M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yusuf79
    Tecrübeli
    • 25 Mart 2009
    • 517

olmksa almayan bir ben kalmışım yarın hele gari bi oluvesin bende olmuksalanayım

Yorum

• gica
      Aktif
      • 18 Mart 2009
      • 250

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hoca hayr yapmamış,ben yapam bari..
      şimdi efenim;yaş olarak yada kıdem,sosyal statü olarak daha üstte olan,racon kesen,efelik taslayan,külhanbeyliği yapan birinin,kendinden daha altta olan birinin yaptıgı bir iş sonucu,yapılan işi olumsuz buldugunu ama önemde vermedigini belirterek bunu uçan naif bir kelebek edası ile söyledigi sevgi sözcükleridir..bu lafta genellikle:ulan allahsız tosbaga diye başlar..
      allah razı olsun, endirekt düşünmek bu olsa gerek kelimeler senin oyuncağın olmuş keten kafamda şekillenmeye başladın, tarzın var hoşuma gitti allahsız tosbağa seni
      "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
      futbolcu, hiçbir zaman
      büyük futbolcu olamaz."
      Gheorghe Hagi

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        allah razı olsun, endirekt düşünmek bu olsa gerek kelimeler senin oyuncağın olmuş keten kafamda şekillenmeye başladın, tarzın var hoşuma gitti allahsız tosbağa seni
        anlamışsın bak..eyi eyi..
        her şey olacağına varır..

Yorum

• yusuf79
          Tecrübeli
          • 25 Mart 2009
          • 517

bu arada,burada bi buluşumu paylaşıcam sizlerle..paylaşımcı ruhum galeyana geldi yani..

viski en güzel olgunlaşmış,soyulmuş şeftali ile iyi gidiyor..demedi demeyin..ahanda buluş..
          hele keten ben siye bi meyan balı gönderem üzerine de mırra içirem de kendine gel netcen vizkiyi onlar gavur işi

Yorum

• gica
            Aktif
            • 18 Mart 2009
            • 250

Mesut Hocam karpuza niyetli değil bugun herhalde?
            "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
            futbolcu, hiçbir zaman
            büyük futbolcu olamaz."
            Gheorghe Hagi

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              olmksa almayan bir ben kalmışım yarın hele gari bi oluvesin bende olmuksalanayım
              verelim yusuf,nasıl istersin.şöyle ortaya buçuk karışık,yada yanarlı bişey filan.hı??

Yorum

• ketenhelva
                ..................
                • 10 Aralık 2008
                • 1488

hele keten ben siye bi meyan balı gönderem üzerine de mırra içirem de kendine gel netcen vizkiyi onlar gavur işi
                vallaha eyi olur,ayıltır adamı.sizin orların bide menengiç kayfesimi var,o civarların filan??
                duyanda beni günün 23 saati içen biri sancak..emeklica hocamız dogru der,su içelim suyu sevelim,okşayalım,yıkanalım..

Yorum

• yusuf79
                  Tecrübeli
                  • 25 Mart 2009
                  • 517

eyvallah kardaş içinden nasıl geliyorsa öyle gönderiver acı çıkmasın aman dikkat et

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Olmks çok güzel olmaya başlamış sanki ama içim almıyo artık onu zarar etmedim ama güzel hisler beslemiyorum artık ona
                    spek kağıdı zamanında binip zamanında inme becerisi ister
                    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yusuf79
                      Tecrübeli
                      • 25 Mart 2009
                      • 517

doğrudur vardır ama ben de hiç içmemişem meyanla mırranın tadına bakmışım buralarda yeniyim sırayla tadacağız gelirsen beraber içeriz

Yorum

• ketenhelva
                        ..................
                        • 10 Aralık 2008
                        • 1488

eyvallah kardaş içinden nasıl geliyorsa öyle gönderiver acı çıkmasın aman dikkat et
                        sen acı sevmiyon hemii??..şaşırdım bak..

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

doğrudur vardır ama ben de hiç içmemişem meyanla mırranın tadına bakmışım buralarda yeniyim sırayla tadacağız gelirsen beraber içeriz
                          inşallah,inşallah.hocayıda alıp gelcem bigün,sürmenaj yapcek sonra çok çalışmaktan..

Yorum

• yusuf79
                            Tecrübeli
                            • 25 Mart 2009
                            • 517

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            spek kağıdı zamanında binip zamanında inme becerisi ister
                            doğru diyonda üstad herkes almış olmksa bi bende yok almasm topiğe ayıp olmaz mı

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

yahu güzel potinler dururken neyinize spek kağıdı!...
                              Eee o zaman niye yazıyorsun der gibi birşeyler duyar gibi oluyorum
                              Benim stratejim hemen al-sat üzerine kurulu, (portföyümün en fazla %30 u ile) yoksa ben de spek kağıtlarda sadece trade amaçlı çay çorbaya oynarım günlük tutmazsa, 2.3 güne sarkar...
                              Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yusuf79
                                Tecrübeli
                                • 25 Mart 2009
                                • 517

sen acı sevmiyon hemii??..şaşırdım bak..
                                ben urfalı değilem ki ben şehzadeler şehri mesirmacununun memleketi tarzanın hemşerisiyim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information