Günaydınlar
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn emeklica dostum burlarda mısın?
hocam yeni gördüm mesajı...buralardayım....
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Sen Ankaralısın.. Ankaranın neresi meşhurdur?emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam yeni gördüm mesajı...buralardayım....
Yorum
-
hocam ANKARA nın DİKMEN i çok meşhurdur.AYRANCI dan aşağı.......mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen Ankaralısın.. Ankaranın neresi meşhurdur?
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
o eskidendi, sonralarda kulemiz de oldu ama yeterince meshur olamamis herhaldeemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam ANKARA nın DİKMEN i çok meşhurdur.AYRANCI dan aşağı.......
" Mutluluk ve aylaklık, düşünce üretir... "
Yorum
-
Hocam her ne kadar üstüme vazife olmasada mavilim kösesi topigindeki kilidin kaldirilmasini arzulardim...emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam ANKARA nın DİKMEN i çok meşhurdur.AYRANCI dan aşağı.......
Yönetimdeki arkadaslarla bu konuyu degerlendirmeniz umuduyla...
Bu arada Svg Mesutc hocamin forumdan uzak kalisinin sebepleri nelerdir bilmiyorum ama bizleri o tatli sohbetinden mahrum birakisinin verdigi kederi bilmesini isterim....
Yorum
-
Hocam unuttum gerci ama aklimda kaldigi kadariyla bagfs 73,50 direnc idi benim cizgilerde... yani orayi gecer ve üstünde kalabilirse rahatlamasi gerek diye düsünüyordum...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn Aslan , alıntı ile cevaplayamadım..
dün 081den tekst almıştım..083den onları verdim
081den geri alıp 083e tekrar verdim.
bir de 71.50den bagfs aldım
73.50de satışta giderse tamamen nakde geçiyorum inş.
Yani neden tamda o seviyede elden cikarmak istiyorsunuz diye sasirdim... Gerci siz isinizi bilirsiniz ama...
Yorum
Yorum