M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • emeklica
    Devekuşu Avcısı
    • 30 Ağustos 2008
    • 696

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide bu zeka işinde bir anımı anlatayım.lise-2 de bir arkadaş kitapçık halinde bir zeka testi getirdi,test abd de yazılmış bir adamda türkçeye çevirmiş,al sana zeka testi kitapçıgı olmuş,bi sürü adam çözdü testi herkes 110-120 filan alıp duruyor,getiren arkadaşla bende çözdüm bizim zeka işi ya 142,5 yada 172,5 çıktı ve testte daha üst rakam yok,yani tavan yapmışız,kitapçıgın arkasında örneklerde vardı adamlar sanki o testi çözdürmüşler gibi einstein ada bizimle aynı rakamı vermişler.neyse efenim havamız oldu bir hayli,bende merak saldım ne iş bu diye,rakam olarako seviyeler dehayı filan gösteriyor ama anladımki bizim test beş para etmez,çünki bize göre standardize edilmemiş yani hiç bir degeri yok,zaten sorularda abuk subuktu diye hatırlıyorum,bunu ögrendim ama kimseye söylemedim elbet az daha hava yapalım diye..
    bu işlerin uzmanı çok yakın dostum....borsada 100 ün üzerinde arama dedi.......olsa zaten borsayla ilgilenmez dedi.....
    sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• yagmur
      Kıdemli
      • 29 Nisan 2008
      • 4717

ben komşuya kadar gidiyorum))

kahve içimi..
      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• emeklica
        Devekuşu Avcısı
        • 30 Ağustos 2008
        • 696

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ben komşuya kadar gidiyorum))

kahve içimi..
        kapı açık zaten....
        sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• radyolog
          OKURYAZAR
          • 03 Ağustos 2008
          • 23422

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          DMSAS 79/78 alım deniyorum
          79 ok
          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• radyolog
            OKURYAZAR
            • 03 Ağustos 2008
            • 23422

LOGO da bir trend yakaladı gibi

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              bu işlerin uzmanı çok yakın dostum....borsada 100 ün üzerinde arama dedi.......olsa zaten borsayla ilgilenmez dedi.....
              puaha dogru demiş valla..
              her şey olacağına varır..

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

canım sıkıldı yaw..sanki imkb de işlem yok..uykummu geldi acaba?

kahve de içtim komşuda ama... ZZZzzzzz
                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  keten zaten cam kenarında çıtırları seyretmekte..borsayla alakası yok..241 doğrudur..
                  her telden var onda..gökbilimi,tıp bilimi,felsefe,psikoloji,sosyoloji,edebiyat hatta..

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

bu sıralar borsa yapıyom hara alcem..içinde kısraklarka
                    her şey olacağına varır..

Yorum

• fahrettin
                      Katılımcı
                      • 29 Nisan 2008
                      • 171

Emnis in 60 dklık grafiğini ve bollingeri izledinizmi ? her sıkısmadan sonra %20 yukarı yapmış % 10 düzeltmiş ve bunu 3 sefer tekrarlamış gibi görüyorum.

Yorum

• yagmur
                        Kıdemli
                        • 29 Nisan 2008
                        • 4717

SEKTÖR ve ŞİRKET HABERLERİ

Hem OMV, hem de DOHOL, Petrol Ofisindeki hissesini artırmak için görüştükleri haberlerini yalanladı.

Anadolu Sigorta 2009 yılı ilk çeyreğinde yıllık %24 gerilemeyle 11 milyon dolar net kar açıkladı.

Milli Piyango özelleştirilmesinin haftaya sonuçlanması bekleniyor.

Aselsan Şili'nin savunma şirketi FAMAE ile işbirliği anlaşması imzaladı.

Arcelik, %62.5 bedelli ve %2.5 bedelsiz sermaye artırımını 5-18 Mayıs tarihleri arasında tamamlayacak.

Beyaz Eşya - Mart 2009: Yurtiçi ve ihracat tarafından olumlu sinyaller alındı.

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

prkab 2.41-2.42 seviyesini aşmaya niyetli, isteklisi de var,kız evi naz evi ama, evi bırakıp kocaya kaçacak görüntüde bu
                          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            LOGO da bir trend yakaladı gibi
                            seans içi ince ayrıntılı incelemem mümkün değil ama şu anki durumu da iyi 2 gündür de dediğiniz gibi güzel duruyor, akşama bir incelemek lazım
                            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

prsan 1.10-1.11 seviyelerinde ve çay çorba içirmeye istekli görünüyor

Yorum

• radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 23422

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                prsan 1.10-1.11 seviyelerinde ve çay çorba içirmeye istekli görünüyor
                                para kalmadı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information