M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı şekilde katılıyorum Sayın Mesutc sağlık zenginliği başta olmak üzere sağlıklar ve bol kazançlar diliyorum bu arada fotoğraftaki oğlunuz sanırım Allah bağışlasın çok şeker maşallah ömrü ve şansı bol olsun...
    Teşekkür ederim. Tahmin ettiğiniz gibi fotodaki, ömür törpüsü oğlum :36_1_21: Cümlemizin çoluk çocuğunu Allah bağışlasın.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• serdinc35
      Aktif
      • 23 Nisan 2008
      • 294

serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sayın mesutc
      iyi akşamlar.
      vaktiniz olursa PRKAB-GUBRF-TEKFK hisselerini yorumlayabilir misiniz...
      çok teşekkür ederim.

hocam çok çok teşekkür ederim yorumlarınız için. gecenin geç vakitlerinde araştırdğınız için de ayrıca minnettarım. sağolun.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        hocam çok çok teşekkür ederim yorumlarınız için. gecenin geç vakitlerinde araştırdğınız için de ayrıca minnettarım. sağolun.
        inceliğiniz için ben teşekkür ederim. Kazancınız daim olsun
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ÖZGYO; Tut konumunu koruyor. 0.97 seviyesi ilk direnç bölgesi, ancak 0.93 seviyesinde dikkatli olunmalı, bu seviyede hacimli alımların olmaması durumunda belirttiğim direncini görmeden zayıflayabilir. 0.77 seviyesi stop ve destek noktası olarak izlenmeli, diğer destek seviyesi 0.68
          Hisse 0.93 seviyesini hacimli geçerek 0.97 direncini kırdı ve 1.03 seviyesindeki direncini test etti. Bu kez hızla geri dönmekte, umarım
          zirvelerinde satma fırsatınız veya en azından bugünün stop-los seviyesi olan 0.99 seviyesinde veya öncesinde hisseden çıkışınız mümkün olmuştur. 0.80-0.77 seviyelerine kadar düşme olasılığı güçlü bir ihtimal.

Yorum

• Polat Aksoy
            Katılımcı
            • 05 Mayıs 2008
            • 68

Sayın Mesutc hocam sizi okuyanları ne kadar hassas bir düşünceyle takip ediyorsunuz özellikle özgyo hakkında tekrar düşüşünü anlatan bir yorum yaparak benim hissede olduğumu düşündüğünüz için ikinci uyarı mahiyetindeki yorumunuza en içten duygularla çok teşekkür ediyorum sağolun gerçekten çok incesiniz, ama ben tabi satamadım her tabandan biraz daha aldım bakalım ne olacak daha da düşmez inşallah

Ben de zaten bugün siteye özgyo hakkında simurg hocam buradadır neler oluyor her taban oluyor diye sormak için girmiştim, ama size bir bakayım dedim özgyo'nun uyarı mahiyetindeki yorumunuzu gördüm, iyi ve doğru insanların var olduğunu bilmek insanı mutlu ediyor çok çok sağolun hayırlı bol kazançlar diliyorum.
            [COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]

Yorum

• hiram
              Bağımlı
              • 27 Kasım 2008
              • 783

sn mesut c hocam bılıyorum takıp lıstenızde degıl ama bır bakabılımıısnız ayen e 172 malıye aldık sagolun tesekkurler

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sn mesut c hocam bılıyorum takıp lıstenızde degıl ama bır bakabılımıısnız ayen e 172 malıye aldık sagolun tesekkurler
                AYEN; Bugün 1.69 da bulunan fıbo direncini 1.73 ü görerek test etmiş fakat kıramamış. Tekrar test edecektir sanırım. İkinci test ettiği an hissedeki hacim ve tahtadaki oyuncuların kim olduğuna dikkat etmekte fayda var. 1.82-1.85 bölgesi diğer direnç bölgesi durumunda Bu bölgeyi geçebilecek gücü göremedim ancak eğer kırabilirse, 2,40 seviyesine hareketlenerek çanağı tamamlamak isteyecektir. 1.65 ve 1.60 destekleri. 1.58 seviyesini stop olarak düşünmekte fayda var.

Ayrıca neden küçük yatırımcı tabir edilen kişiler gider en yüksek fiyattan ve kimseye danışıp bilgilenmeden bir anda onca parasını en riskli yatırım aracı olan hisseye yatırır anlamış değilim.
                Ayen, bugün en yüksek 1.73 seviyesini görmüş, az bir miktarda; sizin maliyetiniz 1.72!... Ayrıca o seviyede o fiyata alabilmek için bir gerekçe olabilir, fibonacci analizini bilirsiniz, teknik analiz bilirsiniz de, hacim iyi idi, %61,8 direncini kıracak diye düşündüm ve riske girdim dersiniz, anlaşılabilir bir risktir. Analizi bana yaptırdığınıza göre teknik analiz de yaparak alınmış bir karar değil sizinkisi!...

Paranıza yazık edersiniz... Oysa sanırım çarşıdan alacağımız 1 kg sebze için bile pazarı dolaşır, fiyatları kontrol ederiz önce!...

Kazançlı ve sağlıklı günler temenni ederim

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

Hisse 0.93 seviyesini hacimli geçerek 0.97 direncini kırdı ve 1.03 seviyesindeki direncini test etti. Bu kez hızla geri dönmekte, umarım
                  zirvelerinde satma fırsatınız veya en azından bugünün stop-los seviyesi olan 0.99 seviyesinde veya öncesinde hisseden çıkışınız mümkün olmuştur. 0.80-0.77 seviyelerine kadar düşme olasılığı güçlü bir ihtimal.
                  STOP-LOSUN ÖNEMİ!...

