M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tşk sn perisd,
    Yazınızın içinde aslında benim sitemimin yanıtı da var
    Ne yazık ki, paylaşım derken, iki sayfa önce yanıt yazan ve sorruma yanıt vermiyorsunuz ki katılalım gibi, portföyüne ilişkin soru sormayı katılım olarak algılayanlarla sessiz portföyünü takip edenleri bencil buluyorum açıkcası...
    Sn atillayılkay vardı geçen haftaya kadar sağolsun future piyasalarını aktarırdı; bu hafta o da yok; sn yagmur haber akışını veriyor,sağolsun arada analizleri aktaran katılımcılar var (dı), başkaca katılım olmuyor.
    Bu benim için can sıkıcı açıkcası...
    Geçen haftalarda yine bu vesile ile yazmıştım, sanırım program çakışmaları nedeniyle ben eğer erken uyarı sistemim açıksa ne haber sitelerini açabiliyorum, ne de future piyasalarını takip edebiliyorum.
    Her şey bir yana, her topik üyesi sadece kendi takip ettiği hisselerdeki önemli haberleri, temettü tarihini, genel kurul kararlarını paylaşsa topikle yeter ama... Ben de biliyorum sadece kendi portföyüm üzerine odaklanıp hem daha az yorularak daha çok kazanmayı... Bazen mesaj yazarken kaçırdığım kademeler oluyor...
    Ama... Paylaşımdan kaynaklanan sinerji ile telafi ederim diye düşündüm şu ana dek. Malesef...
    Daha önceden hiç de önemli görünmeyen, ama benim için çok önemli değer taşıyan, önemli öngörüde bulunmama katkı yapan yazılmış iki mesajdan (topikte yazılmış iki mesajdan) örnek vereceğim. Bulmaya çalışayım iki mesajı
    sn mesutc
    kurumların yayınladığı hisse analizlerindense söz edilen;bunu rahatlıkla yapabilirim..ben siz hocalara karşı etik olmaz düşüncesi ile çekiniyordum bunları taşımaya..
    burada sözü geçen hisselerle ilgili haberleri yapıştırıyorum,nasılsa hisse topiklerine yapıştırıyorum..daha fazlası işinize yarayacaksa her haberini yapıştırırım..
    olmassa seans bitimi burayı takip eden üyeler için sıkıntı yaratmaması için silebilirim.
    elimden geçiyor hisselerle ilgili tüm haberler nasılsa..bunu istiyorum derseniz şayet ben göreve hazırım..
    saygılar
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

24.03.2009

16.03.2009
      16.03.2009

Şimdi benim içim önemli olan yukarıdaki mesajlarda siz ne görüyorsunuz; sizce neden önemli oldu bu mesajlar benim için!...
      haklısınız..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• EFEKENT
        Kıdemli
        • 15 Mayıs 2008
        • 4329

herkese iyi geceler yeni girebildim siteye, bugünkü dosyayı en kısa zamanda hazırlayıp koyuyorum mesut hocam izninizle.
        "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
        Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• gica
          Aktif
          • 18 Mart 2009
          • 250

sn Hocam, Dosyayı şifreli sıkıştırıp yayınlarsanız amacına daha uygun olacaktır muhakkak...
          "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
          futbolcu, hiçbir zaman
          büyük futbolcu olamaz."
          Gheorghe Hagi

Yorum

• carizzm
            Tecrübeli
            • 16 Mayıs 2008
            • 317

şimdilik iyi geceler en geç sabah 09.00 da görüşmek dileğiyle .

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

Az şey midir, gergin geçen seanslarda neşe kaynağı olabilmek!...Espri üretmek ve topikte yazmak da paylaşmaktır
              bunu farkındalıkla yapıyorum,özellikle bu topikte..ama geçtigimiz hafta sonundan itibaren verimsizleşti....bir nevii gözlem yani..ama olumlu amaçlı bişey..
              her şey olacağına varır..

Yorum

• nur
                Tecrübeli
                • 03 Mayıs 2008
                • 620

carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                şimdilik iyi geceler en geç sabah 09.00 da görüşmek dileğiyle .

Daha karpuz kesecektik.

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  "Endeksin teknik görünümü, bu yükselişin önümüzdeki iki hafta içinde 32.500'lere kadar olabileceğini gösteriyor."
                  Güzel tesadüf...
                  Yukarıda verdiğim Mart ayındaki bir çok kişiye ilgisiz gelen 2 mesaj ve onun gibi mesajlar benim için çok önemli veri oldu!...
                  Bu topikte Mart ayından bu güne endekste göçme olacak, düşeceğiz vs yazdığımı gören, okuyan var mı? Ama bakin gerek bu top'kte gerek sitelerde, araci kurum raporlarinda hep ölümü göstermediler mi... Oysa ben günde 10-15 hisse yazdım... Herkesin uzak durun dediği ortamda...
                  Neden...
                  Bakın yazandan başka kimsenin dikkatini çekmeyecek yukarıdaki 2 mesaj benim dikkatimi çeker; ve o mesajlar üzerine İMKB 30 hisselerindeki değişimi ve endeksteki kırılma durumuna dikkat kesildim... Buna neden olan verilerin başında yukarıdaki 2 mesajdır bana bunu düşündürten...

