046 takibe aldıgımız grnyo 047 hedef 050-051
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
0.46 dan deniyorum alımmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster046 takibe aldıgımız grnyo 047 hedef 050-051
bakalaım
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
***TAVHL*** TAV Havalimanlari Holding A.S. ile ilgili olarak Al Airports International'den gelen yazi: 18.05.2009 tarihinde Tav Havalimanlari New (TAVHL.Y) hisse senetleri ile ilgili olarak TRL 3.7544 net ortalama ile 8,803,638 adet satis gerceklestirilmistir. ***TAVHL***
Yorum
-
-
-
046 olabilirradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergrnyo 46/47 kademesi nasıl
görebilen varmı arkadaşlar
Yorum
-
RBC CAPİTAL MARKETS, "TÜRKİYE IMF ANLAŞMASI ARTIK KESİN DEĞİL" Türkmiye'nin IMF anlaşmasına ilişkin gelişmeler uluslararası piyasalar tarafından da yakından izleniyor. Konuyu değerlendiren RBC Capital Markets analisti Nick Chamie, yatırımcılar için hazırladığı raporda, "Türkiye-IMF anlaşması artık kesin değil. Türkiye'nin risk priminin ve döviz kırılganlığının artmasını tahmin edebiliriz" denildi. Royal Bank of Scotland'ın Londra'da görevli Gelişmekte Olan Piyasalar Baş Ekonomisti Tim Ash, "Merkez Bankasının faiz oranlarını daha önce yaptığı kadar agresif şekilde indirmek isteyip istemeyeceği kuşkulu. Tahvil piyasalarını destekleyen IMF'nin 'sahneye çıkmayı beklemesi' idi. Borç oranları açık şekilde artacak" yorumunda bulundu. Foreks Haber Merkezi
Yorum
-
046 okradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.46 dan deniyorum alım
bakalaım
50/51 e kadar kuyruğunu bırakmam artık
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
vay be... narada faktörü kozaa'yı bile çaktı dibine...
kozaacıların senetten çıkmam için bana rüşvet teklif etmeleri gerekir... :ka24:
ihlascılar rahat olsunlar... onu sabah göndermiştim...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
-
selamlar dostlar
bi arkadas bana kıpa grafığı gondermiş
5,35 ı gecerse takıbe alınabılır mi ??????????
sizce?????yatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!11
Yorum
Yorum