arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırdır noluyor....
İçim burkuluyor.
Sn.Anıl ın yazmaması için gereken ne varsa yazılıp çiziliyor.
Olan da bize oluyor.
Bu siteye gelince
derin bir ohhhhhhhhh çekmiştim.
Burası K.Y.DOSTU sitesiydi.
burada rahat eder demiştim.
Yanıldım.
Yorum
-
Sorunlar çözülmek için vardır; çözeriz site olarak sorunları kuşkum yok; keyborsa belirttiğiniz ilkelerinden merak etmeyin taviz vermez sn nur; ben kefilim, simurg üstat kefildir, kutero, penguen, mavilim bilimum üstatlar ve tüm emek verenler stockbroker, EDY siz, izleyenler hepimiz kefildir...nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİçim burkuluyor.
Olan da bize oluyor.
Bu siteye gelince
Yanıldım.
Ufak yanlış anlaşılmalar olabilir, konuşuruz, çözeriz sanıyorum...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
SN. Nur, bu konuda Sn. Anıl'la görüştük, sebeplerini kendisi biliyor zaten. Bize saygısızlığı olmamıştır. Lakin forumun hassasiyetlerini ilgilendiren bir mevzu. Bu konuyu buraya taşımanın anlamı yok. Kendisi de zaten bu konuda saolsun hoşgörülü davrandı.nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİçim burkuluyor.
Olan da bize oluyor.
Bu siteye gelince
Yanıldım.
Yorum
-
kendisiyle henüz düzenli bir diyolağa geçemedim ama gerçekten değerli bir hocamız..Dikkat etmek lazım üzmemek lazımnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİçim burkuluyor.
Olan da bize oluyor.
Bu siteye gelince
Yanıldım.
Yorum
-
:(MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKağıtlar yerinde durmuyor
Kağıt mağıt yok ortada
Kaydi sistem...
not; amaç kafanızı iyice karıştırmak
MESUTC abe yüreğime inecek... :( O gülümseme işaretleri olmamış olsa bitmişim ben...
Yorum
-
gerçekten
isyan etmemek elde değil k24
senin nene gerek be adam
işi gücü hastayı,raporları bırakıp
sanal ortamda tanımadığın bilmediğin birine
sırf amatörce nedenlerle
arkadaş bilmediği bir konuda aydınlansın diye
takibinde bile olmayan bir hissenin haberini yorumlarsın

BİR TEŞEKKÜR BİLE ÇOK GÖRÜLÜRk23
doğru ya be adamk27
senin işin gücün buk8k8DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Hisse günüMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu seans için 1.63 seviyesinde destek bulacak görünümünde seanslık direnci 1.71 genel anlamda tut konumunda
1.61 kademesinde 120 adet
1.62 kademesinde 556.953 adet işlem görerek 1.63 seviyesinden tamamlamış.. seanslık 1.63 desteği çalışmış diyebiliriz...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Haşgeldiniz,cbaykus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi akşamlar,
Yeni üye oldum. Topigi yeni okuma fırsatım oldu..
Gündüz çalıştıgımdan akşamları katılımcı olabilirmiyim.
cbaykus
sevinerek, elbette... Paylaşımı sevenleri aramıza alıyoruz; paylaşanları başımızın üstünde taşırız elbette
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
sn radyalog,
arkadaşın sanırım seans içinde gözünden kaçtı, yoksa o arkadaşın paylaşan yardımcı olanlara kayıtsız kalmadığını gözlüyorum cayyBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
HIZIR KARPUZ ÖDÜLLÜ TAHMİN YARIŞMAMIZ HER GÜN DEVAM ETMEKTEDİR...
1) Yarın en çok prim yapma potansiyeli taşıdığını düşündüğünüz en fazla 3 hisse
2) Kademeler arası trade fırsatı verme potansiyeli olan 3 hisse hangileri olabilir...
Tahminlerinizi bekliyoruz...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkelepir fiyata verinmi
Ama senin malın gıymetli, ben malının değerini bilmeyen birini çarpayım en iyisi
GENTS çok yabancı kaldığım bir hisse, uzun süredir bakmadım piyasasına ama... Bugün için 0.97-0.91 kademelerinde işlem görecek görüntüde ama tekniğin pek işlemediği hisse diye aklımda kalmış, biraz sığ tahta diye bilirim
Temel verileri fena görünmüyor, yarına ertesine talip olsam
GENTS günü 0.91-0.94 kademeleri arasında işlem görerek günü 0.93 seviyesinden kapatmış... Yanıltmamış...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Takimdeki bir hisse, 0.25 di yanılmıyorsam Mart ayı ortalarında ilk mesajıma konu olduğunda...BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat sizce bu gsd yola devam edeyim mi der.yoksa nefesi buraya kadar mı acep.
Ben henüz satıcı rolüne bürünmedim
Karpuz kesma seansını erkene alma sakın diyor, ok dedim, sizi bilmem
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum