M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mavilim
    Kadrolu
    • 15 Şubat 2009
    • 5026

Ahanda bunu demek istedim..
    mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seans kapanışı için güzel görüntü değil bunlar..

Yorum

• gursoyser
      Tecrübeli
      • 04 Mayıs 2009
      • 180

yalnız biraz önce gönderdiğim endeks grafiğini
      acizane dikkate almanızı tavsiye ederim.
      Mavilim hocam ben 1.37den gönderdim az olsun öz olsun dedim. Teşekkür ederim.

Yorum

• rafetozen
        Aktif
        • 24 Temmuz 2008
        • 252

Mavilim hocam bende helallik isterim.

Yorum

• yusuf79
          Tecrübeli
          • 25 Mart 2009
          • 517

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sevgili yusuf,ben buralardayım,sadece eskisi kadar yazmıyorum..hassasiyetin için teşekkür eder gözlerinden öperim..
          Gözümüz arıyor dostları..zamanında Mesut hocayla vanette az kahrımı çekmedinizben bütünlüğü seviyorum.mesela sofrada kalabalığı seviyorum her yerde öyle tadı çıkmıyor mu?yeter ki gönüller bir olsun

Yorum

• mavilim
            Kadrolu
            • 15 Şubat 2009
            • 5026

şu tavhl seans sonu ne yapacek bakalım?

Yorum

• met9998
              Katılımcı
              • 14 Mayıs 2009
              • 66

ismen ne olmus oyle yahu
              tekrar tebrikler Mavilim ustadim :081:
              " Mutluluk ve aylaklık, düşünce üretir... "

Yorum

• mayrares
                Katılımcı
                • 28 Nisan 2009
                • 89

sayın yusuf eşiniz nasıl yazdıklarımı size ulaştırabildimmi

Yorum

• mavilim
                  Kadrolu
                  • 15 Şubat 2009
                  • 5026

kapanış olarak bu bandı bekliyorum

33.972.44
                  34.066.68

Yorum

• yusuf79
                    Tecrübeli
                    • 25 Mart 2009
                    • 517

mayrares Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sayın yusuf eşiniz nasıl yazdıklarımı size ulaştırabildimmi
                    sayın Mayares,çok teşekkür ederiz..tavsiyelerinizi uyguladık,faydasını gördük,çok sağolun,eşim şimdi daha iyi ama iyiileşmesi zaman alacak gibi..sevgiyle kalın

Yorum

• yusuf79
                      Tecrübeli
                      • 25 Mart 2009
                      • 517

Kap : Metemtur otelcılık ve turızm ısletmelerı a.s. / metur [] 10.06.2009 15:33:42

ozel durum acıklaması (genel)
                      ---------------------------------------------------------------------------------------------
                      [tablo ıcın lutfen ektekı dosayaya bakınız!]
                      ---------------------------------------------------------------------------------------------
                      acıklanacak ozel durum/durumlar:
                      Metemtur otelcılık ve turızm ısletmelerı anonım sırketı'nın 10.06.2009 tarıhınde yapılan 2008 yılı olagan genel kurul
                      toplantı tutanagı

metemtur otelcılık ve turızm ısletmelerı anonım sırketı' nın 2008 yılına aıt olagan genel kurul toplantısı 10.06.2009 tarıhınde, saat 12.00'da, ust zeren sokak no:18 levent besıktas ıstanbul adresınde, ıstanbul ıl sanayı ve tıcaret mudurlugu'nun 09.06.2009 tarıh ve 34196 sayılı yazılarıyla gorevlendırılen bakanlık komıserı rasıt erguden' ın gozetımınde yapılmıstır.

Toplantıya aıt davet, kanun ve ana sozlesmede ongoruldugu gıbı ve gundemı de ıhtıva edecek sekılde, turkıye tıcaret sıcılı gazetesı'nın 22.05.2009 tarıh ve 7316 sayılı nushasında, 21.05.2009 tarıhlı tercuman gazetesı, ıstanbul'da yayınlanan hurses gazetesı''nın 21.05.2009 tarıh ve 11058 sayılı nushasında ılan edılmek suretıyle ve 15.05.2009 tarıhınde 7 adet elden davet mektubu suresı ıcınde yapılmıstır.

Hazırun cetvelının tetkıkınden, ve toplantı gırıs kartlarının ıncelenmesı sonucunda sırketın toplam hamılıne yazılı 8.000.000.-ytl.' lık sermayesınmasına karar verıldı.

