Tüm topik üyeleri, hayırlı geceler.
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Olmks da sadece elinde olanlara bilgi amaçlı yazdığımı belirtmiştim daha önceözcan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz biraz olmuksalandık sayenizde...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Kaçmadım yahuı, işlerim vardı, aksilik benim işlerimin olduğı günler ortağımında işleri oluyorlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereskiden okuldan biz kaçardık,
şimdi hocalar yok,
zaman değişti,
:040:
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam sizler olmayınca rehbersiz turist misali yanlış yerlere girip çıkıyoruzMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaçmadım yahuı, işlerim vardı, aksilik benim işlerimin olduğı günler ortağımında işleri oluyor
Yorum
-
oturacan oturduğun yerde,otelinde tv izle,keten gibi cam kenarından çıtırlara bak..kaybolup gidersin sonradibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam sizler olmayınca rehbersiz turist misali yanlış yerlere girip çıkıyoruz
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
benim cam mezarlığa bakıyorryagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroturacan oturduğun yerde,otelinde tv izle,keten gibi cam kenarından çıtırlara bak..kaybolup gidersin sonra
Yorum
-
bu saatte her yer karanlık ve sessiz ne camı?ne bakması? seansta bakacaksın ,ortalık cıvıl cıvılken..dibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNeyse son bir defa daha camdan bakıp yatayım yarın ola hayrola
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu saatte her yer karanlık ve sessiz ne camı?ne bakması? seansta bakacaksın ,ortalık cıvıl cıvılken..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Sn mehmetcengiz,mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.sayın mesut hocam geçmiş sayfalarda ATLAS için 045 gerileme sonrası atak beklerim demişsiniz sizce atak başaladımı.
2.ayrıca takibinizdeki DOGUB sahne hazırlığı yapıyor gibi.
3.son olarak TKSYO sürpriz atağa hazırlananır gibi.Yor.bek.teş ediyorum
1. Doogub hissesinin takibimde olduğunu hangi mesajıma istinaden çıkardığınızı anlayamadım! Bir ay önce yazdığım ve ov diye de belirtmediğim her hisse takibimde olacaksa, benim İMKB yi toptan takibe almam gerekecek anlaşılan
O tarihten bu güne 100 farklı hisseye dikkat ççeken mesajım olmuştur sanırım...
16.03.2009MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterözelleitirmeye hazır dogub da özelleşmeden güzelleşecek gibi 0.70 seviyesinde
16.03.2009mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1000-1200 arsı satoş fırsatı verir bekleyene
mesajlarımı, imzamda belirtiğim cümleyi okuduktan sonra değerlendirmenizde yarar var. Kaldı ki kv hedefini de ortağım mehmetayhan belirtmiş...
Hisse bugün 1.04 seviyesini görerek mehmetayhan üstadın belirtiği hedefe ulaşmış görünüyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.sayın mesut hocam geçmiş sayfalarda ATLAS için 045 gerileme sonrası atak beklerim demişsiniz sizce atak başaladımı.
2.ayrıca takibinizdeki DOGUB sahne hazırlığı yapıyor gibi.
3.son olarak TKSYO sürpriz atağa hazırlananır gibi.Yor.bek.teş ediyorum01.04.2009 08.30MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Dolunay,
sizi emek verip araştırdığınız, sorguladığınız için tebrik ederim, daha önceki çalışmalarınıza topik takibinde olmayan hisselere bakmama ilkesini bozmamak adına yanıt vermemiştim; ne ki, emek vermenizi, emeğinizin karşılığında ısrarcı olmanızı takdir etmemek elde değil.
Tespitleriniz güzel,
BRSAN; 8.40 seviyesini test etmek istiyecek görünümünde teknik açıdan,
ATLAS; Şu an ki görünümü trade yapmaya uygun, atağa bir kaç günü var gibi, 0.45-0.51, daha sonra 0.55 denenecek gibi görünüyor.
Bu kademeler arasında bir sğre trade fırsatı verdikten sonra asıl hareketine başlayacaktır.