Hisse belirttiğim 1. seans 0.81 taban fiyatından seansı kapattı. 2. seansın açılması ile birlikte hızla gerilemeye devam ederek 0.76 seviyesine düştü. Bu bölgede bir süre işlem gördükten sonra 0.80 seviyesine yükseldi..

Oysa 1. seansın açılışı esnasında 0.91 kademesine kadar hisse tutulmaya çalışıldı, bir anlamda stop yapma olanağı tanınmış oldu. Stop yapmamakla ya kardan oluruz, ya da zararı katlarız. Stop yapmak zarar değildir, maliyeti düşürmek için fırsattır aynı zamanda!...

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

Vakıfbank 1.14-1.16, isc 3.58-3.64 sevşyelerinden kv alım yönüü düşünülebilir
                    20.01.2009

Vakıf hedef satış seviyesi; 1.25-1.27

Yorum

• hiram
                      Bağımlı
                      • 27 Kasım 2008
                      • 783

[Ayrıca neden küçük yatırımcı tabir edilen kişiler gider en yüksek fiyattan ve kimseye danışıp bilgilenmeden bir anda onca parasını en riskli yatırım aracı olan hisseye yatırır anlamış değilim.
                      Ayen, bugün en yüksek 1.73 seviyesini görmüş, az bir miktarda; sizin maliyetiniz 1.72!... Ayrıca o seviyede o fiyata alabilmek için bir gerekçe olabilir, fibonacci analizini bilirsiniz, teknik analiz bilirsiniz de, hacim iyi idi, %61,8 direncini kıracak diye düşündüm ve riske girdim dersiniz, anlaşılabilir bir risktir. Analizi bana yaptırdığınıza göre teknik analiz de yaparak alınmış bir karar değil sizinkisi!...

Paranıza yazık edersiniz... Oysa sanırım çarşıdan alacağımız 1 kg sebze için bile pazarı dolaşır, fiyatları kontrol ederiz önce!...

sizi ve dıger hocalarımızı gercekten çok sevıyorum sagolun hakkınızıda helal edın

Yorum

• hiram
                        Bağımlı
                        • 27 Kasım 2008
                        • 783

nomura turk hisse senetleri piyasasinda alim icin 7 sirket secti

nomura securities tarafindan bugun yayinlanan raporda turkiye hisse senetleri
                        piyasalarinda yasanacak dususlerin alim firsati olarak degerlendirilmesi ve bu
                        sure icinde bazi hisselerin biriktirilmeye baslanmasi onerildi.

Buna gore nomura,
                        sanayi sektorunde koc holding, turkcell, tofas fabrika ve coca cola icecek ile
                        bankacilik sektorunde garanti bank, yapi kredi bank ve vakifbank`in biriktirilebilecek
                        hisseler arasinda oldugunu belirtti.

5 HISSE SENEDI ICIN YATIRIM
                        TAVSIYESI DUSURULDU.
                        NOMURA`NIN YATIRIM TAVSIYESINI DUSURDUGU SIRKETLER ISE SOYLE OLDU: ISBANK, AKBANK
                        EREGLI DEMIRCELIK, ENKA INSAAT VE TUPRAS.

Yorum

• hiram
                          Bağımlı
                          • 27 Kasım 2008
                          • 783

Gubrf

GUBRF; Haftayı destek ve stop noktalarında kapatmış, 5.36 diğer destek ve stop seviyesi olarak düşünülebilir. Bir diğer destek ve stop noktası olarak 5.25 seviyesine dikkat edilebilir. Hisseede göstergelerin güç kaybettiği düşünülebilir, 2.45-2.50 aralığına hareket etme olasılığı mevcut. Önümüzdeki hafta 5.60 seviyesine atak yapma isteği görülüyor bu atak esnasında gücü test edilmeli. Takasta son hafta içinde bir alım görülüyor. Bu alım isteği sanırım 5.60 seviyesine itecek hisseyi, bu seviye essnasında tekrar incelenmeye iihtiyaç gösterebilir hisse.
                          sn mesut hocam bu hafta bu hisseye gırmeyı dusunuyorum dedıgınız gıbı atak yaptı ve ban göre gucu iiydi sızın şimdiki öngörunuz ne olabılır yorumunuzu içtelıkle beklıyorum ellerınıze saglık tesekkur ederım hocam

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            [/u] sn mesut hocam bu hafta bu hisseye gırmeyı dusunuyorum dedıgınız gıbı atak yaptı ve ban göre gucu iiydi sızın şimdiki öngörunuz ne olabılır yorumunuzu içtelıkle beklıyorum ellerınıze saglık tesekkur ederım hocam
                            Bir süredir devam eden rahatsızlığım nedeniyle analiz yapacak gücüm yok. Kaldı ki analiz yapacak fazlaca zamanım da olmuyordu zaten.

Saygılar

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

Bir süredir devam eden rahatsızlığım nedeniyle analiz yapacak gücüm yok. Kaldı ki analiz yapacak fazlaca zamanım da olmuyordu zaten.

Saygılar
                              Geçmiş olsun sn. MESUTC. İnşallah en kısa zaman da sağlığınıza kavuşursunuz..
                              https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• hiram
                                Bağımlı
                                • 27 Kasım 2008
                                • 783

Saygılar
                                gecmiş olsun sn mesutc alaha şifa versın en kısa zamanda saglıgımıza kavusmak dılegıyle

Yorum

Working...
                                X

Debug Information