Turizm hareketine 0.68 kırılırsa martı da başlayacak...
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
ğinede az miktarda sansımı denedimmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeser 080 kormasam biraz alırdım buranın üzeri sert ğider
Yorum
-
bence korkmaya gerek yok bence 120 dk. da kafayı kaldırdı.BB zorluyor...mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeser 080 kormasam biraz alırdım buranın üzeri sert ğider
Yorum
-
Tabi bugün için diyosanız, haklısınız...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence korkmaya gerek yok bence 120 dk. da kafayı kaldırdı.BB zorluyor...
Yorum
-
-
1.41 direncine yaklaştı. bu dirençte hacim izlenmeli...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanko da bu hafta güzel harektler olmaya başladı. şimdi gelen alımmlar dikkat çekici..Sanko 2.92 ..simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.80 direnci var. hacimle geçilirse yükseliş hızalanabilir..
artık bir tavan yakışır...
Yorum
-
birileri sattı mı birilerigözetmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergolds ta 140 bin işlem oldu tek tuşta . Acaba satışmı alışmı ?yardım edebilecek varmı ?
alıyor..
Yorum
-
bereket versin üstat 2800 kaptık 2920 verdiksimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanko 2.92 ..
artık bir tavan yakışır...
Yorum
-
11/06/2009 11:55
RAPOR-PORTFÖY ÖNERILERI(TEKSTIL MENKUL DEGERLER)
Tekstil Menkul Degerler (www.tekstilmenkul.com.tr) Tarafindan
Hazirlanan Portföy Önerileri:
"11 Haziran 2009 itibari ile 3,08 fiyat, 3.60 hedef fiyatla
KCHOL hisselerini %10 dagilim ile Hisse Model Portföyümüze ekliyoruz."
Kaba tabirle,%20 artış bekliyorlar,
endeks kağıtlarından biri olduğuna göre KCHOL bunu endekse göre uyarlarsak,
40.000.bin ana desteğine kadar İMKB gidebilir diye yorumlayabiliriz,gibime geliyor,bu arada simurg hocamı da SANKO için tebrik etmek istiyorum,gerçekten benimde dikkatimi çekiyordu,teşfiklerden de enfazla yararlanacak şirketlerin arasında yeralıyor ve çok pirimsiz kıyıda köşede kalmış bir hisse SANKO izlemekte fayda var,tek kusuru malık sahipli olması,o da malına sahip çıkıyor demekki o halde sorun gözükmüyor...Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
buarada yanlış anlamayın,sorun yok demek istedimgözetmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergolds ta 140 bin işlem oldu tek tuşta . Acaba satışmı alışmı ?yardım edebilecek varmı ?
Yorum

Yorum