Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
süt alacam süt..musayada giderük,özünede banarık..
süt de iyi aslında hele ov düşünürsen... Ağzın süt kokuyor diye dalgasını geçmezlerse eğer
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Hocam yine sabah sabah üc yanlis is yaptik... Moraller sifira yakin seyrediyor.... Somayin...
Borsa düşer portföy değerimiz düştü diye üzülürüz, borsa rallidedir, ulan benim hisse komşunun kazı kadar bile gazlayamadı der üzülürüz; alıp karla satarız, 5 kademe eksiğine satmışız tüh Allah belasını versin der üzülürüz
Yaw biz borsacılar ne zaman seviniriz
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Borsa düşer portföy değerimiz düştü diye üzülürüz, borsa rallidedir, ulan benim hisse komşunun kazı kadar bile gazlayamadı der üzülürüz; alıp karla satarız, 5 kademe eksiğine satmışız tüh Allah belasını versin der üzülürüz Yaw biz borsacılar ne zaman seviniriz
beklentilerimizi makul düzeylerde tutup HIRSA KAPILMADIĞIMIZ ZAMAN;)
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Geçmiş olsun, inş. bir sıkıntı çıkmaz. Dualarımız sizinle....
sağolasın simurg Hocam
Yorum