilir, 2.68-2.72 civarı zaten tarihi dibleri.safarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSahol De Maliyet 3,26 Idi 2,94 De Kadar Düştük
çok şükür
Sizce Maliyetten çikmakmi Beklemekmi Hangisini Yapmama Gerektiği Konusunda Karasizim Ayrica Dünkü Satişlara Rağmen önerdiğiniz Diğer Hisselerde Düşüş Olmamasi Işin Güzel Tarafi çok Teşekkürler

Topiği izliyerek saholde zarar eden kişilere borç addediyorum, yapılan zarar en kısa sürede yapacağım analizlerle giderilmeye gereken bilgilendirme yapılmaya çalışılıcaktır.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
09.02.2009 16;25MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAygaz 2.04-2.05 kademesinden işlem görmekte, 2.04-2.00 kademelerinden trade ve kv alım yönlü düşünüjebilir
Aygaz belirttiğimiz tarihten sonra 11.02.2009 tarihinde 1.94 seviyesine kadar düşerek belirttiğimiz alım aralığından alım fırsatı verilmiş oldu. 2.00 seviyesinden alanlar için 8 kademe 2.04 seviyesinden alanlar için 4 kademe trade imkanı sundu, 2.08 seviyesinde bugün 92.279 adet işlem gördü. Teknik indikatörleri güzel 2.14 seviyesine kadar yükselmesi mümkün, kv dede tutmaya devam edilebilir. Tarafımca trade amacına ulaşmış olarak kabul edilmektedir.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
kozaa da 1.07-1.10 kademelerinden alımlar iler trade denenebilir. Şu anda 1.10-1.11 seviyesinden işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
kozaa da 1.08 lere bir hayli satış yapıldıktan sonra 1.12 seviyesinde işlemler yoğuşlaştıBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
sayın mesutc:
öncelikle size teşekkür etmek isterimilginizden dolayı ve hiçbirşey için kendinizi borçlu hissetmeyiniz sonuçta bu bir ticaret karda var zararda
bizler sadece sizlerin bilgilerinden faydalanmaktayız ve aslında bunun için biz sizlere borçluyuz sağolun .
Yorum
-
SAHOL: Geçen hafta holding ortaklarından bir kısmının hisseleri satış amacıyla SPK kaydına aldırması, sert satışları beraberinde getirdi. Oysa daha sonra ortaklardan gelen haber önemliydi; bu ortamda ve bu fiyatlardan hisse satmanın hiç bir tücari akılla ilgisinin bulunmadığı bildiriliyordu özetle.
Sahol de uzun yıllar çimento görevi üstlenen rahmetli Sakıp Sabancı'nın vefatı sonrasında kopuş süreci başladı. İşin özeti; iyi eğitim almış genç kuşak, uzun süredir, holdingde söz sahibi olamamaktan yakınmakta ve sıradan genel müdür vb pozisyonlarda görev yapmaktan memnuniyetsizliklerini uzun süredir satır aralarında dillendirmekte idi. Sakıp Sabancı, genç kuşağı, aile şirketi olmaktan uzaklaşarak kurumsallaşma süreci vizyonunu ortaya koyuyordu.
Aslında satış bildirimininin amacı, işleri resmiyete dökmekten öte bir anlam taşımıyor bu aşamada. SPK da kayıt altına alınmamış hisselerin temettü ödemelerinden yararlanmaları resmiyette mümkün değil. Satış sürelerine bakılınca, iznin 10 yıllık süre için alındığı görülmekte.
Bir başka dikkat çekmeyen konu ise, SAHOL üzerinden görülmeyen bir savaşın yürütülmesi.
Finans piyasalarını yakından takip edenlerin anımsayacağı üzere, Deutschbank 2 ay kadar önce Türkiye ekonomisi için karamsar bir rapor yayınlamıştı. Deutschbankın finans piyasalarında yazılan raporların ruhuna uygun davrandığı aşikardı. İMKB de işlem görmekte olan hisselerin takasları incelendiğinde, Deutschbankın bir çok hissede portföyünü boşalttığı görülecektir. Deutschbankın tersine Citibank ise nerede ise bir kaç hisse haricinde ya portföyünü boşaltamamış, ya da boşaltmak istememişti!...
