vmr Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tutmadı, inatçı arnavut desek daha doğru olcek ...MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIspartanın cimrisi
Yorum
-
Yarınki hareketli hisseyi bilmem ama... Topiğin bugünkü hareketli hissesi sizsiniz göründüğü kadarıyla; primli mi... Sormak gerekvmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın mesutc siz tahmin yarışmasına katılmayacakmısınız?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
PETUNun 2.40 seviyelerine düşme riski var ov için belirtiğimiz hisse için düşünenleri bilgilendirmiş olalımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPETUNun 2.40 seviyelerine düşme riski var ov için belirtiğimiz hisse için düşünenleri bilgilendirmiş olalım
o zaman diğerleri de düşecek demekmi?:040: yani aşağımı gideceğiz:040:
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
evet soralım o halde..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarınki hareketli hisseyi bilmem ama... Topiğin bugünkü hareketli hissesi sizsiniz göründüğü kadarıyla; primli mi... Sormak gerek
su akar yolunu bulur..
Yorum
-
Hayır ben sadece petunu inceledim, endeksin gidişatı konusunda, mavilim ve Simurg üstatların ve dahi düzenli olarak kaptan kUTEROnun gayet güzel grafikleri ve yorumları var; grafik koymasa da, arnavut cimrisi sevgili MARKO nun çok güzel tespitleri mevcut...yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o zaman diğerleri de düşecek demekmi?:040: yani aşağımı gideceğiz:040:
Başka söze gerek bırakmıyorlar zaten...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Hoigeldiniz, karpuzu ii etmişsiniz getirmişsiniz de... Hemen geri götürecek gibi neden bırakmazsınız koltuğunuzdannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim tahmimim.
olmuksa,netaş.trabzon
ayces

GUBRF yi hesaba katan yok anlaşılanBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
OLMKS yarın 4.14-4.26 aralığında hareket edecek görünümündeBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoigeldiniz, karpuzu ii etmişsiniz getirmişsiniz de... Hemen geri götürecek gibi neden bırakmazsınız koltuğunuzdan
GUBRF yi hesaba katan yok anlaşılan
Yarın izinli
Dinlenecekmiş.
Bugün çok yorulmuş .
Şaka bir yana böyle yapıyorlar diye bir gözlemim var.
İstisnalar hariç tabi.
Yorum
Yorum