M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yusuf79
    Tecrübeli
    • 25 Mart 2009
    • 517

***selec*** selcuk ecza deposu tıcaret ve sanayı a.s. ıle ılgılı olarak mehmet yılmaz'dan gelen yazı:
    Genel mudur yardımcısı oldugum selcuk ecza deposu tıcaret ve sanayı a.s. Hısse
    senetlerınden sahsım adına 24.524 adet selec payını 2.10 fıyattan 22.05.2009
    tarıhınde ımkb ıkıncıl pıyasa ıslemlerı kapsamında satmıs bulunmaktayım. ***selec

Yorum

• yusuf79
      Tecrübeli
      • 25 Mart 2009
      • 517

Boluc*** bolu cımento sanayıı a.s.'nın 25.05.2009 tarıhlı yazısı asagıya cıkarılmıstır.
      'sırketımızın 23 mart 2009 tarıhınde yapılan olagan genel kurul toplantısında,
      tam mukellef kurum ortaklarımıza %25,3991 (1 tl hısse basına 0,253991 tl),
      gercek kısılere gelır ve kurumlar vergısınden muaf olanlar ıle dar mukellef
      kurumlara %21,5892 (1 tl hısse basına 0,215892 tl) oranında temettu
      dagıtılmasına karar verılmıstır. Sayın ortaklarımızın 2008 yılı kar paylarını
      alabılmelerı ıcın sahıbı oldukları hısse senetlerını kaydılestırmelerı
      gerekmekte olup, merkezı kayıt kurulusu a.s.'nın 'sermaye pıyasası kanunu'nun
      gecıcı 6'ncı maddesı' konulu 30.01.2008 tarıh ve 294 nolu genel mektubu
      uyarınca hısse senetlerı kaydılestırılmeden temettu odemelerını alabılmelerı
      mumkun bulunmamaktadır. Temettu odeme ıslemlerıne 29.05.2009 tarıhınden
      ıtıbaren asagıda belırtılen adreslerde baslanacaktır. Oyak yatırım menkul
      degerler a.s. Genel mudurluk, besıktas/ıstanbul kızılay subesı,
      yenısehır/ankara kordon subesı, pasaport/ızmır bolu cımento sanayıı a.s. Mengen
      yolu uzerı 14250 caydurt/bolu sırketımızın 2008 yılı kar payı odemesıne ılıskın
      duyuru metnı yazımız ekındedır.' soz konusu duyuru gunluk bulten ekınde
      yayınlanacaktır. ***boluc***

Yorum

• yusuf79
        Tecrübeli
        • 25 Mart 2009
        • 517

buarada merhabalar bol güneşli günler..

Yorum

• general72
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2009
          • 433

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sn General72,
          Ne kadar bildiğini bilen kişilerle hiç sorunum olmaz ki benim... Hele bildiğini samimi bir şekilde paylaşanlarla... İçi dışı bir olanlarla...
          Bilakis takdir ederim...
          Sorunum; bilgi iişleyecek kapasitesinin olmadığını bildği halde, sağda solda her sitede topik açıp, bir sitede gerçek adını Ayhan, bir sitede Kayhan, bir başkasında Kerim, bir diğerinde Abdulkerim diyen; her sitede farklı nickler alıp, çalıntı grafikl ve bilgileri kendisine mal eden; ama... yılların emeğini karşılıksız paylaşan kişilere bir tşk etmeyi bile düşünemeyen ve küçük yatırımcının zihnini bulandıranlara benim sözüm...

Çok iyi anladım Sn. MesutC... Adımı orda görünce bi an. Neyse yanlış anlamışma olmuş. Sizi çok iyi anlıyorum ve söylediklerinize yüzde yüz katılıyorum. Dualarımız sizinle, bundan emin olabilirsiniz.

Yorum

• radyolog
            OKURYAZAR
            • 03 Ağustos 2008
            • 23419

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            benim işte,onun çün ihtilal yapacayımdır..
            ben bond,cames bond..gizli işler benim işim..
            radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            svg keten darbe girişiminde iken yakalanmış
            arkam saglam abi,yapacagım darbeyi
            emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            benim adımda gözükmüyor.....darbede yanındayım.....
            işler iice karışıyor
            DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

emeklica abimiz denizden,gica karadan topçu,ben denizden,yusufuda hava işlerine aldıkmı tamamdır.radyolog abimiz ayışıgı dedimi bastık topiği..
              her şey olacağına varır..

