Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
:ka24: indikatörleri iyi piyasaya inat demiştim, ama endişe ettiniz sanırım sattınız, siz üzülmeyesiniz diye takibe mi alsak yoksa
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
BJKAS ı size evlatlık verelim Sevdanız bitmedi, korku bilmez bir yükseklik tutkunuz var anlaşılan
Ama indikatörleri piyasaya inat iyi..
3.58 desteği, 3.56 stop düşünülmeli ama yükselmek için de 3.80 üzeri kapanışlar gerekli, bu sınırlar içinde gezinmeye devam edecek görünümünde
08.05.2009
Analiz yaptırıyorsunuz, saatlerimizi veriyoruz, ama, boşa
Sert düşüşün olduğu akşam yapmıştık anımsıyorum Hisse;
08.05.2009 tarihinde, 3.72 den açılmış, 3.84 en yüksek gördüğü seviye, 3.66 ise en düşük gördüğü seviye... stop noktasından oldukça uzakta 3.66 dan kapanmış.
Bugün de 3.80 üzerine atınca hızlanmış.... İndikatörleri de iyi demişiz, sizinde sıkı takibinizdeki bir hisse... Bugün sadece 761 adet 3.56 dan satılmış... O na da satılma denirse...Büyük olasılıkla stop yaptırmak korku salmak için 1 er adet satılmıştır, izlemedim tahtayı...Sahi siz neden satmıştınız...:ka24:
Bu analizimi anımsatsanız, ben tekrar bakar 3.58 de desteğinde diye alım bile yapabilirdik, dün yağmur hanım bjkas dan söz etti ama sizin takibinizde olduğunu söylemiştim oysa... Siz de takip değil fiyat izliyormuşsunuz meğer
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Hisseyi 2.38 de Mart ayı ortasında takibimize almıştık...
Rysas; indicatör geri geldiği halde fiat düşmüyor...
İşte ana indicatörün marifeti...
1.17 mutlak stoplos.. şimdi indicatörde
yeşil mavi yukarı yumaklaşması başladı..
1-3 gün içindeki hareketleri izlenebilir..
misafirin gavisini her daim severiz. saygı duyar her zaman bekleriz
Sağolasınız üstat elinize emeğinize sağlık
Yorum