M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • levent martı
    Kıdemli
    • 06 Eylül 2008
    • 4782

türk mutfağı var,
    fransız mutfağı var,
    hamburger var,
    simit var,
    kokoreç var........
    yani var oğlu var,
    fakat kimse balıkçıda kokoreç yemiyor.
    heryerin kendine göre,
    burası böyle,
    havası böyle,
    suyu böyle,
    emeği geçenlere teşekkürlerimle,
    kolay gelsin.......
    “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• rafetozen
      Aktif
      • 24 Temmuz 2008
      • 252

Afiyet olsun dostlar.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sn emeklica dostum burlarda mısın?
        Dost kabul ederseniz ben de burdayım üstadım
        Yoksa Paşam Marko ile karşı grupta olacağız ha bir de nedim Beyle
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• unuckly
          Katılımcı
          • 18 Şubat 2009
          • 32

ıyı calısmalar arkadaslar.ıbrahım abı sız bı ara klımasanı takıp ederdınız.havalar ısınmaya basladı zamanı yaklastı mı dersınız

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Hocam her ne kadar üstüme vazife olmasada mavilim kösesi topigindeki kilidin kaldirilmasini arzulardim...

Yönetimdeki arkadaslarla bu konuyu degerlendirmeniz umuduyla...

Bu arada Svg Mesutc hocamin forumdan uzak kalisinin sebepleri nelerdir bilmiyorum ama bizleri o tatli sohbetinden mahrum birakisinin verdigi kederi bilmesini isterim....
            Slm sn EDY
            Anımsanmak güzel, çok teşekkür ederim.
            Daha önce yazmıştım, sanırım okuma fırsatınız olmadı; inanın sitede hiç bir sorunum yok, burada olmaktan da son derece mutluyum. Gitmeye de niyetim hiç olmadı gerçekten.
            Daha önce de yazmıştım, bu kadar dolu dolu üstatların olduğu bu siteyi bırakıp gitmek en azından kendi gelişimime ihanet olur.
            Borsada uzun yılların bana kazandırdığı bir tecrübe; borsayı bilmenin önemli olduğu, ama... Değerler sistemi oturmuş, dürüstlüğü şüphe götürmez insanlarla birlikte olmanın daha önemli olduğunu biliyorum. Değerler sistemi bir insanın iskeleti gibi gelir bana... Değişmez bu yaştan sonra... Mavilim üstadı, Pengueni, Simurgu, Kuterosu, fizbanı, ortağım Mehmetayhanı ve şu an ismini yazamadığım diğer site üstatlarını dik duran dostça ve dürüstçe paylaşan insanlar olarak tanıdım,bu yaştan sonra da değişmeyeceklerine eminim...
            Hani derler ya, dostunu söyle, senin kim olduğunu söyliyeyim diye... Ben burada dürüstlüğünden şüphe duymadığım üstatların dostluğunu kazanabilirsem, paylaşımlarından yararlanabilirsem mutlu olurum.
            O nedenle kimsenin aklına farklı düşünceler gelmesin lütfen.
            Mavilim üstadımın bu topikte yazmasını büyük incelik olarak görüyorum. Benim işlerimin yoğunluğu nedeniyle gelemediğim geçen zamanda paylaşımlarını eksik etmemesine müteşekkirim.
            Sn Simurg Hoca da yazdı, mavilim üstadım bizleri yalnız bırakmasın yeterki , ister bu topikte yazsın ister istediği topikte, istediği an topiği açılır zaten siz de biliyorsunuz.
            Mavilim üstat gibi kredisi sonsuz insan sayısı bu alemde bilirsiniz öyle fazlaca da değildir.
            Saygı ve sevgiler
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• gani
              Yeni Üye
              • 31 Mart 2008
              • 45

mesut hocam hoş geldin petun rica etsem bakabilirmisin uzun vade tutabilirmiyim teşk.

Yorum

• sabr06
                Aktif
                • 10 Aralık 2008
                • 208

afiyet olsun

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  fikrimi belirttim ama suçlama yapıyorsunuz
                  çözüm üretilmiyor
                  soru sorulabilecek bir bölüm olsa iyi olmazmı ustalarda buralarda bizlere bir şeyler öğretse kötümü olur
                  sabhları günaydın
                  öğlenleri afiyet olsun
                  akşamlarıda iyi akşamlar deyip her yazıya teşekkür butonuna bassak ne olur
                  değer verilmek isteniyorsa gelin burada sizlere yemek söyleyim birlikte bir ortam oluşturalım eğlenelim
                  ama ...size kalmış
                  bu arada bu siteye emeği geçen herkeze teşekkür ederim ...
                  Sn trades,
                  düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
                  Belirtiğiniz soru sorma bölümü, sn fizbanın da düşünceleri arasında yer alıyor, sanırım düzenleme yapılacak zamanı bekliyor ama... Şu anda bile sizin dediğiniz ihtiyaca yanıt veren Simurg üstat var. Topiğinde soruları yanıtlıyor bıkmadan. Ama.. siz seans esnasında anında sorunuza yanıt verecek kişi arıyorsanız... Bizlerin de mavilim üstadın da seans esnasında kendi portföyümüz ile ilgili işlemler yaptığımızı, buna rağmen hiç bir karşılık ve beklenti içinde olmadan paylaşmaya çalıştığımız,ı bunun da yeterli olduğunu düşünmenizi isterim.
                  Doğup büyüdüğüm topraklarda, bazen hayır işi niyetine pişi yapılır. Un ve yağdır bütün katığı... Gelen geçenlere dağıtılır... İnançları gereği hayır olsun niyetine. Bir hayır duası beklenir belkide sadece... Ama.. Pişiyi yiyen kişi, şikayet etmez, içine peynir de koysaydınız diye... Çünkü bilir ki, eğer özel kendi istediği gibi bir hizmet bekliyorsa içinde peynirli pişi yapılan ücreti mukabili mekanlar da bulunur...

