EDY Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hosbulduk teşekkürler... yok ben biraz kart üyeyimdibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoş geldiniz sizde benim gibi çıtır üyesiniz anlaşılan
2008 de burdaydm, sonra askerlik yaptm geldm
Yorum
-
Aygazda dün 2.10 da işlem görmekte iken dikkarti çekmiştim ama....Russelltr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenden de selam. AYGAZ 2.21, bilgilerinize. Hocam teşekkürler.
Hoşgeldiniz bu arada diğer arkadaşlarada hoşgeldiniz diyelim
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
***IDAS*** Idas Istanbul Doseme Sanayii A.S.'nden gelen yazi: Konu: Genel Kurul iptal davasi. 16.04.2009 tarihli Durusma Bilgisi Global Yatirim Holding A.S. tarafindan T.C. Bakirkoy Asliye Ticaret Mahkemesi'nde 2008/770 Esas No ile sirketimizin 29.05.2008 tarihli Olagan Genel Kurulu'nun iptali icin acmis oldugu davanin besinci celsesinin 16.04.2009 tarihide yapilacagi 10.04.2009 tarihli aciklamamizda duyurulmustu. Davaya 16.04.2009 tarihinde saat 11:25'de devam edilmis ve mahkeme heyetince temyiz haklari sakli kalmak uzere davanin reddine karar verilmistir. ***IDAS*** (16/04/2009 - 16:32:28)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
hosbulduk hocam, tesekkurler.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAygazda dün 2.10 da işlem görmekte iken dikkarti çekmiştim ama....
Hoşgeldiniz bu arada diğer arkadaşlarada hoşgeldiniz diyelim
Yorum
-
harley david motor alacam.karı %37 azalmış,ucuz verirler herhal artık..her şey olacağına varır..
Yorum
-
olmks da gidişat olumlu yönde seyretmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterharley david motor alacam.karı %37 azalmış,ucuz verirler herhal artık..
caddeye koyar pencereden bakarsın gari
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
***ttborg***türk tuborg, karlilik artişi için acorn systems'le çalişacak türk tuborg, küresel düzeyde maliyet ve karlilik yönetimi
çözümleri sağlayan acorn systems'le çalişacak.
Buna göre, tuborg, şirketten, piyasa lideri olan 'acorn
performance analyzertm platformu' hizmeti alacak. Tuborg,
hizmet sayesinde müşteri kanalinin daha iyi anlaşilmasini
ve yönetilmesini hedefliyor.
*** ibs haber merkezi ***
(16/04/2009 - 16:37:34)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
bilfiil kullanıp her yere açık havada gitme zevkini yaşayacam hocam,başlıgı ned kelly almayacam ama,tepesi çivili açık başlık olcek..pencereden çıtırlara bakıyomuşum,yakmır abim öyle diyo..her şey olacağına varır..
Yorum
Yorum