Doğan gurubunun köfte ekmek fiyatına düşmüş hisselerinden MİPAZ'daki istikrarlı yükseliş dikkatimi çekiyor,kıza zamanda 1.00 ve üstü fiyatlara kendini atacaktır,böyle istikrarlı giderse,ama daha yukarısı için,MİPAZ'a bir haber lazım,konut projeleri ile ilgili bir haber lazım,arsaları için bir kat karşılığı anlaşma haberi lazım,yani itici bir şey olması lazım bakalım ileriki günler MİPAZ için nelere gebe.şuan 0.81'de hisse ve +5.19 günlük artıda.
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
yapıştırdılar Hocammehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburda tavana yapışacak hadi gayret
Yorum
-
-
yarın tahvilleri tavandan yollarızmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercrdfa,tavhl ve goldtrf eve gider
inşallah:081:
Yorum
-
Yorum
-
tavan kapatacak galibaibrahimd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertire'de son dk alımları çok agresif,
bu arada,Doas 3.80
Yorum
-
-
keklediler beni tiredeibrahimd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertire'de son dk alımları çok agresif,
bu arada,Doas 3.80
bereket versin neyse 2500 almıştım 2650 verdim
Yorum
-
Veri çok iyi, DOW da Tunca Şengöz Hoca'nın belirttiği direnç olan 8780 lere çikti. Bakalım geceyi nasil kapatacak.mail2uye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster*abd'de nisanda bekleyen konut satışları yüzde 6.7 arttı(beklenti +0.5%, önceki +3.2%)
GOLD 980, dolar 1,5285 kapadi İMKB kapandiğinda. GLDTRF ise 47,10 yarın sabah hesabımızı tekrar yaparız.
Hayırlı akşamlar
Yorum
Yorum