günaydın, hayırlı kazançlar.
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hayırlı sabahlar,
bol ve bereketli kazançlar....“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavın yarısı 4020 verildi
hocam tebrikler.....güle güle harcayın...sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
ben de tav 4,06 dan yazdım giderseBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tebrikler.....güle güle harcayın...
Hocam TAV için teşekkürler...
Yorum
-
RYSAS 1.23-1.25 kademelerinden çay çorba amaçlı prim potansiyeli taşıyor sanıyorum bilmem okuyanlar ne düşünür
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
gusgr 1.42-1.44 kademelerinden alım çay çorba içirebilir
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
rysas ve parsn larda mavilim üstatla ters düşmüsüz,
sistemimiz genelde uyardı ama...
İnşallah her iki topikte kazanırBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
keten paranın gözüne vurdu, deniz sahillerindedir artık, pencere onu taşımazgica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterketen nerelerde pencereden kendini alamıyor sanırım
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterketen paranın gözüne vurdu, deniz sahillerindedir artık, pencere onu taşımaz
ahhh bide biz vursak...
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
valla helal olsun hocam, yusuf duymasınMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterketen paranın gözüne vurdu, deniz sahillerindedir artık, pencere onu taşımaz
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
arkadaşlar bu işlere bir süre ara verecegim,sizler için kazançlı olmasını dilerim..
agaçlar çiçek açmış,tarlaları gelincik basmış,bahar gelmiş,yeni arkadaşlar edinip iyi,tatminkar,güzel ilişkileri mayalamanızı temenni ederim.güzel olur..
kaptanın seyir defterine ek:skati kapıları yaglama artık,bırak açık kalsın,çıkıp gideceklerin ayakkabısındaki çakıl olmamak gerek.açık kalsınki zorluk çekmeden çıkabilip yeni maceralara yelken açabilsinler..
hoşçakalın..her şey olacağına varır..
Yorum
Yorum