M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

iyi akşamlar
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hocam alkim didiniz yazıldık,çelebi didiniz yazıldık emme virmediler.verselerdi fifti fifti..
      geçmiş olsun iyi akşamlar herkese..
      Çelebi bugün ne zaman yazıldı ki, ben göremiyorum; 6.95-7.05 seviyelerinde yazmıştım bir daha yazdığım olmadı ki
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• EDY
        Yasaklı
        • 15 Aralık 2008
        • 1381

iyi aksamlar herkese...

Yarin ola hayrola.....

Yorum

• hunter07
          Tecrübeli
          • 13 Mart 2009
          • 417

herkese iyi akşamlar.

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

İyi akşamlar dostlar...
            https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

Günün Özeti :
              IMKB 100 Endeksi günü -286 puanlik kayipla 28,160 seviyesinden kapatti. Islem Hacmi 1,98 milyar tl. olarak gerçeklesti .

Haberler:

Türkiye'nin vergi rekortmenleri belli oldu
              Isadami Rahmi Koç, 18 milyon 14 bin liralik gelir vergisiyle Türkiye'nin gelir vergisi rekortmeni oldu. Onu Aydin Dogan ve Hüsnü Özyegin izledi.

Ahmet Afif Pasa Yalisi Suzan Sabanci'nin
              TMSF'nin satisa çikardigi Ahmet Afif Pasa Yalisi’na iliskin ihaleyi 58 milyon liralik teklifiyle Akbank Yönetim Kurulu Baskani Suzan Sabanci Dinçer kazandi.

Bütçe açigi 3 ayda 19 milyar lirayi asti
              Merkezi yönetim bütçe açigi Mart'ta 8.7 milyar lira oldu. 3 aylik açik 19.1 milyar liraya çikarken, faiz disi denge uzun süre sonra ilk kez açik verdi.

Kriz önlemlerinin maliyeti 54.4 milyar lira
              Krize karsi alinan 36 önlemin, 2008-2010 dönemindeki toplam maliyeti 54 milyar lira olarak belirlendi. Kriz önlemlerinin yarisini da harcamayla ilgili tedbirler olusturdu.

Viski ve votka AB'ye uydu, vergisi düstü
              Türkiye, AB'ye uyum çerçevesinde viski ve votkadan alinan özel tüketim vergisinde indirime gitti, rakinin vergisi ise 16 kurus artti.

Romer: Is kaybi sürecek, ekonomi hâlâ hasta
              Beyaz Saray Ekonomi Danismalari Kurulu Baskani Romer, ABD'de is kayiplarinin devam edecegini ve ekonominin hâlâ hasta oldugunu söyledi.

GM 1.5 milyon araci geri çagirdi
              General Motors'un bazi modellerinden 1998 ile 2003 yillari arasinda üretilen 1.5 milyon oto geri çagrildi.

Krugman: Bankacilik daha sikici olmali
              Nobel ödüllü ekonomist Paul Krugman, ABD'de bankaciligin daha sikici hale getirilmemesinin, krizi bir defaya mahsus bir olay olmaktan çikaracagini savundu.

'Baskani Edison'a benziyor' dedi, yatirim yapti
              Ünlü yatirimci Warren Buffett, adi pek duyulmamis bir Çinli elektrikli otomobil üreticisine yatirim yapti.

TÜSIAD ABD'den Ergenekon mesaji gönderdi
              TÜSIAD Baskani Yalçindag, Ergenekon sorusturmasina iliskin önemli kaygilar tasidigini belirterek, "Usulen bu dava dikkatsizce yürütüldü" dedi.

Migros Makmar'i aldi, hedefi üç ayda tutturdu
              Gaziantep’in yerel zincirlerinden biri olan Makmar’a ait 8 magazayi devralan Migros, 400 magaza hedefini ilk çeyrek itibariyle tutturdu.

Önümüzdeki günün Beklentisi :
              Açiklanacak datalar ;
              USD Tüketici fiyat endeksi(a/a)-Mart 15:30 %0,1 %0,4
              USD Tüketici fiyat endeksi(y/y)-Mart 15:30 %0,0 %0,2
              USD Empire imalat sanayi (Nisan ) 15:30 -35 -38,2
              USD Uzun dönemsermaye hareketleri(Subat) 16:00 -$27,5Mlyr -$43Mlyr
              USD Toplam Sermaye hareketleri (Subat ) 16:00 -$148,9Mlyr
              USD Sanayi üretimi (Mart) 16:15 -%0,9 -%1,4
              USD Kapasite kullanim orani (Mart) 16:15 %69,9 %70,9
              USD NAHB Konut fiyat endeksi(Nisan) 20:00 10 9
              USD Fed Ekonomik durum degerlendirme raporu 21:00
              ABD de açiklanan Parekende satislar mart ayinda %1,1 azalis kaydetti . Önceki +%0,1 ve beklenti -%0,2 lik azalma olacagi yönünde idi . Parekende satislar ABD de ekonomik aktivitenin büyük çogunlugunu ( yaklasik 2/3 ) olusturdugu için ekonomiye yön verilirken yakindan izlenen veriler konumunda bulunuyor .Bunun yanisira açiklanan ÜFE -%1,2 azalirken Gida ve Enerji fiyatlarindan arindirilmis çekirdek beklentiler düzeyinde gerçeklesti . Parekende satislarin beklenenden kötü gelmesi piyasa üzerinde satis baskisi olusturacaktir .
              Bugün ABD de açiklanacak olan Tüfe - Sanayi üretimi - Kapasite kullanim oranlari ve Empire imalat sanayi datalari sonuçlari dogrultusunda endekslere yön vermeye devam edecek
              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
                ..................
                • 10 Aralık 2008
                • 1488

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Çelebi bugün ne zaman yazıldı ki, ben göremiyorum; 6.95-7.05 seviyelerinde yazmıştım bir daha yazdığım olmadı ki
                biliyorum efenim yazmadınız,farz-ı misal demiştim..alkimin yanında promosyon olarak onuda ben yazmıştım..
                her şey olacağına varır..

Yorum

• nur
                  Tecrübeli
                  • 03 Mayıs 2008
                  • 620

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  iyi aksamlar herkese...

Yarin ola hayrola.....

Hırs yaptım aldım:(
                  ondan düştü:040:.Anladın sen onu.
                  Yarın satarım çıkar.Nur indikatörü.
                  Svg.

Yorum

• nur
                    Tecrübeli
                    • 03 Mayıs 2008
                    • 620

Her gece 1 misafir var.
                    hoşgeldiniz de niye üye olmazsınız acaba.?
                    Bendeki de merak işte.

Yorum

• EDY
                      Yasaklı
                      • 15 Aralık 2008
                      • 1381

Günaydin M&M kösesi...

Yorum

• mehmetcengiz55
                        Aktif
                        • 24 Mart 2009
                        • 62

günaydın ayhan abi
                        ^^ALLAH İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ DİLEDİGİNE VERİRMİŞ^^

Yorum

• entemena
                          Katılımcı
                          • 16 Mart 2009
                          • 145

Günaydın dostlar...

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Her gece 1 misafir var.
                            hoşgeldiniz de niye üye olmazsınız acaba.?
                            Bendeki de merak işte.

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              biliyorum efenim yazmadınız,farz-ı misal demiştim..alkimin yanında promosyon olarak onuda ben yazmıştım..
                              ;)cayy

Yorum

• emeklica
                                Devekuşu Avcısı
                                • 30 Ağustos 2008
                                • 696

günaydın.bol kazançlar.
                                sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information