Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
IMKB’nin bugün sektörel bazda hareketlilikler yaşamasını bekliyoruz. Üç ay önce başlatılan ve Pazartesi günü sona erecek ÖTV - KDV indiriminin uzatılmasına yönelik yarın yapılması beklenen açıklamalar bugün özellikle otomotiv sektöründe etkili olabilir.
Merkez B Tipi Men.Kıy.Yat.Ortaklığı hisseleri bugün satılıyor
Yatırımcıları Koruma Fonu'na geçen Merkez B Tipi Menkul Kıy.Yatırım Ortaklığı (MZBYO) A grubu 30.000 adet (%1 oranındaki) imtiyazlı hissenin satışı, fon tarafından bugün kapalı zarf usulü ile gerçekleşecektir. İhalede yönetim hisselerinin satışı gerçekleşeceğinden ve dolayısıyla yönetim değişeceğinden oluşacak fiyata göre çağrı yükümlülüğünün ortaya çıkması beklenebilir....
ayhan diye başlık görünce bende dedimki adıma başlık mı açtılar
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
KAP : IZOCAM TICARET VE SANAYI A.S. / IZOCM [] 12.06.2009 11:29:39
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
---------------------------------------------------------------------------------------------
[TABLO ICIN LUTFEN EKTEKI DOSAYAYA BAKINIZ!]
---------------------------------------------------------------------------------------------
SIRKETIMIZ HISSE SENETLERI UZERINDE GERCEKLESEN OLAGANDISI FIYAT HAREKETINE ILISKIN OLARAK SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI VIII, NO:54 SAYILI OZEL DURUMLARIN KAMUYA ACIKLANMASINA ILISKIN TEBLIGININ 'OLAGANDISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI ' BASLIKLI 17. MADDESINE ISTINADEN AYNI TEBLIG'IN 21. VE 22. MADDELERINE GORE HISSELERIMIZDEKI FIYAT HAREKETLERI ILE ILGILI HENUZ KAMUYA ACIKLANMAMIS OZEL BIR DURUMUMUZ YOKTUR.
Senet düzeltme yapıyor. 2.80 desteği çalışıyor. Bu destek üstünde kaldığı sürece kısa vade de 3.26-3.36 dirençlerini test edeceklerdir. 2.66 mutlak stop yeri.
3.06 flama direnci idi ve kırıldı. hacimli alımlar devam ederse yeni trend başladı diyebilirz...
dün gübrefabrikasına 598.545 lira para girişi olmuş .grafiği bana 8.10 direncine kadar müsait diyor . tabiki bu benim görüşüm üstadlar ne der bilemem. gözden kaçmasın diye kendi çapımda yardımcı olmaya çalıştım saygılar.
Sabahki hareketsizligi sinir etti beni.... Bekle bekle bi halt yok... Tektu icin deli diyen Simurg hocayi aramisti o an gözlerim fikrini almak icin ama onunda isleri vardi o an soramadim... 1,15´ten verip baska kagida gecmistim...
Yorum