M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bekleriz mesutc hocamm...
    Çok tşk ederim üstadım, sevinerek gerek sizinle, gerek sn emeklica ile tanışmak, sohbet etmek, çayınızı içmek isterim. İnşallah diyeyim...
    Belki de çayınızı da içmişimdir, Antalya ve sizin mekanınınız son zmanlarda uğrayamasam da, geldiğim gezdiğim yerlerdir.
    Ama... Çocukluğumun Antalya'sı daha güzel miydi, ne... Toprak kokardı havası, yağmur sonrası.... Hele Kaleiçinin çay bahçeleri... Şimdi disko olmuş, beton kokuyor :(
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ANIL
      Tecrübeli
      • 02 Mayıs 2009
      • 398

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Tekirdag.... ;)
      sıvasta ...mıs kebapta...

kofte heryerde yapılır ama sıvasın etı baskadır

tek gecerım

afıyet olsun

cok ozledım cok

pıdesıyle :(

“Sivas köftesini diğer kebap türlerinden ayıran en önemli özelliği üretiminde kullanılan etin doğal ortamda ve kendine has floraya sahip bölge yaylalarında yonca, fiğ, kekik otu ile beslenerek yetiştirilmiş sığır ve koyun etinden elde edilmiş olmasıdır. Ayrıca üretim tekniği ve ustalık da önemli ölçüde farklılık katmaktadır. Karışım hazırlanırken tuz haricinde salça, sebze, karabiber, iç yağı gibi hiçbir madde kullanılmaz. Sivas köftesinin servisi, tamamlayıcı unsurları olan yeşillik ve salata ile eksiksiz olarak yapılır.”
      kadıfenın luksu

hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.

ZARALI

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

afiyet olsun..
        her şey olacağına varır..

Yorum

• emeklica
          Devekuşu Avcısı
          • 30 Ağustos 2008
          • 696

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Çok tşk ederim üstadım, sevinerek gerek sizinle, gerek sn emeklica ile tanışmak, sohbet etmek, çayınızı içmek isterim. İnşallah diyeyim...
          Belki de çayınızı da içmişimdir, Antalya ve sizin mekanınınız son zmanlarda uğrayamasam da, geldiğim gezdiğim yerlerdir.
          Ama... Çocukluğumun Antalya'sı daha güzel miydi, ne... Toprak kokardı havası, yağmur sonrası.... Hele Kaleiçinin çay bahçeleri... Şimdi disko olmuş, beton kokuyor :(
          aynen dediğiniz gibi o narenciye kokuları gitti................her taraf beton yığını..........amma bilenler için hala gizemini koruyan yerler mevcut...........gelecek olursanız bedava rehberlik yapılır......
          sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• gica
            Aktif
            • 18 Mart 2009
            • 250

hain keten rio ya gittin haaa, hemde bensiz sözün olmasına rağmen...
            "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
            futbolcu, hiçbir zaman
            büyük futbolcu olamaz."
            Gheorghe Hagi

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              kv için 0,79'dan birazcık hurgz sahibi oldum,hadi hayırlısı...
              13.05.2009

1.00 seviyesini gören hurgz 0.98 seviyesinden seansı kapattı..
              % 26.58 6 iş gününde mükemmel prim
              Bu arada mavilim üstadı da hatırlamak alkışlamak gerek, potin giydirmişti hisseye
              Gica dostum şu an hangi hissedesiniz (Siz de postal mı terlik mi ne giydiriyorsunuz bu arada )
              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• gica
                Aktif
                • 18 Mart 2009
                • 250

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                13.05.2009

1.00 seviyesini gören hurgz 0.98 seviyesinden seansı kapattı..
                % 26.58 6 iş gününde mükemmel prim
                Bu arada mavilim üstadı da hatırlamak alkışlamak gerek, potin giydirmişti hisseye
                Gica dostum şu an hangi hissedesiniz (Siz de postal mı terlik mi ne giydiriyorsunuz bu arada )

aaa hocam tekst ve alctl den oluşan 2 adet tahminimde fena değildi. ;)
                futbolcu, hiçbir zaman
                büyük futbolcu olamaz."
                Gheorghe Hagi

Yorum

• gica
                  Aktif
                  • 18 Mart 2009
                  • 250

frigom vardı oda güzel oldu accuk daha olur

şimdide petundan gözümü alamıyorum
                  futbolcu, hiçbir zaman
                  büyük futbolcu olamaz."
                  Gheorghe Hagi

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

gica senide unutmadım.riodan dans eden maket getirdim,ama alçı..

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

bakmak için gittim gidilirmi gidilmezmi diye.pek begenmedim,etek boylarını uzatmışlar oralarda moda diye.yaramaz yane..

Yorum

• gica
                        Aktif
                        • 18 Mart 2009
                        • 250

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        gica senide unutmadım.riodan dans eden maket getirdim,ama alçı..
                        napcam ben alçıyı beee, çok kötü moralim bozuldu kütahya yolunda alçıdan ördekler var onun gibimi bunlar
                        futbolcu, hiçbir zaman
                        büyük futbolcu olamaz."
                        Gheorghe Hagi

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

napcam ben alçıyı beee, çok kötü moralim bozuldu kütahya yolunda alçıdan ördekler var onun gibimi bunlar

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

dur dur seni cannese götürem o zaman..

Yorum

• gica
                              Aktif
                              • 18 Mart 2009
                              • 250

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              dur dur seni cannese götürem o zaman..
                              yok dahada inanmam sana? iyi burası artık efil efil şöyle
                              futbolcu, hiçbir zaman
                              büyük futbolcu olamaz."
                              Gheorghe Hagi

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

frigom vardı oda güzel oldu accuk daha olur

şimdide petundan gözümü alamıyorum
                                KV, trade amaçlı alım da olsa,
                                PETUN DD/PD ; 0.50
                                FK ; 3.84 (Şu ortamda pek önemli değil bu gösterge ama 3 aylık bilançolar da, özellikle gıda sektöründe ipucu verir yinede)

FRIGO; FK; --- DD/PD; 1.02

eğer frigoda özel bir beklenti vb yoksa, petuna göre temel veriler açısından pahalı, kv trade amaçlı primler için alınır-satılır ama ov açısından temel verileri gözden kaçırmamak en iyisidir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information