M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • emeklica
    Devekuşu Avcısı
    • 30 Ağustos 2008
    • 696

iyi günler.....bol kazançlar....
    sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• mavilim
      Kadrolu
      • 15 Şubat 2009
      • 5026

Günaydın,bol kazançlar..

Yorum

• entemena
        Katılımcı
        • 16 Mart 2009
        • 145

Günaydın sevgili dostlar... Hapisten çıkmama bir hafta kaldı ( Söz verdiklerimi unutmuyorum çok özür dilerim :( )

Yorum

• radyolog
          OKURYAZAR
          • 03 Ağustos 2008
          • 22509

günaydın arkadaşlarım
          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

Günaydın, gözünüz gönlünüz aydın, yüreğiniz sevgiyle dolsun
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• omorfi
              Seyirci Üye
              • 10 Ocak 2008
              • 58

gunaydnn hayırlı sabahlar
              bol kazanclar

Yorum

• emeklica
                Devekuşu Avcısı
                • 30 Ağustos 2008
                • 696

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Günaydın, gözünüz gönlünüz aydın, yüreğiniz sevgiyle dolsun
                eccükte keseler dolsa daha iyi olcek.....
                sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Evet arkadaslar Sn MesutC´yi dün Beyoglunda görenler olmus...

Yorum yapmiyoruz.....

Günaydin herkese....
                  İşin esprisi bir yana, kırım kongo kanamalı ateşinin en sık görüldüğü illde oğlumu kene ısırmış, onun tedirginliği ve telaşını yaşadık, keşke muhallebiciye gidecek zamanım olsa
                  Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• marko
                    Yasaklı
                    • 05 Nisan 2009
                    • 581

Günaydın, hayırlı kazançlar.

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      eccükte keseler dolsa daha iyi olcek.....
                      mavilim üstadı izleyip kesesi boş olan kişiye beceriksiz denmezse ne denir

Yorum

• emeklica
                        Devekuşu Avcısı
                        • 30 Ağustos 2008
                        • 696

İşin esprisi bir yana, kırım kongo kanamalı ateşinin en sık görüldüğü illde oğlumu kene ısırmış, onun tedirginliği ve telaşını yaşadık, keşke muhallebiciye gidecek zamanım olsa
                        geçmiş olsun sn.MESUTC.umarım sorun yoktur.şifalar dilerim.
                        sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• marko
                          Yasaklı
                          • 05 Nisan 2009
                          • 581

Geçmiş olsun sn. mesutc

Yorum

• entemena
                            Katılımcı
                            • 16 Mart 2009
                            • 145

pinar sut mamulleri sanayii a.s.'nin 21.04.2009 tarihli
                            yazisi asagiya cikarilmistir. "sirketimizin 2008 yili olagan
                            genel kurulu ekteki gundem maddelerinin gorusmek ve karara baglamak
                            uzere 13 mayis 2009 carsamba gunu saat 14:30'da kemalpasa asfalti,
                            no:1, pinarbasi, izmir adresindeki fabrika binasinda aktedilecektir.
                            olagan gundem maddelerinin yanisira, "2009 yili temettulerine
                            mahsuben sermaye piyasasi kanunu'nun 15. maddesi ve sermaye piyasasi
                            kurulu'nun seri:iv, no:27 tebligi'nin 9. maddesi cercevesinde,
                            ortaklara temettu avansi dagitilmasi konusunda yonetim kurulu'na
                            yetki verilmesi ve ayni madde uyarinca dagitilacak temettu avansinin
                            ilgili hesap donemi sonunda yeterli kar olusmamasi veya zarar
                            olusmasi durumlarinda bir onceki yila ait bilancoda yer alan
                            olaganustu yedek akcelerden ya da olaganustu yedek akce tutarinin
                            zarari karsilamaya yeterli olmamasi durumunda ayni tebligin 10'uncu
                            maddesi uyarinca temettu avansi karsiliginda alinan teminatin
                            paraya cevrilip gelir kaydedilerek bu tutardan mahsup edilecegi
                            hususu konusunda muzakere ve karar" hususunu da iceren genel
                            kurul toplanti gundemi gunluk bulten ekinde ve internet sitemizin
                            (www.imkb.gov.tr) "gunluk bulten" bolumunde "sirket haberleri
                            ekleri" basligi altinda yayinlanacaktir.
                            -----------------------------------------------------

