bizde şifre isteruk
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
akşam karpuz kesme seanslarında bu sorular için buluşacağımızı yazdım, ama nedense bu tarz sorular seans içinde soruluyorlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam ,sayenizde nasiplendik....
kısa orta uzun bi projektör istesem,
teşekkürlerimle
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakşam karpuz kesme seanslarında bu sorular için buluşacağımızı yazdım, ama nedense bu tarz sorular seans içinde soruluyor
affola.........
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
isyankar hareketler ayyuka çıkıyorözcan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizde şifre isteruk
Yorum
-
ucunda para olunca heyecan olması doğldır..
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
dibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaba en azından açmasa bile şifre geliyo daha ne istiyon bide böyle gariban kalsan netcen
akşam seanslarına gelseniz de hem sohbet etsek hem dertlerimizi dinlesek halletsek..hatta karpuz keseceğiz ama gelen yok
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
misafirlerinizi geçirdikten sonra....bebelerinizi ve eşlerinizi uyuttuktan sonraaaa sessiizce buraya gelin..
o zaman soru sormak serbest..
)ama takılıp kalmayın buralarda keten gibi
)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
karpuzlarham daha..kazan kaldırak..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakşam seanslarına gelseniz de hem sohbet etsek hem dertlerimizi dinlesek halletsek..hatta karpuz keseceğiz ama gelen yok

her şey olacağına varır..
Yorum
-
öhü.ney.hankı..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermisafirlerinizi geçirdikten sonra....bebelerinizi ve eşlerinizi uyuttuktan sonraaaa sessiizce buraya gelin..
)
Yorum
-
kankırmızı bal gibi hemde..ham değil aldıklarım..
olmksa bundan sonrasını karpuz yerkene soracağım..bundan ötesi yok ,görünmüyor listede
) bir yol haritası daha alalım..
sen çekirdek getirirsin..çitleriz
Yorum
-
eşimiz de gelse olmaz mı belki aramızda eşi borsa tutkunu olan vardır değil mi sayın Yagmuryagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermisafirlerinizi geçirdikten sonra....bebelerinizi ve eşlerinizi uyuttuktan sonraaaa sessiizce buraya gelin..
)
Yorum
-
ben varım yusuf.kaldırcam diye göbeim çatladı
.yüz lot yüz lot kademe kaldırmak amma zormuş yahu.
Yorum
Yorum