bende var..
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
anladıysam....ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu influenza virüsünün dna sı 8 parçalı oldugu için ve parçalar kendi arasında habire yer degiştirdiginden virüsün yüzey yapısındaki baglanma antijenleri degişmekte hep geçerliliği olacak bir aşıda şu an için bulunamıyor bu yüzden,ama yeni bir araştırma var,virüsün kapsidindeki baglanma antijeninin uç kısmı degil gövde kısmı inceleniyor,o kısımda şimdilik her alt grupta sabit gibi duran bir parçacık buldular gibi,eger öyle ise bir daha kimse gribe yakalanmaya bilir..
meterolojinin hava tahmini gibim bir şey mi bu
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
PARSN lar svg keten i beklerketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende var..
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
simpaş bekliyom ama radyolog abim..
hocam o şu demek belki tam etkili bir aşı bulunacak..gerisi teferruat..her şey olacağına varır..
Yorum
-
emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu işlerin uzmanı çok yakın dostum....borsada 100 ün üzerinde arama dedi.......olsa zaten borsayla ilgilenmez dedi.....
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
-
-
Yorum
-
biliyom..naçar..ama şu an kuvvetsiz 5,güçlenemedi o kademede henüz gibi..sadece ziraat alımı var 5 te 15-20 kereemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzabah yazdıydım geçecek diye.......her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
16.30 dan sonra ben bi kaşıyayım bakalım 10 dak.sonra...........ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiliyom..naçar..ama şu an kuvvetsiz 5,güçlenemedi o kademede henüz gibi..sadece ziraat alımı var 5 te 15-20 kere
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
1.43 iken..
Yorum