günaydın hayırlı kazanclar
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
-
bu tip hisselerin temelle teknikle pek alakası olmaz,spek alır götürür,fahrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn ibrahimd teknik analiz acısından günlük grafiğindeki formasyon fincan kulp sayılabilir mi Tektu da
size hisseyi takip edip,hareketlerine göre çözmek kalır,gerisi hikaye,
15 yıllık borsa denediyi ile yazıyorum bunu.Herşeyi temele tekniğe dayandırmamak gerekir.saygılar..Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
İHEVA'da kesinlikle yıldırıp mal kapma operasyonu var,hissede olanlar sahap çıksınlar,MİPAZ'ı dün yazmıştım.MİPAZ'a tekrar tikkat çekiyorum.Bir gözümde FFKRL ile VAKFN'deYakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
TİRE gidişat olumlu,alıcılar istekli,yine tavan zkapatırsa şaşmayacağım.
Ancak 3.00.direncini aşmakta zorlanacağını ve düzeltmenin oradan geleceğini
tahmin ediyorum.Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
ben de ihlas var satmaya niyetim yokibrahimd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİHEVA'da kesinlikle yıldırıp mal kapma operasyonu var,hissede olanlar sahap çıksınlar,MİPAZ'ı dün yazmıştım.MİPAZ'a tekrar tikkat çekiyorum.Bir gözümde FFKRL ile VAKFN'de
gerci benim de değil cocuğun Burak Alperen GÜLLÜ beyfendinin.
daha dört yaşında :081:Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
sn ibrahimd iheva için söyledikleriniz kozaa için de geçerli mi dün silkeleme yapıyorlar demiştiniz'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
Yorum