M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kabul.... kil tüy sorusu.... Geliyooooo...

Hocam ben dün babaya gubrf al demistim... ilk seans tavan fiyattan... Ama almadi...

Simdi soru su... Ben babayi ne yapayim.. Kirk katirmi kirk satirmi?
    Öpün başınıza koyun

Gubrf iyidir iyi Bugün 7.10 seviyesini test etmesi muhtemeldir
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

TKFEN 3.70-3.74 kademelerinden çay çorba içirebülü
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ALCTL----HZNDR
        kopya çekmek yok amak2
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• vmr
          ketenhelva
          • 12 Mayıs 2009
          • 313

gübrelerden birinde bi sürü zarar yokmuydu..
          su akar yolunu bulur..

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Önce kıl tüy sorusu olan varsa sorusunu alalım
            sn mesutc
            öğle tatilinde kıl-tüy sorusu sorabilirmiyim? bugün elektriklerde anormallik var da sürekli bulunamadım.

sizin eski ekşın hisseniz _ersu_ bugün diğer topicde konusu geçti..uzun süre sessiz kalan bir hisse bugün için bir değişiklik olurmu ki
            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• vmr
              ketenhelva
              • 12 Mayıs 2009
              • 313

bjk uymuş,fener uymuş,vanette geniş marjda oynamış.ama lazlarda tık yok.şaşırdık onda..
              su akar yolunu bulur..

Yorum

• radyolog
                OKURYAZAR
                • 03 Ağustos 2008
                • 23419

merhaba arkadaşlarım

bugün geç kaldım
                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sn mesutc
                  öğle tatilinde kıl-tüy sorusu sorabilirmiyim? bugün elektriklerde anormallik var da sürekli bulunamadım.

sizin eski ekşın hisseniz _ersu_ bugün diğer topicde konusu geçti..uzun süre sessiz kalan bir hisse bugün için bir değişiklik olurmu ki
                  Benim eski ekşın hissem ne zaman oldu da haberim yok ;)
                  Mart ayı başında oltayı takıldı, yazdım, başkaca da akrabalığım samimiyetim hiç olmadı
                  Göstergeleri düzelmiş, yukarı atak yapmak istemekte, ama spekülatif bir hisse olduğunu, temel verilerinin olumsuz olduğunu da açıklamaktan geri durmayalım...
                  0.49 destek, 0.51 seviyesinin aşılması durumunda 0.58-0.60 aralığına gitme potansiyeli taşımakta.

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

kolay ğelsin mesut hocam

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      gübrelerden birinde bi sürü zarar yokmuydu..
                      Bu topiğe zamanında ketenhelva nickli şahış da çok zarar vermişti ama biz sesimizi çıkardık mı
                      Topiğe zararı vardı ama zararlı değildi
                      Demem o ki bilançolardaki her zarar, zarar değüldür aslında

Yorum

• vmr
                        ketenhelva
                        • 12 Mayıs 2009
                        • 313

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Bu topiğe zamanında ketenhelva nickli şahış da çok zarar vermişti ama biz sesimizi çıkardık mı
                        Topiğe zararı vardı ama zararlı değildi
                        Demem o ki bilançolardaki her zarar, zarar değüldür aslında
                        hmmm.yani postun altında kurtda olabilüü kuzuda diyorsunuz..yahu çalışma güme gitti bu arada..
                        su akar yolunu bulur..

Yorum

• nur
                          Tecrübeli
                          • 03 Mayıs 2008
                          • 620

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Benim tahmimim.
                          olmuksa,netaş.trabzon
                          ayces

Karpuzlardan ikisi maşallah kan kırmızı çıkmış

Yorum

• mehmetayhan
                            Demirbaş
                            • 23 Temmuz 2008
                            • 1850

hocalar toplanmış hoş gelmişsiniz

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

gübrede dünkü gibi silkeleme mi var hacalarım?? durum ?

Yorum

• vmr
                                ketenhelva
                                • 12 Mayıs 2009
                                • 313

bjk 630a çıkmışken 595 600 gidiyor şimdi..
                                su akar yolunu bulur..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information