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

arkadaşlar sitede sorun ne anlamadım
                    devamlı hisse yazmak iş değil zaten yeri ğeldikçe yazıyoruz
                    2.ğün önce egpro-1950 yazdım sabaha tavam oldu 2340 ğördük
                    alkim borsa düşerken yazdık 5500-5800 ğördük aynı gün
                    arcetel 1610-1620 arsı yazdık 1650 ğördük daha yolu açık
                    daha çok örnek var

Yorum

• mehmetayhan
                      Demirbaş
                      • 23 Temmuz 2008
                      • 1850

inanı hızlı al sat yapabilseniz çok hisse yazarım
                      başınız döner ama ozamanda ben işime bakamam
                      saglamca ğidelim az olsun temiz olsun riskten kaçınalım derim

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

gani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        mesut hocam hoş geldin petun rica etsem bakabilirmisin uzun vade tutabilirmiyim teşk.
                        Sorunuzun yanıtını zaten vermiştim. O mesajlarımı okuduğunuz anlaşılıyor. Benim yazdığım vadeye daha bir hayli zaman var.. Yazdığım zamanki seviyeler temettü sonrası 2.50 seviyelerine denk düşmelli.. Şu anki bulunduğu seviyeler o zaman yazdığım mesajda, kararda değişikliği gerektirecek seviyeler değil ki...Ben düşüncemi paylaştım, bundan sonrası size ait

Yorum

• mehmetayhan
                          Demirbaş
                          • 23 Temmuz 2008
                          • 1850

dün işlem yaptıgım bir hisse vardı 6650-6700 arası tahta sıg oldugu için fazla yazmadım levent biliyor kaplamin 7300 ğördük sabah yolcu ettik

Yorum

• mehmetayhan
                            Demirbaş
                            • 23 Temmuz 2008
                            • 1850

birde borsa yükselirken hisse yazmak çok kolay olur
                            herkes uçacak kaçacak hisse yazar düşerken kimse karışmaz biz iyi ğündede kötü ğündede burda olmaya çalıştık
                            nerdeyse çogu 2 .3 katladı artık süzğeçle sözmek ğerekli o yüzden her zaman temkinli olmaya çalışıyoruzki kaybetmeyelim yazık para kolay kazanılmıyor

Yorum

• mehmetayhan
                              Demirbaş
                              • 23 Temmuz 2008
                              • 1850

afiyet olsun arkadaşlar artık yemek zamanı

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                2000 yılından beri borsayal ilgileniyorum güzel parada kazan dım güzelde kaybettim hatalardan ders cıkardım
                                burasına daha öncelerden üyeliğim vardı bu bölümü yeni buldum
                                buranın kötü tarafı soru sormak yasak peki nasıl öğrenicez....?
                                hayatta ilkokul orta okul lise ve üniversite var
                                sizler öğretmen siniz peki bizler size neden soru soramıyoruz
                                öğrenmek yasakmı .....?
                                burada anıl nicli xzara olarak tanıdım arkadaşa soru soruyorduk birşeyler öğrenmeye çalışıyorduk o da anlamdığım bir şeyler oldu vede o da gitti
                                yönetime sonsuz saygımız var

ama öğrenmek suçmu....??
                                Öğrenmek suç değil elbette, sorunuzun içinde kendiniz de vermişsiniz yanıtı...
                                Ne ki lokantada yemek yapılır, karnı açıkanlara hizmet vermek üzere... Bir farkla ücreti mukabili...
                                Siz hiç lokantaya girip yemeği yedikten sonra ücretini ödemeden çıkmaya yeltendiniz mi... Yeltendiğinizde, karnımı doyurmak suç mu yanıtını vermeyi denediniz mi...
                                El insaf ei insaf yahu...
                                Yatırım danışmanlığı hizmeti veren kuruluşların var olduğunu, sizin talebinizi o tür kurumların ücreti mukabili verdiğini de biliyor musunuz...
                                Ama siz hem şoför mahali hem bedelsiz hizmet bekliyorsunuz ve verileni yeterli bulmayıp daha fazla daha fazla istiyorsunuz...
                                Burada kimse kimsenin ücretsiz yatırım danışmanı değildir, öncelikle burada yatırım danışmanlığı hizmeti verilmediğini, paylaşan üstatların da paylaşmayı yeterli bulduğu kadarıyla yetinmenizi, yetmediğini düşünüyorsanız, üstelik ücret ödediğiniz aracı kurumunuzu arayıp aynı hizmeti alıp alamayacağınızı sormanızı temenni ederim
                                Son söz; Kişilerin eğitim hakkını ve ihtiyacını gidermek anayasal bir zorunluluk devlet açısından. Ama.. Okumak suç mu diyerek elinizi sallayarak giremiyorsunuz devlet üniversitesine dahi... Sınavları kazanmanız sonrasında...Bedelini de ödemeniz gerekiyor...
                                Oysa buradaki paylaşılanlar için....sadece taciz etmeden okumanız yeterli oluyor

Yorum

Working...
                                X

Debug Information