Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
yaw adminim heyecana ne gerek var, yakışır mı adnine
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Borusan Holding, Alman enerji şirketi Energie Baden-Wuerttemberg
AG ile birlikte Türkiye'de 2.5 milyar avroluk yenilenebilir enerji
yatırımı gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı.
İki şirketin enerji alanında oluşturacakları ortaklık hakkında
düzenlenen basın toplantısı öncesinde dağıtılan basın bültenine göre
Borusan Holding CEO'su Agah Uğur şöyle konuştu:
"Sözkonusu ortaklığın hedefi özelleştirmelerden doğacak fırsatlar
dışında, 8-10 yıllık bir süre içinde yeni yatırımlar yaparak yılda 2
bin megawatt elektrik üretebilir hale gelmektir. Bunun yatırım
maliyeti 2.5 milyar avrodur."
İHA
(27/04/2009 - 12:54:20)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
KUVEYT TÜRK, AVRUPA VE KÖRFEZ BANKALARI ARACILIĞIYLA YENİ BİR MURABATA SENDİKASYONU GERÇEKLEŞTİRDİ
Kuveyt Türk Katılım Bankası, Avrupa ve Körfez bankaları aracılığıyla
yeni bir Murabata Sendikasyonu gerçekleştirdi.
Kuveyt Türk'ten yapılan açıklamaya göre, Kuwait Finance House Genel
Müdürü ve Kuveyt Türk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammad Al Omar, Genel
Müdür Ufuk Uyan ve iştirakçi banka üst düzey yetkililerinin katılacağı
imza töreni 29 Nisan çarşamba günü saat 11:00'de gerçekleşecek.
mesut hocam,
düşünceli buldum sizi,
hastamızın son durumu nedir?:(
tsk ler. Şimdilik ii. Tahlilere devam ediyoruz. 12 gün sonra tam netlik kazanacağı söyleniyor
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Hocam pikniğe gönderecez Keten'i yani kafaya koyduk
keten pikniğe gidiyorum diye çıkar, tüpcüden ulan bugün iyi prim yapar diye trade amaçlı piknik tüpü alır döner, kös kös oturur pencerenin terekesine
Yorum