Geçen hafta SAHOL de takas lideri olan Citibankın (Yakın zamana kadar %50 üzerindeydi oran, şu anda %48,40) bu haberi fırsat bilerek sürdürmekte olduğu satışlarına hız verdiği anlaşılmakta. (Geçen hafta 2.627.952 adet azaltmış durumda takastaki hisse sayısını, takastaki hisse sayısına oranı % 01.17 ye tekabül etmekte). Hissedeki sert satış sonrası stoplarını çalıştırmak zorunda kalan Emeklilik yatırım fonları ise diğer satıcı tarafta yer alan grup. 1.395.489 adet satış ile takastaki paylarını %27.10 oranında azaltnmış durumdalar.
Geçen hafta takastaki payını %00.81 azaltmış bulunan ancak Ocak ayı boyunca Citinin satışlarını karşılayan kurum kim dersiniz?...
Türkiye ekonomisi için oldukça kötümser bir rapor yayınlayan Deutschbank!...Takasta %18.00 lik paya sahip. Takasta ilk 5 içinde bir savaş görünümü var, Citi satarken alıcılarda genelde ilk beş içindeki kurumlar...
Önümüzdeki hafta SAHOL bu sert satışları hazmetme, dip çalışmasına devam etme yönünde hareket edeceğe benzer. 2.68-2.93 seviyeleri arasında hareket edeceğini tahmin ediyorum.
Destekler; 2.72-2.68-2.62
Dirençler; 2.88-2.93-3.06Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
13.02.09MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkozaa da 1.08 lere bir hayli satış yapıldıktan sonra 1.12 seviyesinde işlemler yoğuşlaştı
1.15 kademesinde 46.707 adet
1.14 seviyesinde 855.101 adet işlem görerek trade amacına ulaşmıştır.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster09.02.2009 16;25
Aygaz belirttiğimiz tarihten sonra 11.02.2009 tarihinde 1.94 seviyesine kadar düşerek belirttiğimiz alım aralığından alım fırsatı verilmiş oldu. 2.00 seviyesinden alanlar için 8 kademe 2.04 seviyesinden alanlar için 4 kademe trade imkanı sundu, 2.08 seviyesinde bugün 92.279 adet işlem gördü. Teknik indikatörleri güzel 2.14 seviyesine kadar yükselmesi mümkün, kv dede tutmaya devam edilebilir. Tarafımca trade amacına ulaşmış olarak kabul edilmektedir.
2.02 maliyetle bekliyorum .
4 kez 2.07 yi 4 aydır denedi kıramadı.
Sizce artık yukarı kopuş gerçekleşme ihtimali olabilirmi.
Teknik seviyeleri sayenizde takipteyim ama yine de ümidim??????????????
Sevgiler
Yorum
-
Bu hafta sonu takasını inceleme fırsatım olmadı, ancak teknik verileri bir süre daha 2.10-2.14 seviyelerindeki direncin geçerli olacağını yukarı kırma denemesinin zayıf kaldığını gösteriyor.nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.02 maliyetle bekliyorum .
4 kez 2.07 yi 4 aydır denedi kıramadı.
Sizce artık yukarı kopuş gerçekleşme ihtimali olabilirmi.
Teknik seviyeleri sayenizde takipteyim ama yine de ümidim??????????????
Sevgiler
Takas incelemesini en kısa zamanda bitirip daha net yanıt vermeye çalışacağım.
Ancak maliyetiniz iyi, hissede piyasada anormal bir gelişme olmadığı sürece, kazanma potansiyeli olan bir hissede ve uygun maliyettesiniz. Temel verileri gayet iyi bir şirket

SaygılarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
sayın mesutc trade için hangi kagıtlar izlemenizde,hangi seviyelerden.her şey olacağına varır..
Yorum
-
Bugün seansı sık izliyemeyeceğim için ve trade yapan da trade amaçlı yazılarımı okuyanda yok diye yazmayı düşünmemiştim. Uygun hisse bulduğumda (riski düşük, trade amaçlı yeterlii kademede prim yapacak) yazayım o haldeketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın mesutc trade için hangi kagıtlar izlemenizde,hangi seviyelerden.
Sahol belirttiğim destek ve dirençler arasında trade imkanı sunacaktır ayrıcaBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam nasıl izleyen yok.farkındamısınız arada hep yazmayan tek isimler soru soruyor sürekli.bu izlendiginizi ama buraya fazla yazmadıklarını gösterir..her şey olacağına varır..
Yorum
Yorum