Daha ince analizi yapmaya vaktim elvermedi, bugün ATLAS daha hareketli olacak görünümüne sahip, ama... hareketliliği dediğim seviyelerde yorgunluğa dönüşüp 0.45 seviyesine doğru dinlenmeye çekilip sonra asıl güçlü adımlarını atacak sanırım.
Emek ürünü paylaşımlara karşı sanırım topik ilkesi, kalkanını indirmek gerekecek; en azından emeğe saygı açısından
Tekrar teşekkür ederim, bol kazançlı günler dilerim
Sn Mehmetcengiz,
sanıyorum bu mesajıma istinaden yazdınız.
Hisse için 1.Nisan günü seans başlamadan önce belirttiğim seviyelere seans başlar başlamaz yönelmiş ve 0.53 seviyesini saat 10.00 da test etmiş 12.20 a kadar da 0.51-0.53 kademeleri arasında işlem görüp, belirttiğim yorgunluk emaresi başgöstermiş ve 0.46 seviyesine kadar geri çekilmiş, o tarihten bu güne 0.46-0.51 seviyeleri arasında işlem görmüş, dün de 0.54 seviyesinden işlem görerek 0.52 seviyesinden kapanmış.
0.55 seviyesi direnci ve atak için geçilmeli, o seviye geöilinceye kadar, belirttiğim aralıkta trade yani al-sat yapılacaktır demişim; geçmemiş ki o seviyeyi atak yapsın
Geçerse belirttiğim seviyeyi, 0.62-071 direnleri.
0.49 seviyesi destek ve bu seviyenin altında kendinize uygun stop da belirlemekte fayda var
Sorularınızda belirttiğiniz 2 hisse imzamda belirttiğim koşulları çoktan gerçekleştirmiş, hatta hemen gerçekleştirmiş, ne ki emek vermişsiniz, emeğe saygı duymak açısından yanıtlamaya çalıştım sorunuzu, ancak belirttiğiniz TSKYO hisesi bu topikte yazdığım bir hisse olmayıp topik kuralları gereği takipte olmayan hisselerin analizini yapamıyorum
SaygılarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Benden incelememi isteyip, sonra da uykuya dalmak, uyumaktan kendinizin bile takip etmediği hisseyi bana analiz ettirmeknur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam
Trabzonspor u da takibe alsak
Ben bu hafta sıra buna gelecek gibi bir hisse kapıldım.
Tabiki sadece sizin ikaz ışığı nı yaktığınız zaman alırım.
Zamanınız olursa tabiki.
Tşk.
İyi ki zamanım olup topiğe girmemişim ve boşuna analiz için zaman zaiatı oluşmamış
Nasıl olsa uyuyor olacaktınız
Yorum
-
Borsa yazarları adettendir, borsa yükselirken bol bol hisse yazar, bodoslama dalınır hisselere, pupa yelken (pupa kıç demeklevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereskiden okuldan biz kaçardık,
şimdi hocalar yok,
zaman değişti,
arkaya alınan rüzgarla hisseler giderken yukarı, borsa yazarı
edasında havasını basar; endeks dönüerde hisseleri taban yaparsa; tabanları yağlayıp, işim vardı, ayakkabımın bağcığı koptu yolda kaldım, kulak kulağı görmüyordu, geç kaldım gibi mazeretler bulup buluşturur, takıp takıştırır, Beyoğlunda muhallebicide sevgilisi ile buluşur
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsa yazarları adettendir, borsa yükselirken bol bol hisse yazar, bodoslama dalınır hisselere, pupa yelken (pupa kıç demek
arkaya alınan rüzgarla hisseler giderken yukarı, borsa yazarı
edasında havasını basar; endeks dönüerde hisseleri taban yaparsa; tabanları yağlayıp, işim vardı, ayakkabımın bağcığı koptu yolda kaldım, kulak kulağı görmüyordu, geç kaldım gibi mazeretler bulup buluşturur, takıp takıştırır, Beyoğlunda muhallebicide sevgilisi ile buluşur 
Evet arkadaslar Sn MesutC´yi dün Beyoglunda görenler olmus...
Yorum yapmiyoruz.....
Günaydin herkese....
Yorum
-
Yorum