Sırketın turk tıcaret kanunun 324 maddesı kapsamında sermayenın 31.03.2009 tarıh ıtıbarıyle 2/3' luk kısmının karsılıksız kaldıgı anlasıldıgından, sermaye pıyasası kurulunun 05.09.2005 tarıh ve 35/1105 sayılı kararında belırtılen hususlar uyarınca ve turk tıcaret kanunu' nun 324' uncu maddesı geregınce duzenlenmıs olan ara bılanco ve denetcı raporunun okunmus olup, sırket oz varlıgının korunduguna ve yenı bır sermaye artırım yapılmaksızın mevcut varlıklarla sırket faalıyetlerının devamına genel kurulca oybırlıgıyle tasdık ve karar verıldı, ılgılı ıs ve ıslemler hususunda yonetım kurulunun yetkılı kılınmasına oy bırlıgıyle karar verılmıstır.
                      Yapılan oylama sonucunda 2008 yılı faalıyetlerınden dolayı yonetım kurulu uyelerı oy bırlıgıyle ıbra edıldıler. Yıne yapılan oylama sonucunda 2008 yılı faalıyetlerınden dolayı denetcı de oy bırlıgıyle ıbra edıldı.
                      Yonetım kurulu uyelıklerıne mehmet can, recep emre can, necıp yılmaz aksu ve hasan serdar aksu 3 yıl sureyle secılmelerıne, denetım kurulu uyelıklerıne hasan serdar aksu, recep emre can, secılmelerıne oy bırlıgıyle kabul edıldı.
                      Sırket murakıplıgının sayısının genel kurul'ca 1 (bır) kısı olarak belırlenmesınden sonra secıme gecıldı. Sırket murakıplıgına 1 (bır) yıl sure ıle gorev yapmak uzere t.c. Uyruklu sevgı ozılhan' ın secılmesıne oy bırlıgıyle karar verıldı.

Yonetım kurulu baskan ve uyelerını ıle denetcıye gorev surelerı ıcerısınde ucret odenıp odenmeme konusunda muzakere edıldı, yonetım kurulu baskan ve uyelerıne gorev surelerı ıcerısınde 6.000-tl brut ucret odenmesıne hususu oy bırlıgı ıle karar altına alındı. Sırket murakıbı sevgı ozılhan' a yılda bır sefer olmak uzere 2.000-ytl brut ucret odenmesıne, daha sonrakı yıllar ıcın ucret takdırı hususunun takıp eden ılgılı genel kurullarda gorusulmesıne oy bırlıgıyle karar alındı.

Sermaye pıyasası kanunu hukumlerı uyarınca sırketın denetımı ıcın yonetım kurulu tarafından secılmıs bulunan bagımsız dıs denetleme kurulusu 'engın bagımsız denetım ve serbest muhasebecılık malı musavırlık anonım sırketı' nın secımı hususu oya sunularak oybırlıgıyle kabul edıldı.

Yonetım kurulu uyelerıne t.t.k.' nun 334 ve 335. Maddelerınde yazılı bulunan hususlarda yetkı verılmesıne, oy bırlıgı ıle karar verıldı.

Gundemde baska gorusulecek husus olmadıgından toplantıya son verıldı.

Sanayı ve tıcaret dıvan baskanı
                      komıserı necıp yılmaz aksu
                      rasıt erguden

oy toplayıcı katıp
                      selen mermut bunyamın sahın

bu haberın kap 'ın sıtesındekı orjınal halı ve eklı dosyalarını gorebılmek ıcın asagıdakı lınk'ı tıklayınız!

Yorum

• mayrares
                        Katılımcı
                        • 28 Nisan 2009
                        • 89

rica ederim malesef bir gün sonra cevap yazdım özür dilerim nezaman isterseniz danışmanlık yaparım sağlık hususunda tabi ))

Yorum

• yusuf79
                          Tecrübeli
                          • 25 Mart 2009
                          • 517

Kap : Metemtur otelcılık ve turızm ısletmelerı a.s. / metur [] 10.06.2009 15:44:33

genel kurul
                          sırketımızın 2008 faalıyet donemıne aıt 10/06/2009 tarıhlı olagan genel kurul toplantı tutanagı ve hazırun cetvelı ılısıkte verılmektedır.

bu haberın kap 'ın sıtesındekı orjınal halı ve eklı dosyalarını gorebılmek ıcın asagıdakı lınk'ı tıklayınız!

Yorum

• EDY
                            Yasaklı
                            • 15 Aralık 2008
                            • 1381

DOW acilisina kilitlendik... Sadece biz degil endeksteki araci kurumlarda... Ve veriye...

Yorum

• KASIMPAŞALI
                              Seyirci Üye
                              • 10 Mayıs 2009
                              • 53

kapanış olarak bu bandı bekliyorum

33.972.44
                              34.066.68
                              TEŞEKKÜRLER ÜSTAD,, MAVİLİM
                              geçen gün endeks te iki tepkiden bahsetmiştiniz 34022 ve 34500 lerde bişi idi tam hatırlamıyorum

birincisinden aşağı döndü,,, şimdi ikincisini de gördü,,,,,,,, bundan sonra direk aşağı olması lazım 32000 ler ,,,,,,,,,,,,,, değil mi? hocam :081:
                              mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
                              :( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.

Yorum

• gursoyser
                                Tecrübeli
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 180

8.827 %0.74 artışla başlamış

Yorum

Working...
                                X

Debug Information