Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
*uluslararasi kredi piyasalarindaki sorunlar devam etmekte, küresel ekonomiye ilişkin göstergelerde henüz somut bir iyileşme gözlenmemektedir-tcmb
(16/04/2009 - 19:04:55)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
herkes uyumuş. tabi dün saat 3 lere kadar kalırsanız buralarda cam açık, hem üşütürsünüz hem uykusuz kalıp yatağa atarsınız kendinizi. keten söylemedimi size gidin yatın diye. söz dinlemediniz bak bugün kimsecikler yok herkes yarın için rüyaya yatmış
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Kaynak : İMKB Borsa Yönetim Kurulu 16.04.2009 tarihli toplantısında, hisse senetleri İkinci Ulusal Pazarı’nda işlem görmekte olan Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş. (Şirket) ile ilgili olarak; 1)Şirket bağımsız denetçisinin 2008 yıl sonu mali tablolarındaki belirsizlikler nedeniyle görüş bildirememesi ve bu durumun bir sonraki dönem bağımsız denetimden geçmiş mali tabloları için de sözkonusu olması halinde Kotasyon Yönetmeliği’nin 27. maddesinin atıf yaptığı 24’üncü maddesinin (k) bendinde yazılı olan “Borsaya sunulan ara dönemler de dahil olmak üzere son iki döneme ait bağımsız denetim raporunun (sınırlı, sürekli, özel) olumsuz görüş içermesi veya görüş bildirmekten kaçınılması” durumunun ortaya çıkacağı, 2)Şirket’in 31.12.2008 tarihli mali tablolarında özsermayesinin 282.570.789.- TL negatif olması; 31.12.2004 tarihli solo bilançosuna ilişkin olarak yapılan değerlemede mahkemece tespit edilen değerleme fonunun da özsermayenin korunmasına yetmemesi nedeniyle, SPK mevzuatı uyarınca cari yıla ait yeniden yaptırılacak değerleme sonucunda sermayenin 2/3’ünün kaybedildiğinin anlaşılması halinde İMKB Kotasyon Yönetmeliği’nin 27. maddesinin atıf yaptığı 24. maddesinin (j) bendinde yazılı olan “Türk Ticaret Kanunu kapsamında ortaklığın, aktiflerinin satış fiyatları esas olmak üzere düzenlenen ara bilançosuna göre sermayesinin 2/3 ünü yitirmesi” durumunun ortaya çıkacağı gözönüne alınarak, bu takdirde Şirket hisse senetlerinin İMKB Kotasyon Yönetmeliği’nin 27. Maddesi gereğince Borsa’da işlem görmekten geçici ya da sürekli olarak men edilebileceği hususunda Şirket’in yazılı olarak uyarılmasına karar verilmiştir.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yağmur dostum
Carfursa istinyede hafta sonu
Dardanel ton reyonunda ürünler in çoğu bitik.
Yeni ambalaj şu an ismi aklımda değil ama
etiketler değişmiş.
Acaba el değiştirdimi diye düşündüm.
Bu haber ile yine hisseler dipleyip toplarlarsa hiç şaşırmam.
S.P.K iş başında ye.....n
pc onarmaya çalışıyoruz burda, gündüz borsa gece pc onarımı
Sağolasın gica
Daha analiz yapamadım durun yahu
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
oldumu bari ? tasası tuttu bizleri:(
sevgili gica topiğin kurtuluşu senin elinde ) tüm donanımınla şu pc yi her şeyi yapar hale getir noolurr....
şaka bir yana;yardımlaşma ve paylaşımı ben çok beğeniyorum...sn mesutc ne der biliyorum gerçi de...suçlu bulundu!!! pc...her şeyi aynı anda yaparken kafası karışıyor!hem ingilizce,hem yeni bir pc olması nedeniyle ...
sevgili gica gecenin bu saatinde ,sevgili mesutc ile pc sinin arasını yapmaya uğraşıyor..bakalım sorun ne çıkacak??
uykusuzluktan kafayı mı yedim ne? kendim söyler,kendim dinler oldum..
kalanlar ışıkları kapatıp,kapıyı çekerler artık..
seansta görüşmek üzere.. ZZZzzzzz Zzzzz zz
Yorum