sinpas gayrimenkul yatirim ortakligi a.s.'nin 20.04.2009
                            tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "sirketimizin 2008 yili
                            olagan genel kurul toplantisi 20 nisan 2009 pazartesi gunu saat
                            16:00'da sinpas bosphorus city projesi satis ofisi, altinsehir
                            istanbul caddesi, halkali, kucukcekmece, istanbul adresinde yapilmistir.
                            soz konusu toplantida, 1) 2008 yili bilanco ve kar/zarar hesaplari
                            oy birligi ile kabul edilerek yonetim kurulu teklifi dogrultusunda
                            2008 yili 19.619.052 tl donem karindan a) 1.363.254 tl'nin birinci
                            tertip yasal yedek akce olarak ayrilmasina, b) 8.000.000 tl'nin
                            birinci temettu olarak dagitilmasina, c) 9.000.000 tl'nin ortaklara
                            ikinci temettu olarak dagitilmasina, d) 1.232.771 tl'nin ikinci
                            tertip yasal yedek akce olarak ayrilmasina, e) geri kalan 23.027
                            tl'nin olaganustu yedekler olarak ayrilmasina, f) ayrica olaganustu
                            yedekler hesabindan 2.176.431 tl olmak uzere toplam 19.176.431
                            tl'nin ortaklara nakit temettu olarak dagitilmasina ve kar dagitim
                            islemine 24 nisan 2009 cuma gunu baslanilmasina, 2) 2007 yili
                            karindan spk'nin seri:iv, no:27 tebligi'nin 5. maddesi uyarinca
                            ozel yedege ayrilmis olan 12.709.829 tl'nin tamaminin 2008 yili
                            icinde gerceklesmis olmasi nedeniyle 12.709.829 tl'si ozel yedeklerden
                            ve 315.661 tl'si olaganustu yedeklerden karsilanmak suretiyle
                            sirketin 136.974.510 tl olan cikarilmis sermayesinin toplam 13.025.490
                            tl artirilarak 150.000.000 tl'ye cikartilmasina sermaye artirimi
                            nedeniyle ihrac edilecek paylarin kayda alinmasi icin 2009 yili
                            mayis ayi sonuna kadar sermaye piyasasi kurulu'na basvuruda bulunulmasina
                            ve bedelsiz pay dagitiminin en gec 30.06.2009 tarihine kadar
                            tamamlanmasina, 3) yonetim kurulu uyeleri ile denetci'nin 2008
                            yili calismalarindan dolayi ayri ayri ibra edilmelerine, 4) yonetim
                            kurulu uyeliklerine 1 yil sureyle gorev yapmak uzere avni celik,
                            omer faruk celik, ahmet celik, mehmet celik ve sermaye piyasasi
                            kurulu'nun seri:vi, no:11 sayili tebligi'nin 18. maddesi cercevesinde
                            bagimsiz uye olarak ekrem pakdemirli ve osman akyuz'un secilmelerine,
                            5) denetci olarak 1 yil sureyle gorev yapmak uzere omer ozturk'un
                            secilmesine, 6) yonetim kurulu tarafindan bir yil icin secilen
                            bagimsiz denetim kurulusu drt bagimsiz denetim ve serbest muhasebeci
                            mali musavirlik a.s.'nin onaylanmasina, 7) sirket esas sozlesmesinin
                            "yoneticilere iliskin yasaklar" baslikli 21. maddesinin degistirilmesine,
                            8) yonetim kurulu uyelerine sirketle muamele yapma, sirket konusuna
                            giren isleri veya baskalari adina yapma ve bu tur isleri yapan
                            sirketlerde ortak olabilme hususunda turk ticaret kanunu'nun
                            334. ve 335. maddeleri kapsaminda izin verilmesine, oy birligiyle
                            karar verilmistir. genel kurul toplanti tutanagi, hazirun cetveli
                            ve sirketimizin 2008 yili faaliyetlerine iliskin olagan genel
                            kurul toplantisi'nda yonetim kurulunun teklifi dogrultusunda
                            kabul edilen kar dagitim tablosu ektedir." ana sozlesmenin eski
                            ve yeni seklini de iceren genel kurul toplanti tutanagi gunluk
                            bulten ekinde yayinlanacaktir. kar dagitim tablosu gunluk bulten
                            ekinde ve internet sitemizin "sirketler" bolumunde de yayinlanacaktir.
                            -------------------------------------------------------------------

arcelik a.s.'nin 20.04.2009 tarihli gunluk bultende
                            yayinlanan haberinde asagidaki paragraf sehven yer almamistir.
                            "yukarida aciklanan oranlar, artirilan sermaye ve birlesme hususu
                            sermaye piyasasi kurulu'nun onayina tabidir. sermaye piyasasi
                            kurulu'nun basvurumuza iliskin nihai karari cercevesinde birlesmeye
                            iliskin gerekli duyurular ayrica yapilacak, ayrica birlesme ile
                            ilgili esaslar her iki sirketin tarihi bilahare aciklanacak genel
                            kurul toplantilarinda gorusulecektir."
                            -------------------------------------------------------------

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Günaydın,bol kazançlar..
                              üstat hoşgeldin, doğrusu yanıbaşımdaki topikte sizi görmek güzel bir duygu,
                              kaç gündür topiğinizi okuyamadım, benim için bir kayıp olduğundan şüphem yok

Yorum

• EDY
                                Yasaklı
                                • 15 Aralık 2008
                                • 1381

Aman diyeyim Mesut abi.... insallah birseyi yoktur... Güzel haberlerini bekleriz....

Valla ne yalan söyleyeyim... Bizim evin bahcesindede kene görüyordum son iki senedir... Cali cirpi pek yok ama yaklasik 800 metrekare kadar alan cim... Bu sene aklima geldi arasira bulgur serpistiriyorum saga sola.... Kus coktur bizim buralarda ama yinede bahceye iyice dadansinlar babinda.... Geliyorlarda üstelik...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information