Yorum

• yusuf79
                Tecrübeli
                • 25 Mart 2009
                • 517

Tavhl*** tav havalımanları holdıng a.s.'nın 25.05.2009 tarıhlı yazısı asagıya cıkarılmıstır.
                'sırketımızın 2008 yılı faalıyetlerıne ılıskın hıssedarlar olagan genel kurul
                toplantısı 25 mayıs 2009 pazartesı gunu saat 10:00'da ataturk havalımanı dıs
                hatlar termınalı, yesılkoy, ıstanbul adresındekı sırket merkezınde yer alan
                akfen toplantı salonu'nda yapılmıstır. Olagan genel kurul toplanısı'nda; 1.
                2008 hesap donemıne (01 ocak 2008 - 31 aralık 2008) aıt bılanco ve kar ve zarar
                tabloları, yonetım kurulu faalıyet raporu, denetcı raporu ve bagımsız denetım
                kurulusu raporunun ayrı ayrı muzakere edılerek kabulune, 2. Sermaye pıyasası
                kururu (spk)'nun konuya ılıskın ılke kararı ve ılgılı mevzuat kapsamında,
                sırketımızın 2008 yılı hesap donemınde yasal kayıtlara gore hazırlanmıs olan
                malı tablolarda net donem zararı bulundugundan, 2008 yılı hesap donemıne
                ılıskın olarak kar dagıtımı yapılmamasına, 3. Yonetım kurulu uyelerı ıle
                denetcılerın, 2008 yılı faalıyetlerınden dolayı ıbra edılmelerıne, 4. Yıl
                ıcınde bosalan yonetım kurulu uyelıklerıne secılen abdullah atalar'ın, huseyın
                kadrı samsunlu'nun ve ahmet ersagun yucel'ın secımlerının onaylanmasına 5.
                Sırketın denetcılerı olarak 2 (ıkı) yıl sureyle gorev yapmak uzere; murat
                askar, meral altınok ve belgın berker'ın secılmelerıne 6. Sermaye pıyasası
                mevzuatı ve spk duzenlemelerı cercevesınde, bagımsız denetım kurulusu olarak
                akıs bagımsız denetım ve serbest muhasebecı malı musavırlık a.s. (kpmg)'nın
                onaylanmasına, 7. Yonetım kurulu baskan ve uyelerıne turk tıcaret kanunu'nun
                334. Ve 335. Maddelerınde yazılı muamelelerın ıfası hususunda yetkı verılmesıne
                karar verılmıstır. Genel kurul toplantı tutanagı ekte yer almaktadır. Aynı
                zamanda, ekte yayınlanmakta olan genel kurul toplantı tutanagında 1. 2008 yılı
                ıcınde cesıtlı kamuya yararlı dernek ve vakıflara toplam 526.890,81 tl
                tutarında bagıs ve yardımlarda bulunuldugu, 2. Sırketın, sermaye pıyasası
                kurulu'nun kurumsal yonetım ılkelerı cercevesınde hazırlanan bılgılendırme
                polıtıkası belgesı, 3. Sermaye pıyasası kurulu'nun serı:ıv no:41 sayılı
                teblıgının 5. Maddesı kapsamında 'ılıskılı taraflarla yapılan ıslemler'
                hususlarında genel kurul'a bılgı verılmıstır.' genel kurul toplantı tutanagı
                gunluk bulten ekınde yayınlanacaktır ***tavhl***

Yorum

• emeklica
                  Devekuşu Avcısı
                  • 30 Ağustos 2008
                  • 696

emeklica abimiz denizden,gica karadan topçu,ben denizden,yusufuda hava işlerine aldıkmı tamamdır.radyolog abimiz ayışıgı dedimi bastık topiği..

yandı gülüm keten helva..........
                  sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 23419

ebn ay may ışığı demem

desem desem X IŞINI derim
                    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• kaplumbaga83
                      Yasaklı
                      • 18 Mart 2009
                      • 263

anladığım kadariyle listede isimcaızları olmayanlar ketenhelva önderliğinde isyan darbe bi nebze de özgürlük adı altında birleşmektedur lakin listede ismim yok. darbede boş kadro varmidur kü

Yorum

• gica
                        Aktif
                        • 18 Mart 2009
                        • 250

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Gica sınavın nasıl geçti dostum; başarısız oldum deme sakın, böyle bir hakkın yok, başarısızları atacağız topikten

planladığı gibi hocam 1.etap tamam. beni atarsanız başka nick de yok bende nasıl sıvışacam bitarafa :P
                        "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                        futbolcu, hiçbir zaman
                        büyük futbolcu olamaz."
                        Gheorghe Hagi

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          ebn ay may ışığı demem

desem desem X IŞINI derim
                          ayıp ettin abisenimi kırcaz.x ışını,gama,beta,alfa hepsi uyar,sen yeterki ışık,ışın,rem filan de..

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

kaplumbaga83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            anladığım kadariyle listede isimcaızları olmayanlar ketenhelva önderliğinde isyan darbe bi nebze de özgürlük adı altında birleşmektedur lakin listede ismim yok. darbede boş kadro varmidur kü
                            elbet lagımcıbaşıda gerek.sende tünel kazıp içten çökertirsin..

gayrı seans vakti mesut hocamızı az daha sömürek gider ayak..

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

PRKAB 2.58 seviyesinde işlem görmekte 2.56-2.50 kademelerinden çay çorba içirebülüü
                              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

mavilim üstadın veya bu topiğin takibinde olan mavilim üstadın yoğunlupundan dolayı yanıtlayamadığı hisselerde teknik desteğe ihtiyaç duyulursa aman zaman geçirmeden yazın ki, teknik olarak destek vermeye çalışabileyim
                                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information