M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S.'NIN BORSA BASKANLIGI ...***BJKAS*** BESIKTAS FUTBOL YATIRIMLARI SANAYI VE TICARET A.S.'NIN BORSA BASKANLIGI TARAFINDAN SERMAYE PIYASASI
    KURULU'NUN SERI:VIII, NO:54 SAYILI OZEL DURUMLARIN KAMUYA ACIKLANMASINA ILISKIN
    TEBLIGI'NIN 'OLAGANDISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI' BASLIKLI 17. MADDESINE
    ISTINADEN AYNI TEBLIG'IN 21 VE 22. MADDELERINE GORE ISTENEN ACIKLAMAYA CEVABEN
    GONDERDIGI 20.05.2009 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR. KONU:OLAGANDISI
    FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI ISTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI'NIN 20.05.2009
    TARIH VE 133/99/327 SAYILI YAZISI ILE SIRKETIMIZDEN ISTENEN ACIKLAMADIR.
    SIRKETIMIZIN KAMUYA ACIKLANMAMIS HERHANGI BIR OZEL DURUMU BULUNMAMAKTADIR. ***BJKAS

bi kere de farklı bir rapor sunun da görelim..ne açıklaması? oyun işte apaçık..spk okusun raporu göz yumsun.1 80 den 10 bin e geldi..
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• mehmetayhan
      Demirbaş
      • 23 Temmuz 2008
      • 1850

hayırlı akşamlar albarakada 1600 iyi 1700 hedfine az kaldı

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

iyiakşamlar..
        her şey olacağına varır..

Yorum

• yusuf79
          Tecrübeli
          • 25 Mart 2009
          • 517

IZMIR DEMIR CELIK SANAYI A.S.'NDEN GELEN YAZI:
          KONU:SERMAYE ARTIRIMINA ...
          ***IZMDC*** IZMIR DEMIR CELIK SANAYI A.S.'NDEN GELEN YAZI:
          KONU:SERMAYE ARTIRIMINA KATILIM YONETIM KURULUMUZUN 20.05.2009 TARIH VE 16
          SAYILI TOPLANTISINDA; BAGLI ORTAKLIGIMIZ IZDEMIR ENERJI ELEKTRIK URETIM
          A.S.'NIN SERMAYESI NIN, TAMAMI NAKIT OLMAK UZERE TOPLAM 64.625.000 TL
          ARTIRILARAK 1.000.000 TL'DEN 65.625.000 TL'YE YUKSELTILMESI NEDENIYLE %60
          ORANINDAKI PAYIMIZA AIT 38.775.000 TL TUTARINDAKI RUCHAN HAKKI- NIN
          KULLANILMASINA KARAR VERILMISTIR. ***IZMDC

Yorum

• yusuf79
            Tecrübeli
            • 25 Mart 2009
            • 517

BORSA 1473 PUAN YÜKSELDİ!

Endeks günü 1473 puanlık yükselişle 35 bin 139 puandan tamamladı. Hisse senetlerinin değer artışı ortalama yüzde 4,38 oldu

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

İyi akşamlar
              Yükselişin şarhoşluğuna kapılıp kaptırıpkoyvermemek gerek, aslında ov uv hisselerin realize seviyeleri endeksin bulunduğu noktalar...
              Trade her dönem her durumda mümkündür...
              Kalın sağlıcakla, iyi akşamlar
              Topikte paylaşımını esirgemeyen Simurg Hocaya ve ortağum başta olmak üzere herkese iyi akşamlar dilerim
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yusuf79
                Tecrübeli
                • 25 Mart 2009
                • 517

iyi akşamlar..