Demem o ki; paylaşımdan kasıtım, haber yapıştırmak değil sade, kişinin takip ettiği hissseyi eğer iyi takip ediyor ve ayrıntıları kaçırmıyorsa, o hisseyi o kişiden daha iyi analiz edebilecek proğram yoktur, veya biraz ihtiyatlı olalım; iyi bir analiz proğramı kadar değerlidir o kişinin hisse hakkındaki söyleyecekleri...
                  Geçen hafta pazartesi günü endeks sert düşüşle açılmıştı, anımsarsınız; o esnada anımsıyormusunuz, sakin olun tepki alımları gelecektir, hissenizi kaptırmayın diye yazdım... Çünkü rallinin kokusu çıkmaya başlamıştı...
                  Ayrıntılar önemlidir, takip ettiğiniz hisse hakkında 1 cümle kurmanız bile paylaşımdır.
                  Ama... Anlaşamadık bu konuda bir türlü, anlatamadım bir türlü...
                  Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
                    Kıdemli
                    • 29 Nisan 2008
                    • 4717

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bunu farkındalıkla yapıyorum,özellikle bu topikte..ama geçtigimiz hafta sonundan itibaren verimsizleşti....bir nevii gözlem yani..ama olumlu amaçlı bişey..
                    burayı orion bulutsusu mu sandın ne teleskopla mı gözetliyorsun pencerenin ardından?

ee alıştı türk milleti biri bizi gözetliyor programlarına:040:
                    keten topiği gözetliyor artık malzeme buldunmu bari yeni espriler için? ne gerek vardı? kaç gündür gözlüyorsun?amacın ne?vs?vs? vs?
                    hıh al sana bi çoook soru şimdi.ayıkla pirincin taşını bakalım
                    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

Rysas 1.14 e tepkiye hazrlanıyor BJKAS 3.22 ye götürdü tepki hareketini
                      15.04.2006 16.26

yukarıdaki mesaj yazıldığında rysas 1.10 seviyesinde işlem görüyordu, 16.32 de başlayan hareketle 20 dak içinde 1.20 seviyesini görüp 1.19 dan kapandı hisse. %9.9 pirim demektir bu... Ama...
                      gören olmadığı gibi 1 teşekkür eden bile olmadı, ben siteden ayrılıncaya kadar!...
                      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• nur
                        Tecrübeli
                        • 03 Mayıs 2008
                        • 620

Hocam
                        :10_1_129v:
                        Özcümle elini göster ki ona göre kağıt atayım mı demek oluyor.?
                        Muhabbete katılmak için bir döktürdüm bir döktürdüm.
                        Tam yollıyacam ceryan kesildi.

Yorum

• MESUTC
                          KEYFE KEDER YAZAR
                          • 22 Mayıs 2008
                          • 4444

VKGYO da 1.30 seviyesinden yapılacak alımlar prim potansiyeli taşıyor

pc mahvetti beni bugün
                          15.04.2009 16.04

Hisse 1.30 seviyesinden işlem görmekte iken seansı 5 kademe primle 1.35 den kapattı. %3.86 prim demek 1 saatte, ama.. bir teşekkür eden bile olmamıştı ayrılırken...Katılım olmadığı gibi

Yorum

• nur
                            Tecrübeli
                            • 03 Mayıs 2008
                            • 620

15.04.2006 16.26

yukarıdaki mesaj yazıldığında rysas 1.10 seviyesinde işlem görüyordu, 16.32 de başlayan hareketle 20 dak içinde 1.20 seviyesini görüp 1.19 dan kapandı hisse. %9.9 pirim demektir bu... Ama...
                            gören olmadığı gibi 1 teşekkür eden bile olmadı, ben siteden ayrılıncaya kadar!...

Reysas alamadığımdan cevap vermemişimdir.
                            bjk zaten elimde nerden satacam diye hop oturdum hop kalktım.
                            Biri açıktaydı.

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

15.04.2006 16.26

satmadan kar,kar değildir mantığı ile hareketle kar yaptık ,o zaman teşekkürlerimizi sunduk..MM ikilisine

lütfen bu kadar yere vurmayın bizi:a55:
                              ve her katılandan sizin kadar ince ince düşünmesini beklemeyin.. başak burcusunuz galiba..önemli olan kötü bir niyet beslememektir..gerisi düşüncesizlik,ihmalkarlık olabilir..

Yorum

• EFEKENT
                                Kıdemli
                                • 15 Mayıs 2008
                                • 4329

veee dosyamz hazır buyrun arkadaşlar. Tebrikler MESUT hocam emeklerinize sağlık. Allah sizi başımızdan eksik etmesin.:081:
                                Eklenen Dosyalar
                                "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                                Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information