Yorum

• nur
                  Tecrübeli
                  • 03 Mayıs 2008
                  • 620

Hayırlı akşamlar

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

BJKAS da pozisyon alan var mı bilmiyorum ama...
                    yine de uyarımı yapayım; 11.25-11.50 arasında önemli bir dirençle karşılaşacaktır diye düşünüyorum
                    Bu arada Yaşar Erdinç Hocamın bir tespitini paylaşmadan geçmiyeyim; haftalık yazdığı ekonomi dergisinde; "şirketin piyasa değeri 300 milyon TL ile tarihi rekor kırdı. şirketin 2004 yılından beri sadece 2 defa kar edebildiği, yıllık bazdaki FK oranının 6.000 i geçtiği ve PD/DD oranının da 145 olduğu düşşünülürse,bu seviyelerden alım yapan biri 1 liralık mala 145 TL ödüyor demektir. BJK nin karı 10 katına çıksa bile bu hisseye koyduğunuz parayı 600 yılda çıkarabileceğinizi bilmelisiniz..." şeklinde düşüncelerini paylaşmış...
                    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmetayhan
                      Demirbaş
                      • 23 Temmuz 2008
                      • 1850

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      BJKAS da poz'syon alan var mi b'lm'yorum ama...
                      yine de uyarımı yapayım; 11.25-11.50 arasında önemli bir dirençle karşılaiacaktır diye düşünüyorum
                      yok ortagım olsa dükkan senin
                      bir çuval para yapardık

Yorum

• mehmetayhan
                        Demirbaş
                        • 23 Temmuz 2008
                        • 1850

Bjkas*** besıktas futbol yatırımları sanayı ve tıcaret a.s. ıle ılgılı olarak abdullah nedım sarsmaz`dan gelen yazı:
                        20.05.2009 tarıhınde besıktas futbol yatırımları sanayı ve tıcaret a.s.
                        Payları ıle ılgılı olarak 9,60 tl fıyat aralıgından 3.179,416 adet satıs ıslemı
                        tarafımca gerceklestırılmıstır. Bu ıslemle bırlıkte besıktas futbol yatırımları
                        sanayı ve tıcaret a.s. Sermayesındekı paylarım 20.05.2009 tarıhı ıtıbarıyle %0
                        sınırına ulasmıstır/asmıstır/altına dusmustur. ***bjkas***|

Yorum

• mehmetayhan
                          Demirbaş
                          • 23 Temmuz 2008
                          • 1850

mesut hocam bak artık adam tonla ğötürmüş beşiktaştan
                          parayı

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            yok ortagım olsa dükkan senin
                            bir çuval para yapardık

İnanın Mart ayı başında yapptığım analizde 2.04 ün önemli bir nokta olduğunu yazmıştım ama... eğer bu direnci geçerse... diye devam etmemiştim, çinkü uçuk rakam çıkıyordu, ve pozisyon aldım, ama... bu topiktede o gün yazdım 2.14 e gitti güven vermedi diye yazdım, sattım. Çünkü ertesi gün 1 hafta yoktum; sonuç olarak o gün geri gelip 2.03 den kapattı. Ama... Ertesi gün ve takip eden bir hafta ben sürekli ekran başında olmayacaktım cesaret edip alamadım

Ama sonrasında 2.58 olmalı trade amaçlı alım yapılabilir mesajını yazdım, aldım, o kadar
                            Kçşe mi dikdörtgen mi olurduk sahi

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

mesutc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              bjkas takipçileri korkmak için bir neden yok, bu seviyelerde bile kuyruğu dik tutuyor hisse çekilen pozda verdiği poz bu :d
                              22.04.2009

Yorum

• radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 23421

Libor faizlerindeki düşüş eğilimi sürüyor...
                                20.05.2009

Piyasalar geçen haftaki satışların ardından bu hafta başında libor faizinin gerilemesiyle yeni bir yükseliş ivmesi yakaladı. Grafikler kredi piyasalarının iyileşme eğilimine girdiğine gösteriyor..

VIX Endeksi'nin Eylül ayından bu yana ilk kez 30'un altına inmesi ve CDS piyasasında fiyatların gerilemesi bu trendi destekliyor.

Ancak bu iyileşmeye karşın piyasaların yeni bir ciddi dip seviye göreceği yönündeki yorumlar da devam ediyor
                                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

Working...
                                X

Debug Information